Ki hitte volna, hogy Attila kezei közül egy kerek műremek kerül ki végül? Pedig így történt, a BDPST Ékszer Manufaktúrában jártunk, ahol Katona Barbara ötvösmester és Géresi Gábor lézerhegesztő segítette a ceremóniamestert, hogy kibontakozhasson ékszerkészítőként is. A következők derültek ki aznap:

– bárki, ismétlem: BÁRKI elkészíthet egy saját kezűleg életre keltett gyűrűt kedvesének, rokonának, barátjának, aki ettől az igazán egyedi, örök életű ajándéktól örömkönnyekben tör majd ki. (Szerelmes férfiaknak megsúgjuk: „igen-biztos” varázserővel bír minden egyes elkészült darab!)
– egy ezüst imbuszkulcshoz hasonló rúdból bizony pár óra alatt álomszép, és főleg: hordható gyűrű lesz!
– Attila – állítása szerint – nem létező kézügyessége ellenére, az alkotás örömétől megrészegülvén, úgy fűrészelt, hegesztett, olvasztott, forrasztott és kalapált, mint egy igazi ötvösmester.
– ha túl sokáig olvasztjuk az ezüstöt, elfolyik. Ez igaz egyéb (nemes)fémre is.
– nincs szükség három kézre ahhoz, hogy gyűrűt készíts.
– Barbi óvó figyelme, és szeretetteljes instruálása biztonságos légkört, varázslatos hangulatot teremt az egész folyamat alatt, amitől mindenki nagyon hamar „felenged”, és kiengedi magából a szunnyadó, örömmel és önfeledten alkotó művészt.
– a kecskeszőr polírozó után jött egy másik, de nem foxiból készült.
– minden ötvösnek van saját fája, ami a kezéhez igazodik.
– egészítsd ki a mondatot: ami a rendezvényszervezőknek a gyors-kötöző, a munkásembereknek a purhab, az az ötvösmestereknek a ….?

Kapcsolat: 
Katona Barbara +36 30 436 7936 https://katonabarbara.hu/hu
Géresi Gábor +36 30 479 3926

https://www.facebook.com/BdpstEkszer/


Őszintén kíváncsiak vagyunk Rátok és a történetetekre, segítünk ötletelni a Nagy Napotokhoz. A személyes találkozó semmilyen kötelezettséggel nem jár, az ajánlatunk részeként pedig minden esetben elküldjük számotokra az esküvőtök forgatókönyvet. Töltsd ki a következő űrlapot, és mi hamarosan felvesszük Veletek a kapcsolatot!

[contact-form-7 id=”320″ title=”Ajánlat kérés”]