Gyakorlati ceremóniamester képzés – ha tényleg ebből akarsz megélni

Ha elvégezted a képzést, a következő szezonban garantáltan 10 esküvőn ott lehetsz, mint ceremóniamester. és ez csak a kezdet!

Akkor érdemes jelentkezned a képzésre, ha:

olyan munkát végeznél, amiben örömöd leled

kommunikatív vagy, megnyerő a stílusod

szereted az embereket, kíváncsi vagy rájuk

szeretsz/bírsz nagyobb tömeghez szólni

van autód és érvényes jogsid

Ha két tulajdonságot kéne kiemelnünk, akkor az emberek szeretete és az őszinte kíváncsiság az, ami talán a legjellemzőbb egy Cilinderes ceremóniamesterre. Akkor érdemes belevágnod, ha örömmel nyitsz az emberek felé, kellemes érzéssel tölt el, hogy velük lehetsz, és megtiszteltetésnek érzed, hogy az ifjú pár megosztja Veled a történetét, Téged választanak a Nagy Napra házigazdának. Ez egy olyan szakma, amit nem lehet, és nem is szabad fél szívvel csinálni. És ami a legdurvább, hogy ez nem egy kifényesített marketing szöveg, hanem mi tényleg így is gondoljuk.

– A Cilinderesek hitvallása –

Hogyan lesz tele a naptárad 2 éven belül?

1. Tanuld meg az alapokat!

Mindenekelőtt meg kell tanulnod, hogy egyáltalán mit is csinál egy cilinderes ceremóniamester. Mit, miért és hogyan kell tenned ahhoz, hogy a párjaid és a násznép tagjai boldogok és elégedettek legyenek Veled, jó értékeléseket írjanak Rólad és ajánljanak másoknak is.

2. Légy türelmes!

Az aktuális esküvői szezon az előző évben töltődik fel (tehát a 2023-as esküvőkre túlnyomórészt 2022-ben jöttek a felkérések). Ezért a Cilinderes Akadémia elvégzése utáni következő évben számíthatsz az első 10-15 esküvődre. De persze mindent megteszünk, hogy már ebben az évben legyen esküvőd.

3. Maradj szerény és tudatos!

Ha az első 2 pont megvan, akkor a következő évben akár 30-35 esküvőd is lehet, ha ezzel komolyan szeretnél foglalkozni, és betartod a szabályokat. Olyan munkából élhetsz, vagy lehet egy nagyon erős bevételi forrásod, ami a boldogságról és az örömről szól. 

Mit ad neked a Cilinderes ceremóniamester akadémia?

Oktatást

Megtanítjuk Neked, mitől leszel Te is annyira sikeres cilinderes ceremóniamester, hogy már januárban nem nagyon lesz szabad időpontod az adott évre, és hogy hogyan dolgozhatsz olyan párokkal, akikkel öröm a munka, és megvan a flow.

Csapatot

A helyzet az, hogy egységben az erő. Bár a ceremóniamesterkedés egyszemélyes munka, mi pont azért szerveződtünk csapatba, hogy segítsük egymást. Fenntartjuk a motivációt és a jó hangulatot, segítjük egymást, miközben folyamatosan inspirálódunk a többiek által.

Marketing támogatást

Hidd el, mi tudjuk, hogyan kell berobbanni egy telített piacra online és offline. 2017-ben még senki nem ismert minket a piacon, ma pedig már van olyan ceremóniamesterünk, akinek nincs szabad hétvégéje az adott évre. Te is lehetsz ilyen, persze csak akkor, ha igazi Cilinderes szív dobog benned és elvégzed a cilinderes akadémiát.

Miből áll a képzés?

b

Elméleti oktatás

Minden azzal a fránya elmélettel kezdődik. Nem kerülhetjük ki, hogy megtanuld, mi, miért, mikor történik egy esküvőn. Egy biztos elméleti alaptudást adunk át, de nyugi, nem száraz ez a rész sem. Azért persze tanulni kell majd.

Gyakorlati oktatás

Az elmélet után jön a gyakorlat, például szituációs gyakorlatok, improvizáció, stb. Igazi esküvőkre is elkíséred a Cilindereseket. Ott először megfigyelőként veszel részt, majd „páros cilinderkedés” is összejöhet a nagy napon, így szerezve rutint, na meg referencia fotókat.

k

Vizsga

Itt ne egy szigorú, izzadós vizsgára gondolj, ahol tételt kell húznod, vagy ilyesmi. Egy könnyed elbeszélgetés lesz, gyakorlati és elméleti résszel, ahol azt kell bemutatnod, mi az, amit megtanultál, és mi az, amit szeretnél majd a párjaidnak is átadni.

Mentorálás

Aztán elérkezik a Te napod, amikor önálló leszel. Párokkal találkozol és segítesz megtervezni a Nagy Napjukat, amit már a saját stílusodban, de cilinderes magabiztossággal vezetsz le. Mi végig ott leszünk mögötted. Ha kérdésed, vagy elakadásod van, segítünk.

A képzés díja

A képzés 70.000 Ft-ba kerül, amit teljes egészében a ceremóniamesteri karriered beindítására szánunk. (Marketingre, ami nélkül esélyed sincs berobbani)

Egy kis infó, csak hogy el tudd helyezni ezt az összeget: mi az első két évben 2.000.000 Ft-ot költöttünk marketingre. A 3. évtől kezdett visszajönni ez az összeg, tehát a 70.000 Ft, amit a Te piaci bevezetésedre költesz, az mondhatni aprópénz. Plusz még meg is tanulhatod, hogyan kell ceremóniamesterkedni. 

FONTOS: csak azzal kezdjük el a közös munkát, akiben igazán látjuk a lehetőséget. Ahhoz, hogy ez minél világosabban kiderüljön számunkra, 4 fordulós „castingon” kell átmenned. Olyan embert (embereket) keresünk, akivel messzemenőkig működik közöttünk az a bizonyos kémia és az egy húron pendülés. Ha igent mondunk Rád, akkor az azt jelenti, hogy egy fél cilindert már a fejeden is tudhatsz!

 

További infók a cermóniamester képzésről

A képzés kezdete és időtartama

A képzés akkor veszi kezdetét, amikor a jelentkezésed átment az első rostán. Mindenkivel egyénileg foglalkozunk.

Épp ezért a képzés ideje nincs konkrétan meghatározva. Lesz egy elméleti és egy gyakorlati rész is, amikor például elkísérsz egy cilinderes ceremóniamestert egy esküvőre.

Vizsga: egy szituációs gyakorlatból és egy elméleti részből áll.

Mit nem csinál a cilinderes ceremóniamester egy esküvőn?

Nem fogyaszt alkoholt!

A Cilindereseknél zéró tolerancia van az alkohollal (drogokkal) kapcsolatban! Ugyanis akkor tudsz jó döntéseket hozni, és akkor tudsz valóban segíteni a párnak, ha nem iszol az esküvőn. Ezért a cilinderesek csapatában esküvőkön (kivétel ez alól a saját esküvő) a ceremóniamesterek nem isznak! Továbbá nem kezdenek ki a koszorúslányokkal.

Nem alszik ott!

Hacsak a megrendelő nem ragaszkodik hozzá, belföldi esküvőkről mindig hazajövünk a dolgunk végeztével, így nem kerülünk extra költségbe a párnak. Ha jól végzed a dolgod, az esküvőkön a hangulatod alapból felfokozódik, felpörögsz, így a véredben dübörgő adrenalin nem hagy elaludni, olyan, mintha megittál volna egy erős kávét. (Kávét amúgy is ihatsz, az nincs tiltólistán!)

Nem késik!

Soha nem késhet. Az esküvőn mindig a megbeszélt időpont előtt minimum fél órával megjelenik. Mindig, minden határidőt betart. Ha azt mondja a párnak, hogy holnap ott az ajánlat, akkor holnap ott az ajánlat. Ha azt mondja, 17:00 órakor van a megbeszélés a párral, akkor 16:50-kor már a helyszínen van.

jelentkezés

  1. Töltsd ki, és küldd el a jelentkezési űrlapot.
  2. A jelentkezésed után legkésőbb 1 nappal kapsz tőlünk egy e-mailt, ami a további felvételi feladatokat tartalmazza.
  3. Legjobb tudásod szerint teljesíted a feladatokat, melyek elvégzése után 2 héttel értesítünk, hogy felvételt nyertél-e, vagy sem.
  4. Ha Te vagy a mi emberünk, akkor „…this is the beginning of a beautiful friendship.” 🙂