Ők (is) a Cilindereseket választották

„Köszönjük a fantasztikus munkát! Imádtuk az energiádat, a kedvességed és a maximális professzionalizmusod! Nélküled nem ment volna ilyen gördülékenyen az este! ?
A vendégeink mondták:
„Ebből a lányból sugárzik, hogy imádja amit csinál!”
„Nagyon jófej a CM-etek, mindent a kezében tart, de nem liheg a vendégek nyakába. Imádjuk!”
„Mennyit mosolyog! Pedig milyen sok dolga van! Vállalhatna sima napokat is, nem csak esküvőket én tökre fizetnék, hogy segítsen nekem napközben… ? „
Szóval le a *cilinderrel! ??További jó munkát, esküvőkkel zsúfolt nyarat kívánunk!

Éva és Zoli

 

„A legjobb döntés volt, hogy Cilinderes Ceremóniamestert választottunk a Nagy napunkra, MINDENBEN is 100%ig profi munkát végzett. Nagyon köszönjük ezúton is, hogy levezényelte a Mi Nagy Napunkat! A násznép is emlegeti őt,hogy milyen szuper jófej és kedves, biztosan ajánlani fogjuk ismerősöknek ?❤️?❤️

Petra és Dávid

 

„Nagyon elégedettek voltunk a cilinderes ceremóniamesterrel, mindent a kezében tartott, határozottan irányította az eseményeket. Mindenre gondolt, kreatív ötleteivel a szervezés elejétől a lakodalom végéig nagyon sokat segített nekünk. Köszönjük!

Katinka és Robi

„Nagyon hálásak vagyunk az estéért a cilinderes ceremóniamesterünknek. Hihetetlenül szimpatikus, kedves, közvetlen, segítőkész volt velünk és minden vendéggel. A menetrendet pontosan tudta, ha kérdése volt szólt, egyszerűen profin levezényelte a szertartást és magát a vacsorát/lagzit! Nagyon köszönjük neki a munkáját! ❤

Klára és Ricsi 

 

„Cilinderes ceremóniamesterünk rendkívül közvetlen volt, nagyon könnyen szót értett a násznéppel és a visszajelzések alapján imádták.
A szolgáltatóinkkal is remekül dolgozott össze, mindent a kezében tartott és minden váratlan helyzetre volt egy megoldása.
Nagyon örülünk hogy a tavalyi budapesti esküvő kiállításon ránk találtatok (igen, szinte be sem lehetett jutni a kiállításra úgy, hogy ne szólítson le egy Cilinderes ?).
Köszönjük Nektek ezt a csodás napot!

Gréta és Bálint

 

„A világ legjobbjai!!!
2019.augusztus 19.-én, a mi nagy napunkon, hivatalosan is összekötöttem az életem a szerelmemmel, szeretteink körében. Az egyik legjobb döntés volt hogy a Cilinderes csapatot hívtuk a szertartásra és az egész lakodalomra. Egész nap támogató, segítő és együttműködő szándékkal segítették esküvőnket. Mindenhol ott voltak, mindenkivel csevegtek, mosolyogtak. Bolondosak, a szó legpozitívabb értelmében, nyitottak, vidámak, kedvesek és tényleg különlegesek a cilinderes megjelenés miatt. A vendégeink sorban emlegetik, hogy ” milyen aranyos volt a mókamester”, „nagyon vicces volt a porondmester:D”
Volt játék, volt zene és tánc, meghatódás,örömkönnyek és minden ami kell.
Egy szó mint száz! Bárki aki gondolkodik, ne gondolkodjon. Írjon nekik, mert Ők még tökéletesebbé teszik az esküvőt! 🙂

Köszönjük nektek, hogy vagytok!!! ??????

Dóri és Zsolti

 

„Viki tökéletes szertartásvezető és ceremóniamester volt. ❤ A szertartáson a násznéppel együtt sírtunk és nevettünk, pont a megfelelő módon hatódtunk meg. A lagzi pedig probléma nélkül, vidáman zajlott, amiben Vikinek hatalmas szerepe volt. Csodásan terelgette az embereket, amikor kellett, és annál is jobban vezényelte le a programpontokat, illetve oldotta meg a problémákat, ha éppen adódott valami baki vagy bökkenő. Minden fantasztikus volt. Az esküvő előtt pedig rendkívül értékes lelki támaszt kaptunk az utolsó, pánikolós időszakban, ami hozzájárult a nap sikeréhez. Emellett a Cilinderesek korrektek és profik, csak ajánlani tudom őket!

Tünde és András

 

„Egymáson kívül ti voltatok a legjobb emberek, akiket az esküvőnkre választottunk. 😉 Már az első találkozáskor megvolt a közös hang és a nagy napot illető rengeteg kérdésünkre is mindig megnyugtató választ kaptunk. Amikor elakadtunk a szervezésben, ti mindig tudtatok egy-egy hasznos javaslatot, ötletet adni. Majd eljött a Mi napunk és az egész násznép velünk együtt felváltva sírt és nevetett a szertartás alatt Viki gyönyörű beszédén, majd reggelig mulatott. Ilyen kreatív menyasszony és vőlegény rablási feladatokat, játékokat és jó hangulatot elmondásuk szerint még nem tapasztaltak. Jobb hangulatfelelősöket álmunkban sem találhattunk volna. Mindent úgy vezényeltetek le, ahogy azt elképzeltük, pontos, precíz ütemben, ugyanakkor végtelen rugalmassággal, közvetlenséggel és toleránsan. Mindig ott és akkor voltatok jelen, amikor kellett. Az általunk kért későbbi szertartási eltolástól, a koszorúslányok kellékeinek kiosztásán át, a ruhám uszályának felcsatolásáig, mindent úgy intéztetek, mintha a legjobb barátaink lennétek és azt éreztük, hogy nektek is fontos ez a nap, nem csak egy munka a sok közül. Az esküvőt követően a vendégektől is rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk. Minden percét imádtuk és mondanánk, hogy minden úgy alakult, ahogy azt elterveztük, de annál sokkal jobb lett. Hálásak vagyunk, hogy életünk legszebb napjának ennyire emeltétek a fényét. Mindent köszönünk!

Szandi és Zsolti

 

„Mivel 2 hónapunk volt megszervezni az esküvőnket, így nagyon kevés időnk maradt ceremóniamestert és szertartásvezetőt találni, de az internet vagy inkább a sors Vikit és Attilát dobta ki elsőnek. Egyből írtam is nekik és az első skype beszélgetésünk után eldöntöttük, hogy ne is keressünk mást, mert annyira szimpatikusnak, profinak, tapasztaltnak tűntek, hogy nekünk ez elég volt a választáshoz. Mindenkinek ajánljuk Őket. Tényleg nagyon profin dolgoznak. Viki olyan beszédet rakott össze a szertatásra, hogy azóta is Őt emlegetik a vendégek … eszméletlen volt. Attila pedig annyira egybe tartotta a vendégeket, hogy semmire sem kellett figyelnünk, tökéletes volt minden. Ezúton is köszönjük ezt a felejthetetlen napot. Bár eltelt pár hónap, de olyan mintha tegnap lett volna. Csodás volt minden pillanat! Heni és Józsi ?⚓️??

Heni és Józsi

 

„Kedves Cilinderesek!
Nagyon örülünk,hogy rátok találtunk a neten,mivel nagyon kedvesek és aranyosak vagytok. Első megbeszélés kedves és baráti volt már az elején. Igazából a beszélgetés végére tudtuk, hogy őket akarjuk. További megbeszélés és talàlkozás is olyan volt ,mintha egy régi ismerőssel találkoznánk. Nyitott személyiségek és vidámak és rutinosak illetve alkalomhoz illőn öltöznek. Esküvőt profin levezényelte Attila. A vendégek imádták ahogy irányította őket és ellátta őket hasznos információval. Elszámolás pontos és korrekt. Nem gépies,mint sok más szolgáltató. Viki remek segítség volt mindenben mivel a koszorús lányok se érnek mindig rá ?Egy szó mint száz csak ajánlani tudjuk Őket???????Sok puszi Sárközi-Szabó család

Fanni és Tibi

 

„2019. május 18-i esküvőnkön bordó cilinderes Bálint volt a ceremóniamesterünk. Bálint abszolút felkészülten érkezett a nagy napra, és profin kezelte a programokat, a vendégeket, és segített nekünk abban, hogy tényleg semmivel ne kelljen foglalkoznunk, csak élvezni a pillanatot. Mivel a vendégek egy része külföldi volt, Bálint folyamatosan figyelt arra, hogy angolul is elmondja az információkat, utasításokat, a kvízt is két nyelven vezényelte le. A kvízt külön kiemelném, hihetetlen jó kérdéssort állított össze, a vendégek nagyon élvezték és egymást félrelökve rohantak a szék felé. Összességében, nagyon jó döntésnek bizonyult ceremóniamestert fogadni, volt időnk a vendégekkel foglalkozni, ahelyett, hogy azt kelljen figyelnünk, éppen hány óra van és milyen program következik. Bálintot mindenkinek szívből ajánljuk, fülig érő mosolyával, jókedvével, és határozott kiállásával minden esküvőn megállja a helyét. Köszönjük, hogy velünk voltál. ??

Hajni és Zoli

 

Hosszas keresgélés után döntöttünk a Cilinderesek mellett, mint utólag kiderült remek választás volt. Profin levezették a zalai 220 fős templomi és polgári esküvőnket és az utána tartott lagzinkat. Csak pozitív visszajelzéseket kaptunk a násznéptől is. Nagyon köszönünk mindent! Szuper csapat! Csak ajánlani tudjuk őket Mindenkinek!

Fanni és Ede

 

„Vikit eredetileg szertartásvezetőnek kértük fel az esküvőnkre. Nagyszerű szertartást tartott, a beszéde nekünk és a vendégeinknek is nagyon tetszett – még ha szegény a zavartól fura arckifejezésünkből nem is ezt olvasta ki 🙂 – tökéletes mértékben volt vicces, megható, kreatív és nagyon személyre szabott.

Az igazi hatalmas plusz azonban ezután következett. Viki felajánlotta, hogy segít nekünk levezényelni a csoportos fotózást. A fotózás alatt nyilvánvalóvá vált számomra, hogy a jelenléte és profizmusa óriási segítség az esküvő koordinálásában, ezért megkérdeztem, hogy esetleg velünk tudna-e maradni ceremóniamesterként az este további részében. Mivel ennyire kedves és laza, velünk is maradt ceremóniamesterként! Ez az egész esküvőszervezésünk egyik legjobb döntésének bizonyult, Viki annyira profin és gördülékenyen tartotta kézben a lagzi lebonyolítását.

Az este során rengeteg terhet levett a vállunkról, egy felmerülő nehéz helyzetet pedig borzasztó profin és elegánsan oldott meg. Hatalmas szerencsének tartom, hogy őt választottuk és szívből ajánlom őt mindenkinek mind szertartásvezetőként, mind ceremóniamesterként!

Viki, remélem, nagyon sok esküvőt mentesz még meg! 🙂

Laura és Bence

 

„Nagyon szépen köszönjük Lantos Bálint (bordó cilinderes – szerk.) munkáját a július 20-i szekszárdi esküvőnkön!!!! Pont ott volt, pont akkor, pont annyit, ahol, amikor, amennyit szükség volt rá!!! 😀 További nagyon sok sikert kívánunk neki és persze az egész Csapatnak! 😉

Szilvi és Zoli

 

„Nagyon szuper segítségünk volt Viki és Attila. Lazák, bolondosak és profik! Ez pedig számunkra a lehető legjobb kombináció. 😀
Abszolút felvették a ritmusunkat, és az egész folyamatban pont úgy voltak jelen, ahogy kellett.
Az esküvőn Attila remekül koordinálta a násznépet, és nagyon jó érzékkel fokozta a hangulatot. Többen családtagnak hitték, mert annyira barátságosan és közvetlenül viselkedett mindenkivel.
Köszönjük nektek!
Bátran merjük ajánlani a Cilindereseket!”

Kriszti és Attila

 

„Kedves Házasulandó párok és Mindenki!
Drága Cilinderesek!
Ha még nem tudjátok szeretnétek-e segítséget a programok és a hangulat fokozásában,akkor itt jó helyen jártok! A lehető legjobb választás mindenki számára a Cilinderesek! Láthatóan nagy tapasztalattal szervezik a jó programokat , játékokat, jó hangulatot teremtenek és olyan dolgokban is segítenek amiket megbeszélni sem kell! Az elején a vendégvárásban segítenek de a végén úgy érzed ők is a családhoz tartoztak, végig azt figyelve mit tudnának hozzáadni a TI napotokhoz!
Mindenkinek ajánljuk őket, hívjátok, írjatok nekik bátran, imádni fogja őket Mindenki!!
Ezúton is köszönjük Nektek a fergeteges hangulatot, jó kedveteket és figyelmességeteket, különösen én a menyasszony aki 37 hetes kismamaként kiemelt figyelmet kaptam és segítséget mindkettejüktől!! Imádunk Titeket! ❤️

Judit és Gyuri

 

„Zseniális csapat, abszolút profik! Nem csak a nagy napon, hanem már előtte is rengeteg segítséget és támogatást kaptunk tőlük. Nagyon örülök, hogy őket választottuk, szívből ajánljuk mindenkinek!”

Csilla és Márk

 

A lehető legjobb választás volt, akik ott voltak mellettünk, amikor a legnagyobb szükség volt rájuk. Már az első találkozáskor kitartó türelemről tettek tanúbizonyságot („5 perc és ott vagyunk – sorry-sorry ❤), és az előkészületek folyamán végig ott voltak támogató háttérként.
Külön köszönet a rögtönzött varrodáért és főként azért, hogy az elrabolt férjemet előkerítették. ?
A szerény külső mögött egy igazi laza, humoros, pörgős személyiség lakozik – EXTRADURVA TÁNCTUDÁSSAL!!! 
Még egyszer köszönünk mindent!

Erika és Attila

 

„Köszönjük ezt a felejthetetlen estét. Hatalmas bulit, sok nevetést. Álmaink esküvőjét hozta össze nekünk Attila és Viki. Nem lehet ezt szavakba önteni hogy mennyire megható és egyben jókedvű volt ez az este. És ezen kívül a rengeteg segítséget külön köszönjük, és a 0-24-es készenlétet az esküvőig. Nincs olyan dolog amire a Cilinderesek ne találnának valami megoldást. Hogy minden úgy történjen ahogy szeretnétek. Válasszátok őket, ha tökéletes esküvőre vágytok, és azt szeretnétek hogy csak rólatok szóljon, de a násznép is fantasztikusan érezze magát.” – Niki

„Kedves jegyespár! Esküvő előtt álltok és nem tudjátok hogy hogyan tovább?! Akkor szeretnék nektek bemutatni két fantasztikus embert, Vikit és Attilát. Minden problémátokra megoldást találnak, forduljatok a Cilinderesekhez bizalommal, már a kezdetektől. A mi esküvőnket ők vezényelték le, pontosan úgy, ahogyan azt mi megálmodtuk. A Nagy Napon, fantasztikus hangulatot és felejthetetlen élményt komponáltak össze. Amin nem csak mi, hanem a násznép is csodálatosan érezte magát. Egyszóval csak ajánlani tudom őket.” – Ricsi

Niki és Ricsi

 

„Boldogok vagyunk amért a Cilindereseket választottuk!
Szkeptikus voltam. Az esküvöre úgy gondoltam mint valami nehézségre amit túl kell élni. Rettegtem egy lélektelen anyakönyv vezetős esküvőtől, ahol majd jól megmondják, hogy a PTK szerint mi most aztán nagyon házasok vagyunk!
Aztán jöttek ők ketten, Attila és Viki. Valami olyat hoztak létre amit sosem fogok elfelejteni.
Viki mint szertartás vezető lenyűgözött minket és a násznépet is! Az esküvőm egy valódi csodává változott. A násznép és mi is együtt sírtunk és nevettünk. Ennél meghittebb és személyesebb élményben még nem volt részünk. Köszönöm Viki, hogy mi lehettünk az elsők neked!
A bulira Attila átvette a stafétát! Fergeteges hangulatot teremtett! Életem legjobb bulija lett az esküvőmből. Imádtuk minden percét! Hajnalig le se ültünk! Míg élek sosem felejtem el. És hogy ez a mi esküvőnk volt. Hihetetlen.
Szeretünk titeket. A 10. évfordulón repetázunk!!???

Zsófi és Matyi

 

„Viki, Attila nem győzöm elégszer leírni és megköszönni a segítségeteket. Amikor kellett, rögtön ott voltatok és intéztetek mindent. Mindig nyugodtak és derűsek voltatok (lásd anyakönyvvezető-affér). Ti ketten egy szuper csapatot alkottok, és ezt a munkát ugyanígy folytassátok! 
Oda és vissza vagyunk, amiért ennyire csodálatossá tettéket az esténket!”

Orsi és Peti

 
„Kedves Viki és Attila! Köszönjük, hogy megismerhettünk benneteket, és köszönet azért, hogy esküvőnk és lakodalmunk lebonyolítását PROFI módon elvégeztétek. Nagyon örülünk, hogy Titeket választottunk, hoztátok azt a színvonalat, hangulatot, amit az ember egy örömteli napon elvár. Ölelés!” 
Andi és Laci

 
„Kedves Viki és Attila! Nagyon örülünk, hogy titeket választottunk, ha újrakezdenénk megint titeket kérnénk fel. Köszönjük, hogy munkátokkal még emlékezetesebbé tettétek a nagy napunkat!”
Kinga és Bálint

 

„A lehető legjobb választás Ti voltatok! Örülünk, hogy megismerhettünk titeket, és hogy részesei voltatok a Nagy Napunknak! Kreatívak, jó fejek, lazák, közvetlenek, talpraesettek voltatok és minden felmerülő változást kezelni tudtatok! Külön köszönet a csillagszóró beszerzéséért, amivel megmentettétek az esküvő egyik fénypontjàt! Mindent köszönünk? #CILINDERESEK?”

Szabina és Ricsi

 
„Az első találkozásnál már tudtuk, hogy a Cilinderesek lesz a lehető legjobb választás számunkra, rögtön egy húron pendültünk, minden jól ment a szervezés alatt és az esküvő napján is 🙂 Aranyosak, segítőkészek, viccesek és még sorolhatnám… Szuper csapat, köszönünk mindent!”
Heni és Ádám

 
„A legjobb döntés volt, hogy a Cilindereseket választottuk!!! Már az esküvő előtt beletették szívüket-lelküket! A mi esküvőnk kivételesen bonyolultra sikerült, sok probléma volt, de gyönyörűen kezelték a helyzeteket! Rengeteg bátorítást kaptunk tőlük, és nélkülük nem sikerülhetett volna ennyire jól a nagy napunk! A vendégek oda-vissza voltak, iszonyatosan jófejek, kedvesek, és brutál profik! Köszönöm, hogy a nagy napunkon támogattatok, segítettetek minket! Örökké hálás leszek nektek! És nagyon-nagyon megszerettünk titeket! Aki csak teheti, ne gondolkozzon! Cilinderesek a legjobb választás! Millió puszi és köszönjük nagyon!”
Vivi és Safi

 
„Szuper csapat, fantasztikus hangulat. Legjobb választás volt az esküvőnkön!”

Réka

„Szimpatikus páros, az eredmény remek hangulat!”

Frici

 
„Ugye tudjátok, hogy indult nálunk…, én akartam ceremóniamestert, Teo nem!
Aztán első találkozás után megszavaztunk Titeket, már akkor…, és milyen nagyon jól tettük! 🙂
Egyszerűen fantasztikusak voltatok, mondjuk ez már az előkészületek során kiderült számunkra, nagyon kreatívak vagytok, lelkiismeretesek, lelkesek, JÓ FEJEK, személyes „kiszolgálásban” részesül általatok mindenki, az már biztos!
Atti Te szuper „műsorvezető”, koordinátor, szónok, showman vagy! Viki nem kevésbe egyébként, de plusz személyedben még egy barátnőre is lelhet minden menyasszony, legalábbis a Nagy Napra biztosan! 🙂 Jöttetek, csináltátok, mondtátok, koordináltatok, segítettetek, oldottátok a feszültséget, gondoskodtatok a hangulatról! A nehézségek ellenére sikerült csodálatossá tenni a mi napunkat, és jó hangulatúvá varázsolnotok az egész estét! Szerintünk min. 150%-on teljesítettetek!
Mindent köszönünk szépen, nélkületek nem ment volna! 😉 Csillagos 10-es Nektek! :)))

Betti és Teo

 

Ha akarsz Te is egy biztos pontot az esküvődön, kérj ajánlatot!

Az ajánlatkérés semmilyen kötelezettséggel nem jár. Leülünk, beszélgetünk. Megismerjük egymást. Minden esetben megkapjátok esküvőtök előzetes forgatókönyvét. Nincs más hátra, kattints az ajánlatkérés gombra.