Ők (is) a Cilindereseket választották

“Nagyon szuper segítségünk volt Viki és Attila. Lazák, bolondosak és profik! Ez pedig számunkra a lehető legjobb kombináció. 😀
Abszolút felvették a ritmusunkat, és az egész folyamatban pont úgy voltak jelen, ahogy kellett.
Az esküvőn Attila remekül koordinálta a násznépet, és nagyon jó érzékkel fokozta a hangulatot. Többen családtagnak hitték, mert annyira barátságosan és közvetlenül viselkedett mindenkivel.
Köszönjük nektek!
Bátran merjük ajánlani a Cilindereseket!”

Kriszti és Attila

 

“Kedves Házasulandó párok és Mindenki!
Drága Cilinderesek!
Ha még nem tudjátok szeretnétek-e segítséget a programok és a hangulat fokozásában,akkor itt jó helyen jártok! A lehető legjobb választás mindenki számára a Cilinderesek! Láthatóan nagy tapasztalattal szervezik a jó programokat , játékokat, jó hangulatot teremtenek és olyan dolgokban is segítenek amiket megbeszélni sem kell! Az elején a vendégvárásban segítenek de a végén úgy érzed ők is a családhoz tartoztak, végig azt figyelve mit tudnának hozzáadni a TI napotokhoz!
Mindenkinek ajánljuk őket, hívjátok, írjatok nekik bátran, imádni fogja őket Mindenki!!
Ezúton is köszönjük Nektek a fergeteges hangulatot, jó kedveteket és figyelmességeteket, különösen én a menyasszony aki 37 hetes kismamaként kiemelt figyelmet kaptam és segítséget mindkettejüktől!! Imádunk Titeket! ❤️

Judit és Gyuri

 

“Zseniális csapat, abszolút profik! Nem csak a nagy napon, hanem már előtte is rengeteg segítséget és támogatást kaptunk tőlük. Nagyon örülök, hogy őket választottuk, szívből ajánljuk mindenkinek!”

Csilla és Márk

 
A lehető legjobb választás volt, akik ott voltak mellettünk, amikor a legnagyobb szükség volt rájuk. Már az első találkozáskor kitartó türelemről tettek tanúbizonyságot (“5 perc és ott vagyunk – sorry-sorry ❤), és az előkészületek folyamán végig ott voltak támogató háttérként.
Külön köszönet a rögtönzött varrodáért és főként azért, hogy az elrabolt férjemet előkerítették. 😊
A szerény külső mögött egy igazi laza, humoros, pörgős személyiség lakozik – EXTRADURVA TÁNCTUDÁSSAL!!! 
Még egyszer köszönünk mindent!Erika és Attila

 

“Köszönjük ezt a felejthetetlen estét. Hatalmas bulit, sok nevetést. Álmaink esküvőjét hozta össze nekünk Attila és Viki. Nem lehet ezt szavakba önteni hogy mennyire megható és egyben jókedvű volt ez az este. És ezen kívül a rengeteg segítséget külön köszönjük, és a 0-24-es készenlétet az esküvőig. Nincs olyan dolog amire a Cilinderesek ne találnának valami megoldást. Hogy minden úgy történjen ahogy szeretnétek. Válasszátok őket, ha tökéletes esküvőre vágytok, és azt szeretnétek hogy csak rólatok szóljon, de a násznép is fantasztikusan érezze magát.” – Niki

“Kedves jegyespár! Esküvő előtt álltok és nem tudjátok hogy hogyan tovább?! Akkor szeretnék nektek bemutatni két fantasztikus embert, Vikit és Attilát. Minden problémátokra megoldást találnak, forduljatok a Cilinderesekhez bizalommal, már a kezdetektől. A mi esküvőnket ők vezényelték le, pontosan úgy, ahogyan azt mi megálmodtuk. A Nagy Napon, fantasztikus hangulatot és felejthetetlen élményt komponáltak össze. Amin nem csak mi, hanem a násznép is csodálatosan érezte magát. Egyszóval csak ajánlani tudom őket.” – Ricsi

Niki és Ricsi

 

“Boldogok vagyunk amért a Cilindereseket választottuk!
Szkeptikus voltam. Az esküvöre úgy gondoltam mint valami nehézségre amit túl kell élni. Rettegtem egy lélektelen anyakönyv vezetős esküvőtől, ahol majd jól megmondják, hogy a PTK szerint mi most aztán nagyon házasok vagyunk!
Aztán jöttek ők ketten, Attila és Viki. Valami olyat hoztak létre amit sosem fogok elfelejteni.
Viki mint szertartás vezető lenyűgözött minket és a násznépet is! Az esküvőm egy valódi csodává változott. A násznép és mi is együtt sírtunk és nevettünk. Ennél meghittebb és személyesebb élményben még nem volt részünk. Köszönöm Viki, hogy mi lehettünk az elsők neked!
A bulira Attila átvette a stafétát! Fergeteges hangulatot teremtett! Életem legjobb bulija lett az esküvőmből. Imádtuk minden percét! Hajnalig le se ültünk! Míg élek sosem felejtem el. És hogy ez a mi esküvőnk volt. Hihetetlen.
Szeretünk titeket. A 10. évfordulón repetázunk!!💝💝💝

Zsófi és Matyi

 

“Viki, Attila nem győzöm elégszer leírni és megköszönni a segítségeteket. Amikor kellett, rögtön ott voltatok és intéztetek mindent. Mindig nyugodtak és derűsek voltatok (lásd anyakönyvvezető-affér). Ti ketten egy szuper csapatot alkottok, és ezt a munkát ugyanígy folytassátok! 
Oda és vissza vagyunk, amiért ennyire csodálatossá tettéket az esténket!”

Orsi és Peti

 
“Kedves Viki és Attila! Köszönjük, hogy megismerhettünk benneteket, és köszönet azért, hogy esküvőnk és lakodalmunk lebonyolítását PROFI módon elvégeztétek. Nagyon örülünk, hogy Titeket választottunk, hoztátok azt a színvonalat, hangulatot, amit az ember egy örömteli napon elvár. Ölelés!”  Andi és Laci

 
“Kedves Viki és Attila! Nagyon örülünk, hogy titeket választottunk, ha újrakezdenénk megint titeket kérnénk fel. Köszönjük, hogy munkátokkal még emlékezetesebbé tettétek a nagy napunkat!” Kinga és Bálint

 

“A lehető legjobb választás Ti voltatok! Örülünk, hogy megismerhettünk titeket, és hogy részesei voltatok a Nagy Napunknak! Kreatívak, jó fejek, lazák, közvetlenek, talpraesettek voltatok és minden felmerülő változást kezelni tudtatok! Külön köszönet a csillagszóró beszerzéséért, amivel megmentettétek az esküvő egyik fénypontjàt! Mindent köszönünk😊 #CILINDERESEK😊”

Szabina és Ricsi

 
“Az első találkozásnál már tudtuk, hogy a Cilinderesek lesz a lehető legjobb választás számunkra, rögtön egy húron pendültünk, minden jól ment a szervezés alatt és az esküvő napján is 🙂 Aranyosak, segítőkészek, viccesek és még sorolhatnám… Szuper csapat, köszönünk mindent!” Heni és Ádám

 
„A legjobb döntés volt, hogy a Cilindereseket választottuk!!! Már az esküvő előtt beletették szívüket-lelküket! A mi esküvőnk kivételesen bonyolultra sikerült, sok probléma volt, de gyönyörűen kezelték a helyzeteket! Rengeteg bátorítást kaptunk tőlük, és nélkülük nem sikerülhetett volna ennyire jól a nagy napunk! A vendégek oda-vissza voltak, iszonyatosan jófejek, kedvesek, és brutál profik! Köszönöm, hogy a nagy napunkon támogattatok, segítettetek minket! Örökké hálás leszek nektek! És nagyon-nagyon megszerettünk titeket! Aki csak teheti, ne gondolkozzon! Cilinderesek a legjobb választás! Millió puszi és köszönjük nagyon!” Vivi és Safi

 
“Szuper csapat, fantasztikus hangulat. Legjobb választás volt az esküvőnkön!”

Réka

“Szimpatikus páros, az eredmény remek hangulat!”

Frici

 
“Ugye tudjátok, hogy indult nálunk…, én akartam ceremóniamestert, Teo nem!
Aztán első találkozás után megszavaztunk Titeket, már akkor…, és milyen nagyon jól tettük! 🙂
Egyszerűen fantasztikusak voltatok, mondjuk ez már az előkészületek során kiderült számunkra, nagyon kreatívak vagytok, lelkiismeretesek, lelkesek, JÓ FEJEK, személyes “kiszolgálásban” részesül általatok mindenki, az már biztos!
Atti Te szuper “műsorvezető”, koordinátor, szónok, showman vagy! Viki nem kevésbe egyébként, de plusz személyedben még egy barátnőre is lelhet minden menyasszony, legalábbis a Nagy Napra biztosan! 🙂 Jöttetek, csináltátok, mondtátok, koordináltatok, segítettetek, oldottátok a feszültséget, gondoskodtatok a hangulatról! A nehézségek ellenére sikerült csodálatossá tenni a mi napunkat, és jó hangulatúvá varázsolnotok az egész estét! Szerintünk min. 150%-on teljesítettetek!
Mindent köszönünk szépen, nélkületek nem ment volna! 😉 Csillagos 10-es Nektek! :)))

Betti és Teo

 

Ha akarsz Te is egy biztos pontot az esküvődön, kérj ajánlatot!

Az ajánlatkérés semmilyen kötelezettséggel nem jár. Leülünk, beszélgetünk. Megismerjük egymást. Minden esetben megkapjátok esküvőtök előzetes forgatókönyvét. Nincs más hátra, kattints az ajánlatkérés gombra.