Az esküvőd titkos hozzávalója: ceremóniamester cilinderben

Miért is jó Nektek, ha van egy cilinderes ceremóniamester mellettetek?

az esküvőtökön nem kell semmivel foglalkoznotok, csak élvezni a pillanatokat

Megkapjátok az esküvőtök előzetes forgatókönyvét - minden kötelezettség nélkül, ajándékba

esküvőtök szervezéséhez is segítséget kaptok, és tiétek lesz sok száz esküvő tapasztalata

Biztosak lehettek benne, hogy minden rendben lesz életetek egyik legfontosabb napján

10.000 ft kedvezményt kaptok a legtöbb, már kipróbált profi esküvői szolgáltatótól, akik a cilinderesek adatbázisában szerepelnek

Cilinderes ceremóniamester

Mire (is) jó a ceremóniamester?

Házigazda és „esküvői karmester”

A ceremóniamester feladata, hogy amit közösen megálmodtatok, azt precízen „vezényelje le”, természetesen igazodva az óhatatlanul is változó körülményekhez, az esetlegesen felmerülő problémákat rugalmasan, kreatívan és hatékonyan oldja meg.

Legjobb barát a Nagy Napon

Ha kell, szeretettel instruál, odafigyeléssel terelget, (ki)vár, figyel, a háttérbe vonul, majd a megfelelő pillanatban, zsigerből működő dramaturgiai érzékkel, egy humoros és/vagy határozott mondattal közbelép.

Egy lépéssel a történések előtt jár

Mindenről tud, időben tájékoztat, ha kell, beavatkozik, megelőz, nem túl sok, de nem is túl kevés, intelligens humorral szórakoztat, ugyanakkor a meghitt csendet féltve őrzi számotokra, együtt dobban a szíve Veletek.

a legjobb szolgáltatók járnak Nektek – plusz 10.000 ft kedvezmény tőlük! 

A kiváló esküvői szolgáltató aranyat ér

Több száz esküvővel a hátunk mögött számos esküvői fotóssal, videóssal, DJ-vel, zenekarral dolgoztunk már együtt. Láttuk, hallottuk őket „élesben”, munka közben. Tapasztalatból mondjuk, hogy bizony kincset érnek a jó szolgáltatók! Ezért a jók közül is kiválasztottuk a legjobbakat, és bemutatjuk őket Nektek, hogy még nagyobb biztonságban tudhassátok az esküvőtöket! 

Ráadásul mi nem kérünk a szolgáltató barátainktól jutalékot (mint ahogy azt sokan csinálják az esküvő szakmában) azért, hogy a párok figyelmébe ajánljuk őket. Mi azt kértük tőlük cserébe, hogy a nekünk szánt jutalékot adják a párjainknak, kedvezmény formában! 

ha kell egy csapat, aki segít

Az esküvőtök napján 1 fő cilinderes ceremóniamester megjelenése garantált. De minden cilinderes mögött egy egész csapat áll, ha további segítségre lenne szükségetek.

Cilinderes ceremóniamester

Attila - a kék cilinderes

Debreczeni Attila, a Cilinderesek alapító tagja. Már az óvodában is mikrofon volt a jele. Hosszú évek óta „hangoskodik” a szakmában, a szó legjobb értelmében. Helyzet-, és közösség-érzékeny, reakcióideje fénysebes, emberbarát. Kezében mikrofon, szívében állandó nyár, cilinderében mindenre (is) van megoldás. Humor mindig van nála, és nem fél használni!

Cilinderes ceremóniamester

Viki - a fekete cilinderes

Jaloveczky Viktória, a Cilinderesek alapító tagja. Ösztönösen simít el hepehupás helyzeteket, esküvőkön ceremóniamesterként további feladata a könnyfelszárítás, mosolyfakasztás, hangulat-lágyítás, humorral operáló attitűdje családi ökörség. Szertartásvezetőként bárkit, bárhol, bármikor összead. Hobbija az esküvőd, feltett szándéka, hogy boldognak lásson Benneteket közben, előtte és utána is.

Mona - a barackszínű cilinderes

Habár Mona cilindere rózsaszín (pontosabban a barack egyik árnyalata), ez senkit se tévesszen meg, mert bár finom női energiák lengik körül – saját bevallása szerint is -, egy igazi “zsebpitbull”. Ellenállhatatlan bájával a legfigyelemzavarosabb násznépet is játszi könnyedséggel navigálja A-ból B-be, időnként C-be is.  Nem csak az esküvőn, de már jóval előtte, a szervezés során is hihetetlen pozitív energiákkal árasztja el, nyugtatja meg az ifjú párt, szeretettel simítja ki az időnként aggodalmaskodó lelki világokat. #spirituális #nincslehetetlen #bájosamazon #girlpower

Cilinderes ceremóniamester

Norbi - a zöld cilinderes

Sok éven keresztül kereste a saját útját; olyan hivatást szeretett volna, amit élvezettel végez, nem kötelező munkának tekinti, amiben időről időre fejlődni tud. Számára a ceremóniamesterkedés az a hivatás, ami egyben a hobbija is. Fontosnak tartja, hogy az életünket olyan dolgokkal vegyük körbe, amelyek pozitív energiával vannak töltve.  Számára a nevetés, és a jó kedv elengedhetetlen kelléke egy találkozásnak. Nem ismer lehetetlent, és a reménytelennek tűnő helyzeteket is mindig optimistán kezeli. #zöldcilinderes #pozitívattitűt #nincslehetetlen 

van egy ajándékunk a számotokra…

Minden ajánlatkérés után egy személyes találkozót javaslunk, ugyanis mi hiszünk az offline világ fontosságában, a valódi gesztusokban, a látható pillantásokban… Valamint a legfontosabb is kiderül a találkozás alkalmával, mégpedig az, hogy szimpatikusak vagyunk-e számotokra. A személyes-kémia oda-vissza működése elengedhetetlen ahhoz, hogy a Nagy Nap tökéletes legyen. 

A találkozás kötelezettségektől mentes, és ráadásul minden esetben gazdagabbak lesztek egy ajándékkal: miután átbeszéltük nagyjából az esküvőtöket, megírjuk Nektek az előzetes forgatókönyvet, ami akkor is segítségetekre lesz, ha nem ránk esik a választásotok!

miért nélkülözhetetlen a cilinder a ceremóniamesterről?

Szupererőt ad

Mindenkinek jól áll

Rengeteg gondolat van alatta

cilinderesek, avagy #örömmunka szívvel-lobbal

Kissé ijesztően hangozhat elsőre, de tényleg az van, hogy mi minden párunkba egy kicsit „belezúgunk” (és gyorsan tegyük is hozzá, hogy szerencsére ez az érzés sosem marad viszonzatlan!). Magával ragad szerelmespárjaink története, az egyediségük, a jellemük, a nyitottságuk, a humoruk és a különlegességük. Ha a személyes találkozó alkalmával mindannyian érezzük, hogy működik közöttünk a „kémia”, akkor valami egészen varázslatos, bensőséges, szeretet-, és bizalomteljes, humorral fűszerezett hangulat áramlik majd a Nagy Napotokon. És pontosan ez az a varázslat, amit mi annyira szeretünk a munkánkban.  Ha Ti is szeretnétek kipróbálni, mennyire vagyunk „kompatibilisek”, milyen a Cilinderesek-flow, kérjetek ajánlatot, és nézzük meg! 🙂 Ja, és persze esküdjetek!

 

Cilinderes ceremóniamester

A lehető legjobb vàlasztás Ti voltatok? Örülünk hogy megismerhettünk titeket ès hogy rèszesei voltatok a Nagy Napunknak? Kreatívak, jó fejek, lazàk,közvetlenek, talpraesettek voltatok ès minden felmerülő vàltozàst kezelni tudtatok! Külön köszönet a csillagszóró beszerzèsèèrt amivel megmentettètek az esküvő egyik fènypontjàt! Mindent köszönünk?
# CILINDERESEK?

Szabina és Ricsi

Az első találkozásnál már tudtuk, hogy a Cilinderesek lesz a lehető legjobb választás számunkra, rögtön egy húron pendültünk, minden jól ment a szervezés alatt és az esküvő napján is Aranyosak, segítőkészek, viccesek és még sorolhatnám… Szuper csapat, köszönünk mindent
Heni és Ádám

A legjobb döntés volt, hogy a Cilindereseket választottuk!!! Már az esküvő előtt beletették szívüket-lelküket! Az én esküvőm kivételesen bonyolultra sikerült, sok probléma volt, de gyönyörűen kezelték a helyzeteket! Rengeteg bátorítást kaptam tőlük, és nélkülük nem sikerülhetett volna ennyire jól a nagy napunk! A vendégek oda-vissza voltak, iszonyatosan jófejek, kedvesek, és brutál profik! Köszönöm , hogy a nagy napunkon támogattatok, segítettetek minket! Örökké hálás leszek nektek! És nagyon-nagyon megszerettünk titeket! Aki csak teheti ne gondolkozzon! Cilinderesek a legjobb választás! Millió puszi és köszönjük nagyon!

Vivi és Safi

Mi történik a ceremóniamester ajánlatkérés után?

Felvesszük a kapcsolatot

Ajánlatkérésed elküldése után 48 órával felvesszük Veled a kapcsolatot, és megbeszélünk egy személyes, vagy egy személyessel egyenértékű online találkozót.

Találkozunk

Átbeszéljük az esküvőtöket, elmondjátok, mik az elképzeléseitek, kiderül, mennyire vagyunk szimpatikusak Nektek. Ez utóbbi, az a bizonyos kémia a legfontosabb, mert az egy húron pendülés, az együtt rezgés a Nagy Napon (is) elengedhetetlen.

Ajánlat + ajándék

Találkozó után megkapjátok az írásos ajánlatunk, aminek része egy praktikus ajándék tőlünk: az esküvőtök előzetes forgatókönyve. Ezt attól függetlenül jár Nektek, hogy megrendeltek-e vagy sem. Bízunk benne, hogy így is tudunk Nektek segíteni a szervezésben.

Hol tudunk találkozni egy ceremóniamester megebszélésre?

Személyesen/offline

Budapesten belül bárhol tudunk találkozni Veletek, egy előre megbeszélt időpontban és persze helyszínen. Ajánlatkérésetek után 24 órán belül felvesszük Veled a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a találkozó részleteit, a „mikorokat”, a „hogyanokat”, a „holokat”, ésatöbbiket.

Videóhívás/online

Bármikor élő videó kapcsolatba léphetünk Veletek, ami a személyes találkozóval egyenértékű, és csak deréktól fölfelé kell normálisan felöltözni, mint a TV bemondóknak…  🙂 Miután megérkezett hozzánk az ajánlatkérésetek, a virtuális találkozó időpontját előre egyeztetjük Veletek.

Néhány kép rólunk munka és élet közben:

Ha akarsz egy biztos pontot az esküvődön, kérj ajánlatot!

Az ajánlatkérés semmilyen kötelezettséggel nem jár. Leülünk, beszélgetünk, megismerjük egymást, kiderül, hogy árad-e a flow... Minden esetben megkapjátok az esküvőtök előzetes forgatókönyvét. Kattints hát az ajánlatkérés gombra, és persze: esküdjetek! 🙂