Mire jó a ceremóniamester?

Emlékszel, milyen volt, amikor 13 évesen életed első igazi házibuliját szervezted otthon? A szüleid aznap estére valószínűleg bezárkóztak a szobájukba, és hagyták, hogy kibontakozz. Épp a hajad szárítottad, amikor csöngettek.

Aztán egyszer csak ott volt harminc gyerek a nappaliban. Szerettél volna mindenkivel egy-két szót váltani, de óriási volt a hangzavar, még nagyobb a káosz, a szendvicsek túl hamar elfogytak, valaki a fürdőszobát kereste, másvalaki épp a macskát próbálta begyömöszölni a cicahordozóba, és az előre összeállított „bulizenék” CD-d helyett ismeretlen zene üvöltött a hangfalakból… Na, hát kicsit hasonlóan tud kinézni egy olyan esküvő, ahol nincs ceremóniamester, annyi különbséggel, hogy a szüleid nem zárkóznak be a szobába és nincs macska.

Mit is csinál a ceremóniamester?

Házigazda és „esküvői karmester”

Az ő feladata, hogy amit közösen megálmodtatok, azt precízen “vezényelje le”, természetesen igazodva az óhatatlanul is változó körülményekhez, az esetlegesen felmerülő problémákat rugalmasan, kreatívan és gyorsan oldja meg.

Az ifjú pár és a násznép legjobb barátja

Ha kell, szeretettel instruál, odafigyeléssel terelget, (ki)vár, figyel, a háttérbe vonul, majd a megfelelő pillanatban, zsigerből működő dramaturgiai érzékkel, egy humoros, de határozott mondattal közbelép.

Mindig egy lépéssel a történések előtt jár

Időnként beavatkozik, megelőz, tájékoztat, szórakoztat, ugyanakkor a meghitt csendet féltve őrzi számotokra, együtt dobban a szíve Veletek.

Ha biztosra akarsz menni az esküvődön, kérj ajánlatot!

Az ajánlatkérés semmilyen kötelezettséggel nem jár. Leülünk, beszélgetünk, megismerjük egymást. Minden esetben megkapjátok tőlünk ajándékba az esküvőtök előzetes forgatókönyvét. Nincs más hátra, kattints az ajánlatkérés gombra.
A lehető legjobb választás Ti voltatok! Örülünk hogy megismerhettünk titeket és hogy részesei voltatok a Nagy Napunknak. Kreatívak, jó fejek, lazák, közvetlenek, talpraesettek voltatok, és minden felmerülő változást kezelni tudtatok! Külön köszönet a csillagszóró beszerzéséért, amivel megmentettétek az esküvő egyik fénypontját! Mindent köszönünk😊 #CILINDERESEK😚
Szabina és Ricsi

Az első találkozásnál már tudtuk, hogy a Cilinderesek lesz a lehető legjobb választás számunkra, rögtön egy húron pendültünk, minden jól ment a szervezés alatt és az esküvő napján is Aranyosak, segítőkészek, viccesek és még sorolhatnám… Szuper csapat, köszönünk mindent!
Heni és Ádám

A legjobb döntés volt, hogy a Cilindereseket választottuk!!! Már az esküvő előtt beletették szívüket-lelküket! A mi esküvőnk kivételesen bonyolultra sikerült, sok probléma volt, de gyönyörűen kezelték a helyzeteket! Rengeteg bátorítást kaptunk tőlük, és nélkülük nem sikerülhetett volna ennyire jól a nagy napunk! A vendégek oda-vissza voltak, iszonyatosan jófejek, kedvesek, és brutál profik! Köszönöm , hogy a nagy napunkon támogattatok, segítettetek minket! Örökké hálás leszek Nektek! És nagyon-nagyon megszerettünk titeket! Aki csak teheti, ne gondolkozzon! Cilinderesek a legjobb választás! Millió puszi és köszönjük nagyon!
Vivi és Safi

Mi történik a ceremóniamester ajánlatkérést követően?

Felvesszük a kapcsolatot

Ajánlatkérésed elküldése után 48 órával felvesszük Veled a kapcsolatot, és megbeszélünk egy találkozót.

Találkozunk

Átbeszéljük az esküvőtöket, elmondjátok, mire van szükségetek, hogy álltok a szervezéssel, kell-e valamiben segítség. Mik az elképzeléseitek a ceremóniamesterkedésről. Kiderül, mennyire vagyunk szimpatikusak Nektek. Ez utóbbi, az a bizonyos kémia, a legfontosabb, mert e nélkül lehetek a világ legjobb ceremóniamestere, nem fog működni a dolog.

Ajánlat + ajándék

Találkozó után megkapjátok az írásos ajánlatunkat, aminek része egy praktikus ajándék tőlünk: az esküvőtök előzetes forgatókönyve. Ezt attól függetlenül jár Nektek, hogy megrendeltek-e vagy sem. Bízunk benne, hogy így is tudunk Nektek segíteni a szervezésben.

Hol tudunk találkozni?

Személyesen/offline

Budapesten bárhol tudunk találkozni Veletek egy előre megbeszélt időpontban. Amint ajánlatot kértél, felvesszük Veled a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a találkozó részleteit, a “mikorokat”, a “hogyanokat”, a “holokat”, ésatöbbiket.

Videóhívás/online

Köszönhetően a modern kor technikai vívmányainak, ma már bármikor élő videó-kapcsolatba léphetünk, ami a személyes találkozóval egyenértékű. Amint elküldöd a ceremóniamesteri ajánlatkérésed, 48 órán belül felvesszük Veled a kapcsolatot, és egyeztetünk a videóhívás időpontjáról.

Ha biztosra akarsz menni az esküvődön, kérj ajánlatot!

Az ajánlatkérés semmilyen kötelezettséggel nem jár. Leülünk, beszélgetünk. Megismerjük egymást. Minden esetben megkapjátok esküvőtök előzetes forgatókönyvét. Nincs más hátra, kattints az ajánlatkérés gombra.