Amit mindig is tudni szerettél volna az esküvő(szervezésről), de eddig nem volt kitől megkérdezned! 1. rész: Miért kell egy esküvőre profi ceremóniamester a haver helyett?

Mi ez az egész? Tadaaam! Elindítottuk vadonatúj videósorozatunk, amit minden kedden élőben követhettek a facebook oldalunkon (és persze utólag is megnézhettek, akárbárhányszoris!) Célunk, hogy segítsünk Nektek az esküvőtök szervezésében, és átadjunk minden, birtokunkban lévő tudást a témával kapcsolatban. Végigmegyünk az esküvő minden pontján, velünk betekintést nyerhettek a kulisszák mögé, az asztalszoknyák alá, minden apró praktikát, “tutitippet” megosztunk Veletek, szervezéssel-tervezéssel kapcsolatban.

(Attila, a ceremóniamester, a videók főszereplője, vágója, hangmérnöke, rendezője, operatőre és szerkesztője, fontosnak tartja itt megjegyezni, hogy ez az első videónk, ezért nyilván minden olyan hibával rendelkezik, ami hibát csak el lehet követni egy élőzés közben. Hiszünk a fejlődésben, és hogy egyre jobban és jobban megy majd, mert tudjuk, hogy az élet folyamatos tanulás, örömteli “leckék” láncolata – minden egyes kihívás remek alkalom arra, hogy jobban csináljuk!)

Szubjektíven az esküvő témáról tőlünk, Nektek Szerintünk senkinél sincs ott a Szent Grál, semmivel kapcsolatban (ha valaki közben megtalálja, szívesen készítünk vele erről egy videót!). Sokan, sokféleképpen képzelik el, és valósítják meg az esküvőszervezést. Vannak akik így csinálják, vannak, akik úgy, sőt, néha még amúgy is szokták, és ettől szép ez a szakma (mint az élet is egyébként). Minden színes benne, változatos, nincs két egyforma szerelmes pár, minden esküvő máshogy különleges, mint ahogy a szervezésben is “mindenki másképp csinálja” – ahogy ezt annak idején a csodálatos LGT tökéletesen megfogalmazta… Jó hírünk, hogy a végén mindenki megtalálja a saját elképzeléseinek megfelelő módot/embert/szolgáltatót/helyszínt. Mindent. A mi részünkről azt gondoljuk, hogy a legfontosabb, hogy szeretet legyen és jó hangulat, na meg azok a fent említett “apró titkok”, amiket az esküvőkön, egyéb rendezvények szervezési folyamatai során elsajátítottunk, tapasztaltunk, megismertünk, láttunk, hallottunk, éreztünk. Az 1. élőzés témája: miért kell ceremóniamester az esküvőre, és miért nem az igazi, ha az egyik haverod ugrik be erre a posztra? A videóban szó volt arról, hogy: – fontos, hogy mindig legyen egy ember, akinek az esküvőd napján “összefutnak a kezében a szálak”. Lehetőleg jól kommunikáljon, tudjon és szeressen is megszólalni a násznép előtt. Az esetlegesen felmerülő stresszhelyzeteket ügyesen és kreatívan kezelje, és az sem árt, ha az első két órában nem (és utána se) rúg be, de legjobb, ha alkoholt egyáltalán nem fogyaszt aznap. – a “vicces haver” alapvetően még jól is működhet, viszont azt tudni kell, hogy akkor ő nem tud veletek bulizni, vagy hogy ha bulizik, akkor a ceremóniamesteri feladatát nem tudja megbízhatóan ellátni. A kettő együtt sajnos nem megy. – az ár nem minden! Természetesen szempont, de amikor ceremóniamestert választasz, ne CSAK az ár alapján döntsetek, mindenképp legyen személyes találkozó is, ahol kiderül, hogy mennyire “illetek össze”, működik-e közöttetek a már sokat emlegetett kémia. Ez azért fontos, mert a ceremóniamester aznap estére a Ti legjobb barátotok lesz, képvisel Benneteket, a hozzátok legközelebb álló barátaitokkal, rokonokkal lesz közvetlen kapcsolatban. – nagyon fontos, hogy már az esküvő előtt is tartjuk a kapcsolatot Veletek, ami segít abban, hogy kialakuljon közöttünk egy személyes(ebb), közvetlenebb kapcsolat. Továbbá segítünk az egész esküvői folyamat szervezésében, a felmerülő problémák megoldásában, rengeteg kreatív ötlet van a cilinderünkben, ránk mindig számíthattok, fogjuk a kezeteket!

 Őszintén kíváncsiak vagyunk Rátok és a történetetekre, segítünk ötletelni a Nagy Napotokhoz. A személyes találkozó semmilyen kötelezettséggel nem jár, az ajánlatunk részeként pedig minden esetben elküldjük számotokra az esküvőtök forgatókönyvet. Töltsd ki a következő űrlapot, és mi hamarosan felvesszük Veletek a kapcsolatot!

[contact-form-7 id=”320″ title=”Ajánlat kérés”]