Tudjátok, vannak azok a naplementés, fa mellett álló, folyóparton andalgó, ölelkezős és távolba merengő, amúgy csodálatosan szép, szerelmes kreatív esküvő fotók, ahol a menyasszony sminkje tökéletes, ruhája habos és patyolat tiszta, mint a frissen hullott hó, a vőlegény öltönye rendezett, mindketten jó illatúak és gyönyörűek. Nos, bár Szabina és Ricsi gyönyörűen és jó illatúan érkezett a Duna partra, és/de egészen máshogy képzelték el a kreatív fotózásukat.

Szerettek volna valami „mocskosul” egyedit, emlékezeteset és különlegeset, Pálfi Adri pedig örömmel örökítette meg ezt a hamisítatlan „Trash the dress” fotózást, lélegzetelállító képek készültek! Természetesen a Cilinderesek sem maradhattak ki ebből az egészből (és nem csak azért, mert Szabináék az egyik kedvenc párunk, akiknek júliusban kísérhettük végig a Nagy Napjukat): önként és dalolva vettünk részt a számunkra igencsak vonzó és ellenállhatatlan megőrülésben.

Mert a jó ceremóniamester, ott segít, ahol tud, legyen az iszappakolás, pezsgőlocsolás és/vagy pink flamingó reptetés. 🙂 Videót is készítettünk, hogy bemutathassuk Nektek, milyen egy ilyen. Fontos dolgok derültek ki számunkra, például:

 

  • Attila, a ceremóniamester nagyon szeret bekoszolni másokat, de csak kizárólag akkor, ha erre külön megkérik, vagy legalábbis beleegyeznek abba, hogy iszapot pakoljon a hátukra.
  • A menyasszonyi ruha jó nehéz lesz, ha megszívja magát vízzel. Meg egy kis iszappal.
  • Csak a filmeken olyan egyszerű kéz a kézben, vizes ruhában, és kacagva futni a parton. A valóságban nehézkes, körülményes és fogvacogós. A nevetés viszont valódi!
  • Ja, igen: szeptemberben a Duna vize nem igazán meleg, de a fények csodálatosak.
  • Pink flamingó és búvárszemüveg alapfelszerelés, partra vetődött sellő mozgás elengedhetetlen és imádni való és a maga módján szexi!
  • A fotózás végeztével halat, vízicsigát és vadkacsát sem találtak a ruhában otthon Ricsiék, azonban egy akváriumnyi iszapot igen. Értesülésünk szerint egyébként a ruha túlélte, és a tisztítóból sem dobták vissza…
  • Végül a legfontosabb: a „Trash the dress” fotózást mindenképp az esküvő UTÁNRA szervezzétek! 😉