álmaid esküvőjére vágysz?

Kérd ingyenes esküvői tanácsadásunkat!

Évi 120 esküvőn veszünk részt, az így szerzett tapasztalatainkat osztjuk meg Veled ingyen. Ötletelünk Veletek a szervezéskor, és segítünk megtalálni azokat a szolgáltatókat, akik valóban azon dolgoznak, hogy tökéletessé varázsolják a Nagy Napotokat. 

Mit kapsz az ingyenes tanácsadáson?

l

Esküvői forgatókönyv

Az esküvői programokat nem csak kitalálni kell, hanem egy forgatókönyvbe, „menetrendbe” is be kell illeszteni. Nem túl nagy feladat, ha az ember 30 esküvőt csinál egy évben. Viszont az elsőnél azért elkél a segítség.

Esküvői költségvetés

Érdemes összerakni egy költségvetést. Viszont ha az ember nem tudja mi, mennyibe kerül, akkor nehéz kalkulálni. Segítségünkkel nem jönnek folyton szembe váratlan kiadások, már az elején nagyságrendileg tisztában lesztek az árakkal.

A nyerő csapat összerakása

Az esküvőtök sikere nagy százalékban azon múlik, hogy a szolgáltatók milyen csapatot alkotnak, hogyan működnek aznap együtt. Ebben is segítünk. Figyelembe véve a kereteket, olyan szolgáltatókat ajánlunk Nektek, akikről tudjuk, hogy emberileg és szakmailag is a legjobb választás lesznek. 

10.000 Ft kupon

10.000 Ft értékben „cilinderesek kupon”-t is kaptok, amit a megjelölt partnerszolgáltatóknál be is válthattok. Azért ez jól hangzik, nem? Ingyenes tanácsadás, ahol nem csak rengeteg hasznos tudást kapsz, de ráadásul még plusz 10.000 Ft is Tiétek lehet.

Miért érdemes bíznod bennünk, és meghallgatni az esküvői tanácsainkat?

Tapasztalat

Évi (összesen) 120 esküvőn vagyunk ott. Rengeteg tapasztalattal gazdagodtunk, amit most megosztunk Veletek. Nektek 1 lehetőségetek van, hogy csodálatos napot szervezzetek magatoknak. Mi pedig segítünk, hogy ez ne csak a véletlenen múljon.

Legjobbat érdemled

A szolgáltatók munkájának minőségét folyamatosan nyomon követjük. Egyrészt a közös munka alkalmával az esküvőkön, másrészt a párok véleményét is kikérjük  róluk. Így biztos, hogy Neked a legjobbak jutnak, akikről gyakorlati tapasztalataink is vannak.

Csapatban az erő

Egy mindenkiért, mindenki egyért! Ez ránk is igaz, hisz igazi csapatban dolgozunk! Folyamatosan segítjük, inspiráljuk egymást, így nem történhet olyan, hogy ne tudnánk egy felmerülő kérdésre a választ! Nekünk minden helyzetre van egy külön Cilinderesünk! 🙂 

Hogyan néz ki egy ilyen tanácsadás?

1.

Kéred az ingyes esküvői tanácsadást

Gratulálunk, meghoztad a legjobb döntést, úgyhogy kattints a gombra, töltsd ki az űrlapot, mi pedig 2 munkanapon belül felhívunk, és egyeztetünk egy személyes találkozót. Ami Neked teljesen ingyenes. Nincs apró betűs rész.

2.

Átbeszéljük az esküvőtöket

A személyes találkozón átbeszéljük, hogy mik az elképzeléseitek az esküvőtökről. Ötleteket adunk a megvalósításhoz, szolgáltatókat ajánlunk. Minden felmerülő kérdésre IS válaszolunk! 

3.

Kész akciótervet kapsz

A találkozót követően megkapjátok tőlünk az előzetes forgatókönyveteket, a hozzávetőleges költségvetést, és a szolgáltatók listáját, akikre szükségetek van, és beleférnek a költségvetésetekbe.

Néhány referencia a sok közül

A lehető legjobb választás Ti voltatok! Örülünk hogy megismerhettünk titeket és hogy részesei voltatok a Nagy Napunknak! Kreatívak, jó fejek, lazák, közvetlenek, talpraesettek voltatok, és minden felmerülő változást kezelni tudtatok! Külön köszönet a csillagszóró beszerzéséért, amivel megmentettétek az esküvő egyik fénypontját! Mindent köszönünk? #CILINDERESEK?
Szabina és Ricsi

Az első találkozásnál már tudtuk, hogy a Cilinderesek lesz a lehető legjobb választás számunkra, rögtön egy húron pendültünk, minden jól ment a szervezés alatt és az esküvő napján is Aranyosak, segítőkészek, viccesek és még sorolhatnám… Szuper csapat, köszönünk mindent
Heni és Ádám

Mivel 2 hónapunk volt megszervezni az esküvőnket, így nagyon kevés időnk maradt ceremóniamestert és szertartásvezetőt találni, de az internet vagy inkább a sors Vikit és Attilát dobta ki elsőnek. Egyből írtam is nekik és az első skype beszélgetésünk után eldöntöttük, hogy ne is keressünk mást, mert annyira szimpatikusnak, profinak, tapasztaltnak tűntek, hogy nekünk ez elég volt a választáshoz. Mindenkinek ajánljuk Őket. Tényleg nagyon profin dolgoznak. Viki olyan beszédet rakott össze a szertatásra, hogy azóta is Őt emlegetik a vendégek … eszméletlen volt. Attila pedig annyira egybe tartotta a vendégeket, hogy semmire sem kellett figyelnünk, tökéletes volt minden. Ezúton is köszönjük ezt a felejthetetlen napot. Bár eltelt pár hónap, de olyan mintha tegnap lett volna. Csodás volt minden pillanat! Heni és Józsi 

Heni és Józsi

Megrendelés

Töltsd ki az alábbi űrlapot, és mi 2 munkanapon belül felhívunk, és megebszélünk egy találkozót. FONTOS: ez a találkozó Neked semmilyen kötelezettséggel nem jár, és teljesen ingyenes. Nincs apróbetűs rész.