Veresegyházon jártunk Katlan Tóninál, arra az esküvői nyílt napra hívtak meg minket, ahol a szolgáltatók legjobbjai vettek részt, így igazán megtisztelve érezzük magunkat, hogy mi képviselhettük a „ceremóniamester szekciót”, mint Cilinderesek.

Kitelepültünk az egész stábbal (Viki+Atti+telefon+mikrofon), mert feltett szándékunk volt, hogy bemutatjuk Nektek az ott tapasztaltakat, így megnéztünk, megkóstoltunk, meghallgattunk, megillatoztunk mindent, amit csak tudtunk, őszintén el voltunk ragadtatva mindentől és mindenkitől. És persze forgattunk is. A technika ördöge párszor ugyan megviccelt minket (és ez persze csak otthon derült ki), ám derekasan helyt álltunk, és most sok szeretettel mutatjuk be nektek a világ leghosszabb ideig „utómunkázott” videóját! Ami aznap kiderült számunkra:
Katlan Tóni vendéglője varázslatos atmoszférával rendelkezik: elegancia, stílus, küllem és báj hatja át a helyet, az ott dolgozók kedvesek, odaadóak, barátságosak és nem utolsó sorban remek humorérzékkel, végtelen türelemmel fordulnak a vendégeik felé.
– A lenyűgöző dekor a Made In Heaven csapatának volt köszönhető, nekik nem tudtok olyan esküvő-témát mondani, amit ne valósítanának meg! Ha kell, még egy sárkánnyal is lepacsiznak, csak hogy meglegyen a „Gyűrűk ura”-s hangulat!
– A világ legfinomabb makaronját a Desszert.Neked-nél készítik.
– Ahol a Made In zenekar játszik, ott láb nem marad mozdulatlan!
– A LoveBird Desing-tól megtudtuk az egyik legfontosabbat (és még hang is van róla), ráadásul az általuk tervezett meghívók különlegesek, egyediek és végtelenül ötletesek.
– Az Énképeim nélkül ezt a videót KÉPtelenek lettünk volna ilyen jóra megcsinálni! Köszönjük!
– Az AromaForYou egyedileg összeállított, személyre szabott illataira 10 év múlva is emlékszik az ember!
– Ha Rúzs, akkor csakis a legszebb natúr sminkek!
– Óriás, csillámporral töltött, leföldelt, vagy épp repülő lufik: BubbleBox!

Örök tanulság a Cilinderesek stábjától: MINDIG_ELLENŐRIZD_LE_A_MIKROFON_CSATLAKOZÁSÁT!!!


Őszintén kíváncsiak vagyunk Rátok és a történetetekre, segítünk ötletelni a Nagy Napotokhoz. A személyes találkozó semmilyen kötelezettséggel nem jár, az ajánlatunk részeként pedig minden esetben elküldjük számotokra az esküvőtök forgatókönyvet. Töltsd ki a következő űrlapot, és mi hamarosan felvesszük Veletek a kapcsolatot!

[contact-form-7 id=”320″ title=”Ajánlat kérés”]