A Balaton-felvidéki Nemzeti Parkban, azon belül is a Káli-medencében, Mindszentkállán található egy varázslatos hely(szín). Nem sokan tudnak róla, pedig tündököl, megszólít, magával ragad és többé nem enged. Szerelembe esel. Ha még nem találtad meg az „igazit”, már ami a helyszínt illeti, segítünk. Hegyi Ombódi Brigitta mesél kicsit az általa életre keltett „Kikötőről”:

ceremóniamester - cilinderesek
„A pajtánk, mint Pannon Udvarház 2000-ben látta meg a napvilágot, de 1900-ban, bizonyos Vajai nagybirtokos által építtetett. Most Kikötő, de szerettem volna, ha esküvői helyszínként is megőrizné múltját, amihez szép emlékek, sok kreativitás, számtalan személyes hangvételű sikeres koncert, kiállítás, kulturális, környezetvédelmi és egyéb rendezvény, na meg a gasztroforradalmat tíz évvel megelőző konyhája köt. ceremóniamester - cilinderesek
A Kikötő napjainkban leginkább szállást ad giga méreteivel és különleges hangulatú enteriőrjével, hogy néha méltósággal, természetes szépségével egy-egy rezonáns párra személyesen újraszabva adja át a helyét esküvők helyszínének, a kertben pedig „brunch”-ra van lehetőség kora nyártól-őszig.  A reggeliztetést hál’isten már két hét  után ugyanolyan nem várt siker övezte, mint az átalakított pajtát, ami méreteivel, különleges hangulatával hihetetlen mobilan alakítható át rendezvényhelyszínné, de megmaradtunk a falusi vendégasztal és vendéglátás keretei között.
Hat-hét embert tudunk elszállásolni, a Vendégházban pedig – ami egy antik bútorokkal, polgári enteriőrt képviselő, kertre néző, külön bejáratú és külön fürdőszobás vendégszoba – három embert. A házasulandó pár itt szokott készülődni és megszállni az esküvőjük előtt-alatt és után, ha van még maradt idejük a nászút előtt.
ceremóniamester - cilinderesek
Mint zsák a foltját, többnyire hasonszőrűek keresnek meg minket, egy kezemen meg tudnám számolni a „jó fej” kontra „nem jó fej” arány elmozdulását. Aki megkeres, és sikerül megtalálnunk a közös hangot, az már egy kapcsolat, egy barátság, és már elindul a szeretet, a respekt, a bizalom, az, hogy a másiknak csak jót szeretnél adni.  Nyitottak vagyunk bármire, ha közben nem kell megerőszakolnunk a természetet, magunkat és lefosztanunk egy hipermarketet. ceremóniamester - cilinderesek
Nem köpülünk vajat és szarvasmarháink sincsenek, de a rendelkezésünkre álló saját alapanyagainkon kívül csak ismerős termelők áruikból készítünk ételt. Leginkább grillezett ételeket, érdekes salátákat és előételeket. Ha valaki olajsütőre és rántott húsra vágyik csalódást kell okoznunk…
Boldoggá tesz, ha szinte családtagként készülünk egy esküvőre, örömmel tölt el, hogy részese lehetek egy kitüntetett napnak, amit megosztanak velem, büszkeséggel tölt el, ha az első házassági évfordulójukon meglátogatnak és együtt lehetünk, örülök annak, hogy ez a fiatal generáció újra hisz a családban gondolkodásban és annak így- vagy- úgy, de két ember közötti megszentelésében. Talán a helyszín, ami kiegészíti és különlegessé teszi az ünnepet.”

(A fotók a helyszínen készültek.)

Kapcsolat:
06-30-593-9025

 Őszintén kíváncsiak vagyunk Rátok és a történetetekre, segítünk ötletelni a Nagy Napotokhoz. A személyes találkozó semmilyen kötelezettséggel nem jár, az ajánlatunk részeként pedig minden esetben elküldjük számotokra az esküvőtök forgatókönyvet. Töltsd ki a következő űrlapot, és mi hamarosan felvesszük Veletek a kapcsolatot!

[contact-form-7 id=”320″ title=”Ajánlat kérés”]