Amikor Heni és Ádám először ült le velünk beszélgetni, hogy elmeséljék az elképzeléseiket az esküvőjükkel kapcsolatban, nem csak az lett világos nagyon hamar mindannyiunk számára, hogy remekül egy húron pendülünk, de még a zenei ízlésünkben is sok a közös pont.

Ceremóniamester - cilinderesek.huAz egyik ilyen közös „szerelem” a Kispál és a borz, és amikor ez kiderült, lelki szemeink előtt már láttuk, ahogy Attila, a ceremóniamester éjjel egy óra körül leteszi a lantot (meg a cilindert), és onnantól kezdve „szolgálaton kívül”, civilként óriási bulizásba kezd… de ne rohanjunk ennyire előre!

Heniék elmesélték megismerkedésük kalandos és magával ragadó történetét, mi pedig egyből arra gondoltunk, hogy a lehető legjobb „kísérleti alanyokat” találtuk meg arra, hogy az Esküvői Hírmondót útjára indíthassuk…  És lőn! Mivel minden kreatív ötletünkre nyitottak voltak, bizalmat szavaztak nekünk ebben is, és kaptunk tőlük egy határozott igent. Így ők lettek az első pár, akiknek megírhattuk és magazin-formába önthettük a történetét, amit természetesen ajándékba kaptak tőlünk. (Ádámnak innen is köszi a grafikai gyorssegélyt! :)) Volt egy kb. fél óra, amikor az egész násznép elmélyülten olvasgatta és fel-felnevetve lapozgatta az Esküvői Hírmondó 1. évfolyam, 1. számát – ami az első betűtől az utolsóig Heniékről szólt…

Egy igazán megható meglepetés

A Nagy Napon (2018. július 14.) minden csodás volt, nevetésben és örömkönnyekben (és strandoló kacsákban…) sem volt hiány! Ádám végig úgy csinált, mint aki nem izgul, pedig de, Heni pedig ragyogott, mint egy hercegnő. Talán az egyik Ceremóniamester - cilinderesek.hulegkedvesebb meglepetés az volt, amikor Heni – hivatását tekintve óvónéni – ovis csoportja megjelent a szülőkkel (természetesen jóval az esemény előtt alaposan leegyeztették velünk a történéseket). Bár néhány elszabadult szappanbuborék megpróbálta idő előtt leleplezni a meglepetést, végül óriási sikert aratott a produkció.

A templomi ceremónia és a gratulációk után Attila megkérte Henit és Ádámot, hogy hunyják le a szemüket, és kézen fogva a templomkertbe vezette őket, ahol a gyerekek odaálltak az ifjú pár elé, és egy kedves versikét szavaltak el olyan igyekezettel és szeretettel, ahogy csak a négyévesek tudnak szavalni… „Heni néni” sminkje ennél a pontnál  bizony rendesen próbára lett téve – jelentjük, egyik része sem csúszott le, szét, vagy arrébb az örömkönny-zivatarban.

És elindul a dínom-dánom…

Innentől mondhatnánk, hogy minden a szokásos kerékvágásban haladt. Volt megérkezés a helyszínre (az asztalokat természetesen Kispál számokról nevezték el), tekerentyű-automata (amiből CSAK gyűrűket lehetett nyerni), finom vacsora és kellemes zene. A násznép Polaroid fényképeket készített, majd a fotókat egy erre a célra szánt emlékkönyvbe ragasztották. És persze mindenki írt a fotó mellé egy-egy kedves mondatot, jó kívánságot, üzenetet, Ceremóniamester - cilinderesek.huéletbölcsességet, vagy csak egy sor „lovasit”.

Volt torta (a rajta látható csodálatos díszítést Radó Krisztina „Royal Icing” mester készítette) és volt néhány kvízkérdés a párról. A válaszokat kívülről fújták a vendégek, és bizony még az is kiderült, mit kell tenni UFÓ-támadás esetén egy túró-rudival. Szuper volt a Ceremóniamester - cilinderesek.hujáték (a „nyihahákat” és a nevetést még a környező falvakban is hallották). A menyasszony rablás után Ádám hősiesen kiállta az összes asszony-visszaváltó-feladatot. Ezután kezdődött a fent említett „ereszd el a hajam” (mondjuk Attila fejét elnézve ez nem volt annyira nagy kihívás). A DJ azonnal és mindig érezte, mikor, milyen zenei blokkot kell a táncoló talpak alá tenni. Innen is hatalmas köszönet a OneManBand-nek, Zoli az egyik legjobb, „legérzőbb”, legempatikusabb DJ, akivel valaha együtt dolgoztunk.

És igen, éjjel kettőkor már „civilként”, csakis a zenétől megrészegülve, a násznép kemény magjával táncoltunk-pörögtünk-forogtunk-énekeltünk, a szó legjobb értelmében elveszve a zenei flow-ban…
Heni és Ádám, köszönjük, hogy minket választottatok! Megtiszteltetés volt végigkísérni Benneteket ezen az úton, és most már nem tudunk elmenni egyetlen tekerentyű-automata mellett sem, hogy ne jutnátok eszünkbe… 🙂

A gyönyörű fotókat a világ egyik legszórakoztatóbb, legviccesebb fotósa, Söjtöry Szabolcs (BowTie- Weddings) készítette. A csodás videót a szintén zenész… illetve videós Kiss Ernőnek köszönjük, akinek perzselő humora feledhetetlenné tette a közös munkát. Köszi a rengeteg nevetést, élmény volt, de tényleg.


Őszintén kíváncsiak vagyunk Rátok és a történetetekre, segítünk ötletelni a Nagy Napotokhoz. A személyes találkozó semmilyen kötelezettséggel nem jár, az ajánlatunk részeként pedig minden esetben elküldjük számotokra az esküvőtök forgatókönyvet. Töltsd ki a következő űrlapot, és mi hamarosan felvesszük Veletek a kapcsolatot!