Különleges és valami igazán egyedi szolgáltatást szeretnél az esküvődre? Egy olyan látványos, modern, ötletes, finom és hűs „attrakciót”, amit a násznép minden tagja 1 és 99 év között garantáltan imádni fog? Akkor Te a Tündérgombóc „fagyimobilt” keresed, és meg is találtad!

CilinderesekVolt szerencsénk többször is belekóstolnunk – szó szerint – a Tündérgombócokba. Hogy melyik a kedvencünk? Nos, nem tudnánk választani, de a mascarponés sóskaramellhez és a meggyhez is írtunk már szerelmes szonettet… Ha pár szóban össze kéne foglalnunk mennyire finomak, akkor csak azt mondanánk, hogy aki egyszer is megízlelte, soha többé nem akar majd más fagyira rá se nézni. Aki még nem találkozott Veletek, neki hogy mutatnád be röviden ezt a kreatív szolgáltatást?  
Fodor Zsolt: Köszönjük a kedves szavakat! A Tündérgombóc fagyi egy mobil fagyizó. Cégünk egyedi gyártású retró fagyiskocsival települ ki esküvőre, céges rendezvényekre, családi napokra, vagy akár bárhova és bármikor, ahová, és amikor hívnak minket. Viszünk egy fagyiskocsit, egy „fagyitriciklit”, és nagyon finom kézműves fagylaltot kínálunk tölcsérekben, vagy pohárkákban. Nagyon szeretjük az embereket, ők pedig a fagyijainkat, így ez garantáltan egy win-win szituáció.

Hol készülnek, és mitől olyan különlegesen finomak a Tündérgombóc kézműves fagyik?
Budapesten, a Major cukrászdában (ők nyerték 2013-ban az Év Tortáját címet!) készítik a fagyikat. És  mit jelent náluk a „kézműves” gyártás? Hogy kizárólag természetes alapanyagokból készülnek a hűs finomságok, tehát semmilyen aroma, ízfokozó és színezék nincs bennük, viszont rengeteg valódi gyümölcs annál inkább!  A fagyikhoz használt

tejterméket egy hódmezővásárhelyi farmról vásárolják, valódi tojásokat (nem tojásport!) használnak a főzésnél, melyeket szintén egy hazai gazdaságból szereznek be. A paleo és laktózmentes fagyikat kukorica alapú édesítővel, a maltitol-lal édesítik. Minden évben igyekszünk újabb és újabb ízekkel meglepni a fagyirajongó közönséget, 2019-ben a virágízeké a főszerep: az esküvőkön akár a dekorációhoz színben passzoló, különleges ízesítésű fagyik is választhatók, pl.: rózsa chilis csokival, levendula, orgona vaníliában… 

Van-e olyan emlékezetes/kedvenc sztori, ami esküvőn esett meg veletek, és amit megosztanál az olvasókkal?
Az egyik ilyen emlékünk amikor a gyönyörű szerb menyasszony az asztalon táncolt egy igazi rezesbanda kíséretében. Olyan volt az egész, mint egy Kusturica filmben! Voltunk már Dánszentmiklóson, Szokolyán, Pusztazámoron, de a Skanzenben is. Mivel a tricikli valóban működik, nagyon könnyen ki tudunk bármilyen helyszínre települni. 

Milyen jó tanáccsal látnád el azokat, akik most kezdik az esküvőjüket szervezni?
Az egyik legfontosabb az emberi kapcsolat és kommunikáció. Az esküvő egy különleges esemény, amikor egy külső “szolgáltató” bekerül egy szűk családi közösségbe, az nagyon megtisztelő, de felelősség is. Hitelesnek és profinak kell lenni, ami szerintünk kiderülhet egy személyes találkozás alkalmával.

Név:  Tündérgombóc fagyi
Szolgáltatás: esküvői fagyizó – a mobil fagyizó
Elérhető: országosan 
Fodor Zsolt | +36 20 9 520 200  |  info@tundergomboc.hu
Szabó Zita | +36 20 297 5969  |  szabozita@tundergomboc.hu