Új rovatunk mostani részében Mészáros Zoltánnal, a „OneManBand” lemezlovasával ismerkedhettek meg, és nagy kár, hogy nem tudjuk megmutatni nektek azt a fergeteges hangulatot, ami akkor szabadul (f)el egy lagziban, amikor ő adja a talpalávalót!   

Cilinderesek: Miért választottad épp ezt a hivatást, mit szeretsz legjobban a munkádban?
Mészáros Zoli (OneBandMan): Mert felemelő érzés, hogy a párok közös életének egyik legfontosabb eseményén a zenei hangulatot biztosíthatom, melyet csak kellő odaadássál, alázattal, szakmai és technikai felkészültséggel lehet, és kell is végezni!

Szerinted mire figyeljen a pár, amikor DJ-t választ, melyek azok a fontos kritériumok, amik segíthetik őket a döntésében?

Első és legfontosabb a szimpátia, és az az értékrend amit az adott DJ képvisel, valamint , hogy az mennyire passzol a pár igényeihez. Fontos, hogy a honlapon látott és hallott tartalmak meggyőzőek legyenek számukra, és mindezt a személyes találkozó alkalmával is meg tudja erősíteni a DJ. Fontos a technikai felkészültség, valamint az esküvők mindig változatos zenei világához való alkalmazkodás! Egy esküvőn az ifjú pár a legfontosabb. Ha ők jól érzik magukat, akkor a vendégek is jól érzik magukat, és a hangulat is a legszuperebb lesz.

Mi volt a legkülönlegesebb kérés/ötlet, amivel megkerestek, és meg is tudtad valósítani az elképzeléseket? Nem igazán volt. Ha valami különleges kérésnek számított az csak addig volt az amíg ki nem találtam és meg nem valósítottam azt.

Melyik volt az eddigi kedvenc esküvői helyszíned?

Az elmúlt 9 év során számtalan fantasztikus helyszínen megfordultam már, ezért nehéz kiemelnem bármelyiket is, de azt hiszem az utóbbi évek egyik kedvenc helyszíne számomra a kakucsi Deák Udvarház. 

Milyen jó tanáccsal látnád el azokat, akik most kezdik az esküvőjüket szervezni?
A legfontosabb , hogy az esküvőjük napján ne túl essenek , hanem élvezzék minden percét. Ha professzionális szolgáltatókkal veszik körbe magukat, akik szenvedéllyel és alázattal végzik a munkájukat akkor nem lesz semmi probléma. Mindenki tudja a dolgát és teszi is, hogy nekik tényleg csak egymással, a családjukkal és szeretett vendégeikkel kelljen foglalkozniuk.

Név: OneManBand
Szolgáltatás: esküvői DJ, hang-, és fénytechnika
Elérhető: országosan
Mészáros Zoltán | +36202187266 |  onemanband79@gmail.com |  www.onemanbandmusic.hu