Új rovatunk mostani részében a Pöttöm Party csapatával ismerkedhettek meg, akik gyerekfelügyelettel foglalkoznak, bár ez a szó szerintünk túl hivatalos és uncsi ahhoz a kedves és csodás mesevilághoz, amit az esküvőn a gyerekeknek varázsolnak.  

Cilinderesek: Miért választottad épp ezt a hivatást, mit szeretsz legjobban a munkádban?
Zelei-Kiss Cintia: Mindig is szerettem kisgyerekekkel foglalkozni, már kisiskolás koromban elterveztem, hogy ha egyszer felnövök, biztosan olyan szakmát választok, ahol kisebbekre kell vigyáznom, játszva taníthatom őket, vagy csak egyszerűen időt tölthetek velük. Az egyetemi tanulmányaimat, és a munkámat is e köré az álmom köré építettem. A magánéletemben, és a munkáink során is az tesz igazán boldoggá, ha a gyermekeknek örömet okozhatunk, és láthatjuk az önfeledt mosolyt az arcukon.

Szerinted mire figyeljen a menyasszony, amikor gyermekfelügyeletet választ, melyek azok a fontos kritériumok, amik segíthetik őt a döntésében?

A legfontosabb, amit a párnak el kell döntenie, hogy szeretnének-e gyerekeket is meghívni az esküvőre. Ha úgy döntenek, hogy igen, akkor mindenképp gondoljanak arra, hogy ők is jól érezzék magukat, hisz ha ők le vannak foglalva, a szülő is nyugodtabban, önfeledten tud szórakozni, kikapcsolódni úgy, hogy tudja: a gyermeke biztonságban van, és remek programokkal, elfoglaltsággal tölti az idejét. Mi mindig felmérjük a pár igényeit, a gyermekek életkorát, igazodunk a helyszíni adottságokhoz (beltér-kültér), és örömmel várjuk a csipet csapattal a találkozót. 

 

Melyik volt az eddigi kedvenc esküvői helyszínetek?

Minden helyszín különleges számunkra. 🙂 Én szeretem ha kapunk egy kicsit nagyobb teret, ahová berendezhetünk egy “csoportszobát”, és a gyerekek jól érezhetik magukat. A gyerekek is szeretik, ha külön helyiségben vagyunk, mert szeretnek a hangos zenétől, nyüzsgéstől kicsit elvonulni, beszélgetni, játszani.

Milyen korú gyerekek felügyeletét vállaljátok?

A gyermekek életkora teljesen változó. Van olyan amikor minden gyermek 6 éven aluli az esküvőn. Ilyenkor az ő korosztályukhoz állítjuk össze a játékkészletünket. Nagyon szeretnek gyurmázni, rajzolni, színezni, a játékkonyhánkban főzőcskézni, süthető gyurmából ékszereket készíteni. A színezésnél,gyurmázásnál nagyon figyelünk arra, hogy minőségi,gyermekbarát eszközöket használjanak a kicsik. 

A szülők pedig mindig örülnek, hogy ezek a termékek moshatóak is! 🙂 A játékainkat nagy figyelemmel szerezzük be. A fából készült termékeket részesítjük előnyben. Persze a bölcsis korosztályra is gondolunk,akik oda vannak a világító-zenélő dolgokért. 

Mi nem az otthonról elhozott,rokonoktól örökölt játékokkal dolgozunk. Ez mindig feltűnik a megrendelőinknek is. A nagyobb korosztály sem unatkozik gyereksarkunkban. Rengeteg társasjátékkal, legóval, csapatjátékkal készülünk számukra. Kizökkentjük őket ezekben az órákban a mai modern telefon/xbox őrületből. Nálunk mindig bebizonyosodik, hogy a lelke mélyén mindenki gyerek. 🙂 A csillámtetoválásnál még a nagyszülők is sorban szoktak állni. Számunkra ez a siker.

Név: Pöttöm Party
Szolgáltatás: esküvői gyereksarok/gyerekfelügyelet
Elérhető: országosan
Zelei-Kiss Cintia | 06-302-502-683 | cintia.kiss@pottomparty.hu | www.pottomparty.hu