Esküvői szolgáltatót keresel? Segítünk választani! Kérdezz-felelek sorozatunk első részében Török Móni sminkessel, munkáival és hasznos tanácsaival ismerkedhettek meg.

Cilinderesek: Miért választottad épp ezt a hivatást, mit szeretsz legjobban a munkádban?
Török Móni: 20 éve dolgozom a szépségiparban. Korábban modellkedtem és mindig csodáltam a kollégákat, hogyan varázsolnak át minket percek alatt. A szépség mindenki számára elérhető! – ez lett a mottóm. Szeretem látni a nők arcát, mikor a sminkelés után meglátják a tükörben legszebb önmagukat. A menyasszonyi smink az utóbbi pár évben lett a kedvencem, imádom, azt a légkört, ami körülvesz minket azon a napon.

Szerinted mire figyeljen a menyasszony, amikor sminkest választ, melyek azok a fontos kritériumok, amik segíthetik őt a döntésében?

Nagyon fontosnak tartom a sminkpróbát, ott derül ki mindig, hogy találkozik-e a menyasszony, és a sminkes elképzelése, mennyire tudnak összehangolódni, passzol-e stílusuk, habitusuk, ízlésük, megvan-e szimpátia, és hogy a sminkes rendelkezik-e megfelelő szaktudással ahhoz, hogy megtalálja a menyasszony számára a tökéletes esküvői sminket. 

Mi volt a legkülönlegesebb kérés/ötlet, amivel megkerestek, és meg is tudtad valósítani az elképzeléseket?
Nálam ilyen még nem volt, igyekszem a hozzám érkező menyasszonyokból a legtöbbet kihozni.

Melyik volt az eddigi kedvenc esküvői helyszíned?
Nagy utazó vagyok, tavaly volt szerencsém Olaszországban, a Comói – tó partján sminkelni, mesébe illő volt.

Milyen jó tanáccsal látnád el azokat, akik most kezdik az esküvőjüket szervezni?

Ha nincs elég szabadidejük és kreativitásuk, mindenképp fogadjanak profi esküvőszervezőt, aki nagymértékben megkönnyíti és segíti Őket a nagy napon és az azt megelőző időszakban.
Sminkes tekintetében pedig nézzenek meg sok-sok referenciát és sose hagyják ki a próbát.

 

 

Név: Török Móni
Szolgáltatás: sminkes
Elérhető: országosan
+36/30-181-1355 | torokmoni@gmail.com | @monitorokmakeup