Sokszor elmondjuk, hogy mi hiszünk az offline világ varázsában, ezért fontosnak tartjuk a személyes találkozást a párjainkkal. Nos, Fannival és Tibivel már az első találkozáson (ami rendhagyó módon egy közös sörözés volt, ahol jó benyomást kellett volna keltenünk, ám Viki véletlen önmagához képest túl sok – két korsó – meggysört ivott, ám ez egy másik történet…) az ismerkedés egy magasabb fokára léptünk, amikor azonnal igent mondtunk egy közös, víz alatti kalandra: legyen búvárkodááás! Lett. És egyúttal világszenzáció is: ceremóniamester a víz alatt! 🙂

Attila cilindere sajnos nem vízálló (gondoltunk rá, hogy lelamináljuk, mármint nem Attit, hanem a cilinderét, de nem fért bele a gépbe…), ezért cseppmentes helyre mentette, mielőtt belevetette hab testét a hűs habokba. Egyébként tudjátok, mi köze van egy skót dudának a búvárkodáshoz? Vagy hogy mitől lesz igazán búvár a búvár? És azt, hogy mennyi nyál kell egy merüléshez? Válaszok, víz, víz, víz és levegő a videóban… Továbbá fény derül arra is, hogy:

  • hogyan válts csókot víz alatt a szerelmeddel?
  • mi a kézjele a cápának búvár nyelven?
  • 04:20 percnél mi történik Vikivel???
  • hányszor hangzik el az „isteni volt!” felkiáltás?

 Ha Ti is belekóstolnátok a víz alatti kalandokba, és mindezt teljes biztonságban, szakértő szemekkel és segítő kezekkel kísérve, profi felszereléssel, ráadásul barátságos, remek hangulatban, akkor ne habozzatok, csakis a DelfinBúvár Iskolába menjetek… izé… ússzatok! 

Elérhetőség: www.delfinbuvar.hu | info@delfinbuvar.hu | +36 70 319 38 49