AZ ESKÜVŐGONDTALANÍTÓ:
NŐI CEREMÓNIAMESTER ÉS SZERTARTÁSVEZETŐ CILINDERBEN

Miért jó, ha egy nő hordja a nadrágot… izé… a cilindert az esküvődön? Mert:

hobbija az esküvőd, szuperképessége, hogy a kérdőjeleket pontra változtatja.

több, mint a menyasszony barátnője: 'tündérkeresztanyu', aki igyekszik valóra váltani a pár esküvői álmait.

időnként pszichológus, felvidító, kontyigazító, ruhafelvarró, rendszabályozó, orrpúderező.

Női ceremóniamester

„Vikit eredetileg szertartásvezetőnek kértük fel az esküvőnkre. Nagyszerű szertartást tartott, a beszéde nekünk és a vendégeinknek is nagyon tetszett, tökéletes mértékben volt vicces, megható, kreatív és nagyon személyre szabott.

Az igazi hatalmas plusz azonban ezután következett. Viki felajánlotta, hogy segít nekünk levezényelni a csoportos fotózást. A fotózás alatt nyilvánvalóvá vált számomra, hogy a jelenléte és profizmusa óriási segítség az esküvő koordinálásában, ezért megkérdeztem, hogy esetleg velünk tudna-e maradni ceremóniamesterként az este további részében. Mivel ennyire kedves és laza, velünk is maradt ceremóniamesterként! Ez az egész esküvőszervezésünk egyik legjobb döntésének bizonyult, Viki annyira profin és gördülékenyen tartotta kézben a lagzi lebonyolítását. Az este során rengeteg terhet levett a vállunkról, egy felmerülő nehéz helyzetet pedig borzasztó profin és elegánsan oldott meg.

Hatalmas szerencsének tartom, hogy őt választottuk és szívből ajánlom őt mindenkinek mind szertartásvezetőként, mind ceremóniamesterként!

Viki, remélem, nagyon sok esküvőt mentesz még meg! 🙂” 

Laura és Bence

 

„Viki tökéletes szertartásvezető és ceremóniamester volt.  A szertartáson a násznéppel együtt sírtunk és nevettünk, pont a megfelelő módon hatódtunk meg. A lagzi pedig probléma nélkül, vidáman zajlott, amiben Vikinek hatalmas szerepe volt. Csodásan terelgette az embereket, amikor kellett, és annál is jobban vezényelte le a programpontokat, illetve oldotta meg a problémákat, ha éppen adódott valami baki vagy bökkenő. Minden fantasztikus volt. Az esküvő előtt pedig rendkívül értékes lelki támaszt kaptunk az utolsó, pánikolós időszakban, ami hozzájárult a nap sikeréhez. Emellett a Cilinderesek korrektek és profik, csak ajánlani tudom őket!” 

Tünde és András

 

menyasszonyra hangolódva

miért pont (n)ő? 

 

A cilinderes ceremóniamesternő egyik legjobb tulajdonsága, hogy nőből van. A hiedelmekkel ellentétben nem csak a menyasszonyokkal, de a vőlegényekkel is együtt érez, és megtalálja a hangot. Egyetlen cél vezérli: hogy Ti a legboldogabb emberek legyetek a Nagy Napotokon. Nem csak több tucat esküvőn tapasztalt, de mivel két kamasz fiú édesanyja, ezért a diplomáciai, szeretetteljes, fájdalommentes irányítás, kommunikáció, akarat-érvényesítés fekete öves nagymestere is.  A szeretet az első, a nevetés a második, és a mindent megoldunk meg a harmadik. 

A lehető legjobb választás volt, akik ott voltak mellettünk, amikor a legnagyobb szükség volt rájuk. Már az első találkozáskor kitartó türelemről tettek tanúbizonyságot („5 perc és ott vagyunk – sorry-sorry ❤), és az előkészületek folyamán végig ott voltak támogató háttérként.
Külön köszönet a rögtönzött varrodáért és főként azért, hogy az elrabolt férjemet előkerítették. ?
A szerény külső mögött egy igazi laza, humoros, pörgős személyiség lakozik – EXTRADURVA TÁNCTUDÁSSAL!!! 
Még egyszer köszönünk mindent!
Erika és Attila

 

2in1: Ha szertartásvezetést is szeretnétek…

Minden párról, és a szerelmükről egy egész könyvet lehetne írni; a szertartáson ennyi időnk nincs, de a Ti fogadalmatokat is
különlegessé és emlékezetessé tehetem a Rólatok szóló történettel,
amit valójában az Élet írt, én „csak” elmesélem. 

IGEN: AMILYEN TI VAGYTOK

A Nagy Napon a násznép rátok kíváncsi, a Ti történeteteket szeretné hallani. Ezért lehetséges, hogy amikor egy esküvőn “hétköznapi” (értsd: bár szép/kedves, de NEM személyes) szertartást hallgatnak végig a vendégek, már az ötödik mondatnál elkalandozik a figyelmük, és mire a szertartásvezető a “gyűrű, mint a végtelen szimbóluma…” sorhoz ér, többen elbóbiskolnak. (Nem, ezen sajnos egy igazán szép Juhász Gyula vers sem tud segíteni. Sőt.)

A szöveg Rólatok szól, és mivel a vendégeket Ti érdeklitek a legjobban aznap, ezért  felkapják a fejüket, odafigyelnek, egy mondatról sem akarnak lemaradni, a megfelelő részeknél elérzékenyülnek, felnevetnek, és/vagy mindkettőt egyszerre csinálják…

„Kedves Cilinderesek! Nagyon örülünk, hogy titeket választottunk, ha újrakezdenénk megint titeket kérnénk fel. Köszönjük, hogy munkátokkal még emlékezetesebbé tettétek a nagy napunkat!”
Kinga és Bálint

 

van egy ajándékunk a számotokra…

Minden ajánlatkérés után egy személyes találkozót javaslunk, ugyanis mi hiszünk az offline világ fontosságában, a valódi gesztusokban, a látható pillantásokban… Valamint a legfontosabb is kiderül a találkozás alkalmával, mégpedig az, hogy szimpatikusak vagyunk-e számotokra. A személyes-kémia oda-vissza működése elengedhetetlen ahhoz, hogy a Nagy Nap tökéletes legyen. 

A találkozás kötelezettségektől mentes, és ráadásul minden esetben gazdagabbak lesztek egy ajándékkal: miután átbeszéltük nagyjából az esküvőtöket, megírjuk Nektek az előzetes forgatókönyvet, ami akkor is segítségetekre lesz, ha nem ránk esik a választásotok!

miért nélkülözhetetlen a cilinder ceremóniamesterről?

Szupererőt ad

Mindenkinek jól áll

Rengeteg gondolat van alatta

Viki vagyok, cilinderes ceremóniamester, nő, esküvőgondtalanító, boldogító

„Az IGEN-ben örök romantikusként rendíthetetlenül hiszek, mint ahogy a mosoly, az összenevetés erejében, és az odafigyelő, együttérző jelenlétben is. A nyitott szív nálam (k)alap… izé… cilinder. Ösztönösen simítok el hepehupás helyzeteket, a gondelhárításra leküzdhetetlen hajlamom van. Esküvőkön további feladatom a könnyfelszárítás, mosolyfakasztás, hangulat-lágyítás, humorral operáló attitűdöm családi ökörség. Szertartásvezetőként bárkit, bárhol, bármikor összeadok. Hobbim az esküvőd, feltett szándékom, hogy boldognak lássalak közben, előtte és utána is. Szolgálatban alkoholt nem iszom, mindennapi drogom a Zélet, és/de ha a kedvenc RATM nótám húzza a DJ, akkor be kell állnom táncolni.”  #truestory #nagyigenazigenre #vikicm #cilinderesnő #cilinderesek

 

A lehető legjobb vàlasztás Ti voltatok? Örülünk hogy megismerhettünk titeket ès hogy rèszesei voltatok a Nagy Napunknak? Kreatívak, jó fejek, lazàk,közvetlenek, talpraesettek voltatok ès minden felmerülő vàltozàst kezelni tudtatok! Külön köszönet a csillagszóró beszerzèsèèrt amivel megmentettètek az esküvő egyik fènypontjàt! Mindent köszönünk?
# CILINDERESEK?

Szabina és Ricsi

Az első találkozásnál már tudtuk, hogy a Cilinderesek lesz a lehető legjobb választás számunkra, rögtön egy húron pendültünk, minden jól ment a szervezés alatt és az esküvő napján is Aranyosak, segítőkészek, viccesek és még sorolhatnám… Szuper csapat, köszönünk mindent
Heni és Ádám

A legjobb döntés volt, hogy a Cilindereseket választottuk!!! Már az esküvő előtt beletették szívüket-lelküket! Az én esküvőm kivételesen bonyolultra sikerült, sok probléma volt, de gyönyörűen kezelték a helyzeteket! Rengeteg bátorítást kaptam tőlük, és nélkülük nem sikerülhetett volna ennyire jól a nagy napunk! A vendégek oda-vissza voltak, iszonyatosan jófejek, kedvesek, és brutál profik! Köszönöm , hogy a nagy napunkon támogattatok, segítettetek minket! Örökké hálás leszek nektek! És nagyon-nagyon megszerettünk titeket! Aki csak teheti ne gondolkozzon! Cilinderesek a legjobb választás! Millió puszi és köszönjük nagyon!

Vivi és Safi

Mi történik a ceremóniamester ajánlatkérés után?

Felvesszük a kapcsolatot

Ajánlatkérésed elküldése után 48 órával felvesszük Veled a kapcsolatot, és megbeszélünk egy személyes, vagy egy személyessel egyenértékű online találkozót.

Találkozunk

Átbeszéljük az esküvőtöket, elmondjátok, mik az elképzeléseitek, kiderül, mennyire vagyunk szimpatikusak Nektek. Ez utóbbi, az a bizonyos kémia a legfontosabb, mert az egy húron pendülés, az együtt rezgés a Nagy Napon (is) elengedhetetlen.

Ajánlat + ajándék

Találkozó után megkapjátok az írásos ajánlatunk, aminek része egy praktikus ajándék tőlünk: az esküvőtök előzetes forgatókönyve. Ezt attól függetlenül jár Nektek, hogy megrendeltek-e vagy sem. Bízunk benne, hogy így is tudunk Nektek segíteni a szervezésben.

Hol tudunk találkozni egy ceremóniamester megebszélésre?

Személyesen/offline

Budapesten belül bárhol tudunk találkozni Veletek, egy előre megbeszélt időpontban és persze helyszínen. Ajánlatkérésetek után 24 órán belül felvesszük Veled a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a találkozó részleteit, a „mikorokat”, a „hogyanokat”, a „holokat”, ésatöbbiket.

Videóhívás/online

Bármikor élő videó kapcsolatba léphetünk Veletek, ami a személyes találkozóval egyenértékű, és csak deréktól fölfelé kell normálisan felöltözni, mint a TV bemondóknak…  🙂 Miután megérkezett hozzánk az ajánlatkérésetek, a virtuális találkozó időpontját előre egyeztetjük Veletek.

Ha akarsz egy biztos pontot az esküvődön, kérj ajánlatot!

Az ajánlatkérés semmilyen kötelezettséggel nem jár. Leülünk, beszélgetünk, megismerjük egymást, kiderül, hogy árad-e a flow... Minden esetben megkapjátok az esküvőtök előzetes forgatókönyvét. Kattints hát az ajánlatkérés gombra, és persze: esküdjetek! 🙂

Töltsd ki, és dőlj hátra!

Mert innentől kezdve minden rendben lesz az esküvődön!

Az ajánlatkérést követően legkésőbb 48 órával felvesszük Veled a kapcsolatot!

Az ajánlatkéréssel tudomásul veszed az adatkezelési szabályzatunkat.