AZ ESKÜVŐGONDTALANÍTÓ:
NŐI CEREMÓNIAMESTER ÉS SZERTARTÁSVEZETŐ CILINDERBEN

Miért jó egy női ceremóniamester illetve, ha egy nő hordja a nadrágot… izé… a cilindert az esküvődön? 

hobbija az esküvőd, szuperképessége, hogy a kérdőjeleket pontra változtatja.

több, mint a menyasszony barátnője: 'tündérkeresztanyu', aki igyekszik valóra váltani a pár esküvői álmait.

időnként pszichológus, felvidító, kontyigazító, ruhafelvarró, rendszabályozó, orrpúderező.

Női ceremóniamester
A lehető legjobb választás volt, akik ott voltak mellettünk, amikor a legnagyobb szükség volt rájuk. Már az első találkozáskor kitartó türelemről tettek tanúbizonyságot („5 perc és ott vagyunk – sorry-sorry ❤), és az előkészületek folyamán végig ott voltak támogató háttérként.
Külön köszönet a rögtönzött varrodáért és főként azért, hogy az elrabolt férjemet előkerítették. ?
A szerény külső mögött egy igazi laza, humoros, pörgős személyiség lakozik – EXTRADURVA TÁNCTUDÁSSAL!!! 
Még egyszer köszönünk mindent!
Erika és Attila

 

„Viki tökéletes szertartásvezető és ceremóniamester volt.  A szertartáson a násznéppel együtt sírtunk és nevettünk, pont a megfelelő módon hatódtunk meg. A lagzi pedig probléma nélkül, vidáman zajlott, amiben Vikinek hatalmas szerepe volt. Csodásan terelgette az embereket, amikor kellett, és annál is jobban vezényelte le a programpontokat, illetve oldotta meg a problémákat, ha éppen adódott valami baki vagy bökkenő. Minden fantasztikus volt. Az esküvő előtt pedig rendkívül értékes lelki támaszt kaptunk az utolsó, pánikolós időszakban, ami hozzájárult a nap sikeréhez. Emellett a Cilinderesek korrektek és profik, csak ajánlani tudom őket!” 

Tünde és András

 

menyasszonyra hangolódva – női ceremóniamester

Miért pont női ceremóniamester?

 

A cilinderes női ceremóniamester egyik legjobb tulajdonsága, hogy nőből van. A hiedelmekkel ellentétben nem csak a menyasszonyokkal, de a vőlegényekkel is együtt érez, és megtalálja a közös hangot. Egyetlen cél vezérli: hogy Ti a legboldogabb emberek legyetek a Nagy Napotokon. Több tucat esküvőn tapasztalt, emellett a diplomáciai, szeretetteljes, fájdalommentes irányítás, kommunikáció, akarat-érvényesítés fekete öves nagymestere is. A szeretet az első, a nevetés a második, és a mindent megoldunk meg a harmadik. 

 

2in1: Ha szertartásvezetést is szeretnétek…

Minden párról és a szerelmükről egy egész könyvet lehetne írni; a szertartáson ennyi időnk nincs, de a Ti fogadalmatokat is
különlegessé és emlékezetessé tehetjük a Rólatok szóló történettel, amit valójában az Élet írt, mi „csak” elmeséljük.

IGEN: AMILYEN TI VAGYTOK

A Nagy Napon a násznép rátok kíváncsi, a Ti történeteteket szeretné hallani. Ezért lehetséges, hogy amikor egy esküvőn “hétköznapi” (értsd: bár szép/kedves, de NEM személyes) szertartást hallgatnak végig a vendégek, már az ötödik mondatnál elkalandozik a figyelmük, és mire a szertartásvezető a “gyűrű, mint a végtelen szimbóluma…” sorhoz ér, többen elbóbiskolnak. (Nem, ezen sajnos egy igazán szép Juhász Gyula vers sem tud segíteni. Sőt.)

Ha cilinderes női ceremóniamestert választotok szertartásvezetőnek, a ceremónia szövege Rólatok szól, és mivel a vendégeket Ti érdeklitek a legjobban aznap, ezért felkapják a fejüket, odafigyelnek, egy mondatról sem akarnak lemaradni, a megfelelő részeknél elérzékenyülnek, felnevetnek és/vagy mindkettőt egyszerre csinálják…

„Kedves Cilinderesek! Nagyon örülünk, hogy titeket választottunk, ha újrakezdenénk megint titeket kérnénk fel. Köszönjük, hogy munkátokkal még emlékezetesebbé tettétek a nagy napunkat!”
Kinga és Bálint

 

van egy ajándékunk a számotokra…

Minden ajánlatkérés után egy személyes találkozót javaslunk, ugyanis mi hiszünk benne, hogy a legfontosabb ilyenkor derül ki, mégpedig az, hogy szimpatikusak vagyunk-e számotokra. A személyes kémia oda-vissza működése elengedhetetlen ahhoz, hogy a Nagy Nap tökéletes legyen. 

A találkozás kötelezettségektől mentes, és ráadásul minden esetben gazdagabbak lesztek egy ajándékkal: miután átbeszéltük az esküvőtöket, megírjuk Nektek az előzetes forgatókönyvet, ami akkor is segítségetekre lesz, ha nem ránk esik a választásotok!

A női ceremóniamester esetében is nélkülözhetetlen a cilinder – na de miért?

Szupererőt ad

Mindenkinek jól áll

Rengeteg gondolat van alatta

A cilinderes női ceremóniamester – hitvallás

Örök romantikusként hiszünk az IGEN-ben, ahogy a mosoly, az összenevetés erejében, és az odafigyelő, együttérző jelenlétben is. Minden hepehupás helyzetet elsimítunk, hiszen kifejezetten a gondelhárításra specializálódtunk. Az esküvőkön további feladataink közé tartozik a könnyfelszárítás, a mosolyfakasztás és a hangulat-lágyítás. Fő fegyverünk a humor, a szeretet és a megértés. Szertartásvezetőként bárkit, bárhol, bármikor összeadunk. Feltett szándékunk, hogy boldognak lássunk Titeket az esküvő közben, előtte és utána is. Szolgálatban alkoholt nem iszunk, de ha a kedvenc nótánkat húzza a DJ, akkor lehet, hogy még mi is beállunk egy táncra. 🙂

 

A lehető legjobb vàlasztás Ti voltatok. Örülünk hogy megismerhettünk titeket ès hogy rèszesei voltatok a Nagy Napunknak. Kreatívak, jó fejek, lazàk,közvetlenek, talpraesettek voltatok ès minden felmerülő vàltozàst kezelni tudtatok! Mindent köszönünk!
# CILINDERESEK

Szabina és Ricsi

Az első találkozásnál már tudtuk, hogy a Cilinderesek lesz a lehető legjobb választás számunkra, rögtön egy húron pendültünk, minden jól ment a szervezés alatt és az esküvő napján is Aranyosak, segítőkészek, viccesek és még sorolhatnám… Szuper csapat, köszönünk mindent
Heni és Ádám

A legjobb döntés volt, hogy a Cilindereseket választottuk!!! Már az esküvő előtt beletették szívüket-lelküket! Rengeteg bátorítást kaptam tőlük, és nélkülük nem sikerülhetett volna ennyire jól a nagy napunk! A vendégek oda-vissza voltak, iszonyatosan jófejek, kedvesek, és brutál profik! Aki csak teheti, ne gondolkozzon! A Cilinderesek a legjobb választás! Millió puszi és köszönjük nagyon!

Vivi és Safi

Mi történik a női ceremóniamester ajánlatkérés után?

Felvesszük a kapcsolatot

Ajánlatkérésed elküldése után 48 órával felvesszük Veled a kapcsolatot, és megbeszélünk egy személyes, vagy egy személyessel egyenértékű online találkozót.

Találkozunk

Átbeszéljük az esküvőtöket, elmondjátok, mik az elképzeléseitek, kiderül, mennyire vagyunk szimpatikusak Nektek. Ez utóbbi, az a bizonyos kémia a legfontosabb, mert az egy húron pendülés, az együtt rezgés a Nagy Napon (is) elengedhetetlen.

Ajánlat + ajándék

Találkozó után megkapjátok az írásos ajánlatunk, aminek része egy praktikus ajándék tőlünk: az esküvőtök előzetes forgatókönyve. Ezt attól függetlenül jár Nektek, hogy megrendeltek-e vagy sem. Bízunk benne, hogy így is tudunk Nektek segíteni a szervezésben.

Hol tudunk találkozni egy női ceremóniamester megebszélésre?

Személyesen/offline

Budapesten belül bárhol tudunk találkozni Veletek, egy előre megbeszélt időpontban és persze helyszínen. Ajánlatkérésetek után 24 órán belül felvesszük Veled a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a találkozó részleteit, a „mikorokat”, a „hogyanokat”, a „holokat”, ésatöbbiket.

Videóhívás/online

Bármikor élő videó kapcsolatba léphetünk Veletek, ami a személyes találkozóval egyenértékű, és csak deréktól fölfelé kell normálisan felöltözni, mint a TV bemondóknak…  🙂 Miután megérkezett hozzánk az ajánlatkérésetek, a virtuális találkozó időpontját előre egyeztetjük Veletek.

Ha akarsz egy biztos pontot az esküvődön, kérj ajánlatot!

Az ajánlatkérés semmilyen kötelezettséggel nem jár. Leülünk, beszélgetünk, megismerjük egymást, kiderül, hogy árad-e a flow... Minden esetben megkapjátok az esküvőtök előzetes forgatókönyvét. Kattints hát az ajánlatkérés gombra, és persze: esküdjetek! 🙂

Töltsd ki, és dőlj hátra!

Mert innentől kezdve minden rendben lesz az esküvődön!

Az ajánlatkérést követően legkésőbb 48 órával felvesszük Veled a kapcsolatot!

Az ajánlatkéréssel tudomásul veszed az adatkezelési szabályzatunkat.