A rendezvényed titkos hozzávalója: Cilinderes műsorvezető

Miért jó ha a rendezvényed műsorvezetéséhez cilinderest választasz?

A résztvevők hangulatához/stílusához igazodik

Bármilyen váratlan helyzet is jöjjön a rendezvényeden azt mi megoldjuk/lekommunikáljuk

Kitünik a tömegből. Egyből tudja mindneki ő a műsorvezető

Cilinderes ceremóniamester

Mire (is) jó a ceremóniamester?

Házigazda és „esküvői karmester”

A ceremóniamester feladata, hogy amit közösen megálmodtatok, azt precízen „levezényelje”, igazodva az óhatatlanul is változó körülményekhez, és hogy az esetlegesen felmerülő problémákat rugalmasan és hatékonyan megoldja.

Legjobb barát a Nagy Napon

Ha kell, szeretettel instruál, odafigyeléssel terelget, (ki)vár, figyel, a háttérbe vonul, majd a megfelelő pillanatban, zsigerből működő dramaturgiai érzékkel, egy humoros és/vagy határozott mondattal közbelép.

Egy lépéssel a történések előtt jár

Mindenről tud, időben tájékoztat, ha kell, beavatkozik, megelőz, nem túl sok, de nem is túl kevés, intelligens humorral szórakoztat, ugyanakkor a meghitt csendet féltve őrzi számotokra, együtt dobban a szíve Veletek.

a legjobb szolgáltatók járnak Nektek – plusz 10.000 ft kedvezmény tőlük! 

A kiváló esküvői szolgáltató aranyat ér

Több száz esküvővel a hátunk mögött számos esküvői fotóssal, videóssal, DJ-vel, zenekarral dolgoztunk már együtt. Láttuk, hallottuk őket „élesben”, munka közben. Tapasztalatból mondjuk, hogy bizony kincset érnek a jó szolgáltatók! Ezért a jók közül is kiválasztottuk a legjobbakat, és bemutatjuk őket Nektek, hogy még nagyobb biztonságban tudhassátok az esküvőtöket! 

Ráadásul mi nem kérünk a szolgáltató barátainktól jutalékot (mint ahogy azt sokan csinálják az esküvő szakmában) azért, hogy a párok figyelmébe ajánljuk őket. Mi azt kérjük tőlük cserébe, hogy a nekünk szánt jutalékot adják a párjainknak, kedvezmény formában! 

ha kell egy csapat, aki segít

Az esküvőtök napján egy cilinderes ceremóniamester megjelenése garantált. De minden cilinderes mögött egy egész csapat áll, akik ott lesznek, ha további segítségre van szükségetek.

van egy ajándékunk a számotokra…

Minden ajánlatkérés után egy személyes találkozót javaslunk, hiszen így derül ki a legfontosabb dolog: hogy szimpatikusak vagyunk-e számotokra. A személyes kémia oda-vissza működése elengedhetetlen ahhoz, hogy a Nagy Nap tökéletes legyen. 

A találkozás kötelezettségektől mentes, és ráadásul minden esetben gazdagabbak lesztek egy ajándékkal: miután átbeszéltük az esküvőtöket, megírjuk Nektek az előzetes forgatókönyvet, ami akkor is segítségetekre lesz, ha nem ránk esik a választásotok!

miért nélkülözhetetlen a cilinder a ceremóniamesterről?

Szupererőt ad

Mindenkinek jól áll

Rengeteg gondolat van alatta

cilinderesek, avagy #örömmunka szívvel-lÉLEKKEL

Kissé ijesztően hangozhat elsőre, de tényleg az van, hogy mi minden párunkba egy kicsit „belezúgunk” (és gyorsan tegyük is hozzá, hogy szerencsére ez az érzés sosem marad viszonzatlan!). Magával ragad szerelmespárjaink története, az egyediségük, a jellemük, a nyitottságuk, a humoruk és a különlegességük. Ha a személyes találkozó alkalmával mindannyian érezzük, hogy működik közöttünk a „kémia”, akkor valami egészen varázslatos, bensőséges, szeretet- és bizalomteljes, humorral fűszerezett hangulat áramlik majd a Nagy Napotokon. És pontosan ez az a varázslat, amit mi annyira szeretünk a munkánkban. Ha Ti is szeretnétek kipróbálni, mennyire vagyunk „kompatibilisek”, milyen a Cilinderesek-flow, kérjetek ajánlatot, és nézzük meg! 🙂 Ja, és persze esküdjetek!

 

Cilinderes ceremóniamester

A lehető legjobb vàlasztás Ti voltatok! Örülünk hogy megismerhettünk titeket ès hogy rèszesei voltatok a Nagy Napunknak! Kreatívak, jó fejek, lazàk, közvetlenek, talpraesettek voltatok ès minden felmerülő vàltozàst kezelni tudtatok! Mindent köszönünk!
# CILINDERESEK

Szabina és Ricsi

Az első találkozásnál már tudtuk, hogy a Cilinderesek lesz a lehető legjobb választás számunkra, rögtön egy húron pendültünk, minden jól ment a szervezés alatt és az esküvő napján is. Aranyosak, segítőkészek, viccesek és még sorolhatnám… Szuper csapat, köszönünk mindent!

Heni és Ádám

A legjobb döntés volt, hogy a Cilindereseket választottuk!!! Már az esküvő előtt beletették szívüket-lelküket! Rengeteg bátorítást kaptunk tőlük, és nélkülük nem sikerülhetett volna ennyire jól a nagy napunk! A vendégek oda-vissza voltak, iszonyatosan jófejek, kedvesek, és brutál profik! A Cilinderesek a legjobb választás! Millió puszi és köszönjük nagyon!

Vivi és Safi

Mi történik a ceremóniamester ajánlatkérés után?

Felvesszük a kapcsolatot

Ajánlatkérésed elküldése után 48 órával felvesszük Veled a kapcsolatot, és megbeszélünk egy személyes, vagy egy személyessel egyenértékű online találkozót.

Találkozunk

Átbeszéljük az esküvőtöket, elmondjátok, mik az elképzeléseitek, kiderül, mennyire vagyunk szimpatikusak Nektek. Ez utóbbi, az a bizonyos kémia a legfontosabb, mert az egy húron pendülés, az együtt rezgés a Nagy Napon (is) elengedhetetlen.

Ajánlat + ajándék

A találkozó után megkapjátok az írásos ajánlatunkat, aminek része egy praktikus ajándék tőlünk: az esküvőtök előzetes forgatókönyve. Ez attól függetlenül jár Nektek, hogy megrendeltek-e vagy sem. Bízunk benne, hogy így is tudunk Nektek segíteni a szervezésben.

Hol tudunk találkozni egy ceremóniamester megbEszélésre?

Személyesen/offline

Budapesten belül bárhol tudunk találkozni Veletek, egy előre megbeszélt időpontban és persze helyszínen. Ajánlatkérésetek után 24 órán belül felvesszük Veletek a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a találkozó részleteit.

Videóhívás/online

Bármikor élő videó kapcsolatba léphetünk Veletek, ami a személyes találkozóval egyenértékű, és csak deréktól fölfelé kell normálisan felöltözni, mint a TV bemondóknak…  🙂 Miután megérkezett hozzánk az ajánlatkérésetek, a virtuális találkozó időpontját előre egyeztetjük Veletek.

Néhány kép rólunk munka közben:

Ha akarsz egy biztos pontot az esküvődön, kérj ajánlatot!

Az ajánlatkérés semmilyen kötelezettséggel nem jár. Leülünk, beszélgetünk, megismerjük egymást, kiderül, hogy árad-e a flow... Minden esetben megkapjátok az esküvőtök előzetes forgatókönyvét. Kattints hát az ajánlatkérés gombra, és persze: esküdjetek! 🙂