Esküvőszervezés – rátok hangolódva

Bár lehet, hogy most még lehetetlen küldetésnek érzitek az esküvőtök megszervezését, de egyet se féljetek, mert mi azért vagyunk, hogy segítsünk! Az egyik szuperképességünk, hogy nagyon könnyen Rátok tudunk hangolódni, és félszavakból is megértjük, mik azok a bizonyos vágyak, elképzelések, amik a fejetekben-szívetekben van a Nagy Napotokról. További jó hírünk, hogy nem csak az oda vezető úton, de az esküvőtökön is „fogjuk a kezeteket”, hogy minden zökkenőmentes legyen!

Ifjú pár

Esküvőszervezés szolgáltatásunk érdekes lehet számotokra, ha:

Ifjú pár

Túlságosan elfoglaltak vagytok

Tökéltes esküvőt szeretnétek, de úgy érzitek, a szervezésre nem tudtok kellő időt fordítani. Már a gondolattól is lefáradtok, hogy a rengeteg szolgáltató között keresgéljetek. Velünk a legjobbak közül választhatjátok ki a számotokra legjobbat.

Ifjú pár

Személyre szabott szervezésre vágytok

Szeretettel és nyitottsággal hangolódunk Rátok a szervezés során, és tartózkodunk a „tucatmegoldásoktól”. Imádjuk az egyediségeteket, és a személyes igényeiteket szem előtt tartva, abszolút „rátok szabva” alakítjuk a folyamatokat és a megoldásokat.

Ifjú pár

Külföldről kell szerveznetek

Ha külföldön éltek, de Magyarországon lesz az esküvőtök, akkor bizony nehezen haladhat a dolog. Ekkor jön jól egy tapasztalt esküvőszervező, aki összefogja a szálakat, és segít áthidalni a távolságot. Például egy online esküvőhelyszín-bejárással. 

Ifjú pár

Nem akartok fölösleges költségeket

Szeretnétek elkerülni a rejtett költségeket. Csak azért akartok fizetni, amit valóban megrendeltek, és azt a színvonalat szeretnétek kapni, amit jogosan elvártok. Elkerülnétek a rejtett jutalékokat a háttér-megálapodásokat, apróbetűs részeket.

Ifjú pár

Időt szeretnétek spórolni

Amikor először csináltok valamit, az mindig több idő, mint amikor már gyakorlatot szereztetek benne. Mi megszereztük helyettetek a gyakorlatot, több, mint 500 esküvőnyi tapasztalatot adunk át Nektek.

Ifjú pár

Jól jönne egy esküvőszervező barát

Aki több, mint esküvőszervező. A Ti megoldóemberetek. Aki mindent kézben tart. Akihez bármikor fordulhattok, ha kérdésetek merül fel. Aki figyelmeztet a határidőkre. Aki megoldja a problémákat. Aki kitalálja a gondolataitokat.

Mi vár rád, ha minket bízol meg az esküvőtök szervezésével?

esküvőszervezés

Esküvői szolgáltatók valós áron

Amellett, hogy esküvőket szervezünk, ceremóniamesterként már több, mint 500 esküvőn ténylegesen részt is vettünk. Ezeken a csodás esküvőkön volt szerencsénk rengeteg jó, és még jobb szolgáltatóval együtt dolgoznunk. Láttuk őket munka közben, tudjuk, hogy hogyan dolgoznak, sőt, a legtöbbjükkel baráti viszonyt is ápolunk.  A kedvenceink elérhetőségeit természetesen eltettük, és Ti közülük választhattok.

Mi nem kérünk a hátatok mögött jutalékot a szolgáltatóktól, azt az árat kapjátok, amennyiben ténylegesen kerülnek.  Sőt! Többektől ún. Cilinderes-kedvezményt is kaptok a végösszegből!

esküvőszervezés

Több mint 500 esküvőnyi tapasztalatra

Ceremóniamesterként és/vagy szertartásvezetőként több, mint 500 csodálatos esküvő van a hátunk mögött. Ezért tudunk nektek segíteni abban, hogy mi működik. Ismerjük az összes praktikát és taktikát, „kulisszatitkot”, belátunk mindenhova, ahová mások nem. Ismerjük és imádjuk az esküvők világát kívül-belül, tudjuk a szervezési folyamatokat, ezáltal azt is, hogyan előzzük meg az esetleges „huppanókat”.

Szinte mindent láttunk már, mindent átéltünk, ami egy esküvőn megtörténhet. Ezért tudunk mindig legalább egy lépéssel az események előtt járni. 

esküvőszervezés

Személyre szóló esküvő szervezést

A közös munka során megismerünk Benneteket, az esküvővel kapcsolatos vágyaitokat, elképzeléseiteket. Az, hogy félszavakból megértjük egymást, vagy épp „kitaláljuk a gondolataitokat” (ahogy azt több párunk is mondta nekünk), nem valami varázslat, vagy természetfeletti képesség, csupán annyi, hogy szeretjük, amit csinálunk, és értünk is hozzá. Egyetlen célunk, hogy maradéktalanul boldognak és elégedettnek lássunk Benneteket, nem csak az esküvőtökön, hanem az oda vezető úton is. És hogy az esküvőtök PONTOSAN olyan legyen, amilyennek megálmodtátok.

esküvőszervezés

Profizmust és maximalizmust

Az esküvőtök szervezése során szép lassan és biztosan áll össze minden, és kialakul a végső nagy kép! Az oda vezető úton végig mellettetek vagyunk, és a legjobb megoldásokat találjuk meg számotokra, Veletek közösen. Addig kutatunk, keresünk, szervezünk és intézkedünk, amíg Ti elégedettek nem lesztek. 500 csodás esküvővel – melynek száma hónapról hónapra csak növekszik – a hátunk mögött, szerénytelenség nélkül állíthatjuk, hogy értjük a dolgunkat. Számunkra az igazi siker az, amikor boldognak és elégedettnek látunk Benneteket az esküvőtökön, és a szervezés során. 

esküvőszervezés

Hátradőlhettek – mi mindent megoldunk

Egy esküvőt megszervezni tapasztalatok nélkül kicsit olyan, mintha bozótvágó és iránytű nélkül vágnátok neki a dzsungelnek. Ennél a hasonlatnál maradva, mi biztos kézzel vezetünk Benneteket az esküvőszervezés rengetegén keresztül, pontosan ismerjük az esküvő szakma minden buktatóját, birtokunkban vannak a taktikák, és praktikák. Átadjátok nekünk a gyeplőt, az iránytűt mi hozzuk, bozótvágóra nem lesz szükség, hisz – Veletek ellentétben – mi ismerjük az összes ösvényt, kerülőutat, kanyart, előre látjuk a huppanókat, amiket könnyedén elkerülhetünk! Nektek semmi más dolgotok nincs, mint kiválasztani a jó lehetőségek, szolgáltatók közül a számotokra legjobbakat!

Az esküvőszervező cilinderes tündérek

Viki cilinderes ceremóniamesternő

Viki: "Nagy igen az igenre!"

„Kedves Viki! Már a legelső beszélgetéskor tudtuk, hogy csakis Veled szeretnénk fejest ugrani az esküvőnk szervezésébe! Neked hála, a kezdeti őskáoszból a szemünk láttára bontakozott ki a mi tökéletes, gyönyörű napunk, ami pont olyan volt, mint amilyet megálmodtunk… sőt, jobb is! Köszönjük, hogy különleges, szórakoztató, humoros és dinamikus személyiségeddel feledhetetlenné tetted a készülődés pillanatait, koordináltad a nagy napunkat és tetted számunkra könnyűvé, amit így nem csak a vendégek, de mi is igazán élvezhettünk. Köszönjük, hogy a szervezés során, egy pillanatig sem kellett semmin aggódnunk, idegeskednünk, minden egyes percét megélhettük és jelen lehettünk, amíg te pörögtél és intéztél helyettünk mindent. Szuperjó vagy!” (Kata és Fecó)

esküvőszervezés

Móni: "a lehetetlen nem létezik!"

“Drága Mona! Köszönjük, hogy nem vesztetted el a lelkesedésed, még akkor sem, amikor úgy tűnt a világ ellenünk van. Mindvégig mindenben segítettél, támogattál minket, hatalmas terhet vettél le a vállunkról profizmusoddal, magabiztosságoddal és humoroddal. Folytonos jókedved mindig ki tudott mozdítani a hétköznapok szürkeségéből. Hihetetlenül nagy szervezőkészséggel rendelkezel, emellé pedig társul az abszolút 100%-os lelkiismeretességed. Jó érzés volt, hogy valaki megérti mit szeretnénk és egyből tudja is közvetíteni a megfelelő szolgáltatók felé. Rengeteg időt és energiát megspóroltál nekünk. Mindkettőnk álmait figyelembe vetted és nem hagytad, hogy elnyomjuk egymást, ezért külön köszönet, no meg az esküvő előtti „párterápiáért”. 😉 Örökké hálásak leszünk neked, te tetted teljessé a mi nagy napunkat.” (Hajni és Máté)

Üljünk le beszélgetni

esküvőszervezés

Megbízni egy számotokra teljesen idegen embert életetek egyik legfontosabb eseményének megszervezésével igazán bizalmi kérdés. Fontos, hogy találkozzatok az esküvőszervezővel, megismerjétek, a szemébe nézzetek, hisz egy ilyen „első találkozás” alkalmával derülhet csak ki, hogy mennyire érzitek őt rezonálni magatokra, és mennyire látjátok vele a közös munkát, mennyire van meg az összhang, és a kémia közöttetek. Ezeket mi is nagyon fontosnak tartjuk, ezért biztosítunk számotokra egy kötelezettségektől mentes személyes, vagy videótelefonos találkozót, ahol átbeszéljük az esküvőtöket. Megismerjük az elképzeléseiteket. Ötletelünk. Tanácsokat adunk. Ha pedig a végén úgy döntötök, hogy minket bíznátok meg, ez után kezdődik a köszös kaland: az esküvőszervezés. 

Mit tartalmaz az esküvőszervezŐ csomag?

Teljeskörű tanácsadást

Ha bármi kérdés felmerül. A döntéseknél elbizonytalanodtok. Mi ott vagyunk, és segítünk.

Cselekvési terv összerakása

Beütemezzük, mikor, hol kell tartani az esküvő szervezésével, hogy minden zökkenőmentesen legyen.

Az álom-esküvői helyszín megtalálása

Elképzeléseitek, vágyaitok alapján megkeressük a számotokra tökéletes esküvő helyszínt.

Profi esküvői szolgáltatók ajánlása

Évi 300 esküvőn van lehetőségünk a legjobb szolgáltatókat kiválasztani. Ti is hozzáfértek ehhez az adatbázishoz.

Megkeressük, ki a szabad esküvői szolgáltató

Nektek csak dönteni kell. Mi utánajárunk, ki(k) szabad(ok) a dátumotokon, és még profi(k) is.

Esküvői költségvetés összerakása

Veletek egyeztetve elkészítjük az esküvőtök előzetes költségvetését.

Szerződéskötés végigkísérése

Természetesen segítünk az adminisztrációs részben is. A szerződéseket átnézzük, véleményezzük. 

Az esküvőtök forgatókönyvének elkészítése

Az esküvő előtt véglegesítjük, és minden szolgáltató felé kommunikáljuk, hogy mikor-hol-mi fog történni.

1 fő cilinderes ceremóniamester a levezényléshez

Ha van szabad cilinderes cm-ünk a Nagy Napotokon, vihetetiek magatokkal őt is, természetesen mi egyeztetünk vele mindenről.

Mi történik az esküvőszervezési ajánlatkérés után?

Felvesszük a kapcsolatot

Ajánlatkérésed elküldése után 48 órával telefonon felvesszük Veletek a kapcsolatot, és azon túl, hogy néhány fontos részletet is kiderítünk az esküvőtökről, megbeszéljük a legfontosabbat: mikor legyen a személyes, vagy az online találkozónk.

Találkozunk

Átbeszéljük az esküvőtöket, elmondjátok, mik az elképzeléseitek, kiderül, mennyire vagyunk szimpatikusak Nektek. Ez utóbbi, az a bizonyos kémia a legfontosabb, mert az egy húron pendülés, az együtt rezgés a Nagy Napon (is) elengedhetetlen.

Ajánlat + ajándék

Találkozó után megkapjátok az írásos ajánlatunk, aminek része egy praktikus ajándék tőlünk: az esküvőtök előzetes forgatókönyve. Ezt attól függetlenül jár Nektek, hogy megrendeltek-e vagy sem. Bízunk benne, hogy így is tudunk Nektek segíteni a szervezésben.

Hol tudunk találkozni egy megebszélésre?

Személyesen/offline

Budapesten belül bárhol tudunk találkozni Veletek, egy előre megbeszélt időpontban és helyszínen, akár a reggeli órákban, vagy ebédidőben is – rugalmasak vagyunk! Ajánlatkérésetek után 24 órán belül felvesszük Veletek a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a találkozó részleteit, a „mikorokat”, a „hogyanokat”, a „holokat”, ésatöbbiket.

Videóhívás/online

A mai modern technológiának hála, élő videó kapcsolatba is léphetünk Veletek, ami a személyes találkozóval egyenértékű, és csak deréktól fölfelé kell normálisan felöltözni, mint a TV bemondóknak…  🙂 Miután megérkezett hozzánk az ajánlatkérésetek, a virtuális találkozó időpontját előre egyeztetjük Veletek.