Cilinderesek online esküvőkurzus – mesterkulcs a szervezéshez!

Elég volt a negatív hírekből! Boldogságot a világnak, és Nektek! Elhatároztuk, hogy jókedv-forradalmat hirdetünk, ezért létrehoztunk egy igazi kis “béke szigetet”, mondhatni, egy külön Cilinderesek “univerzumot”, ahol a boldogságé, a nevetésé és a szórakozásé a főszerep. Most kitárjuk Nektek az ajtót, és beléphettek ebbe az önfeledt légkörbe. Lehetőségetek lesz lerázni – ha csak néhány órára is – a hétköznapok gondját-baját. Játszunk, nevetünk és beszélgetünk. Ez lesz az első Cilinderes Játékest!

Cilinderes ceremóniamester

Legyen hosszabb, és boldogabb az élet! – vajon hogyan?

Most biztos azt gondoljátok, hogy ez kamu. Pedig tudományosan alátámasztott tényekről beszélünk!

Beszélgetéssel, ismerkedéssel

Tudtátok, hogy minél jobbak a szociális kapcsolataitok, vagyis minél többet vagytok olyan társaságban, ahol tudtok egy jót beszélgetni, és ahol jól érzitek magatokat, annál boldogabbak lesztek, amiből egyenesen az következik, hogy nagy eséllyel tovább éltek, mint az átlag?

Úgyhogy elhatároztuk, hogy segítünk mindenkinek, akik a Cilinderesekkel kapcsolatba kerültek, jó sokáig és boldogan élni. Ezt egy jó beszélgetéssel kezdjük. Lesznek témák, amik mentén megbeszéljük az élet nagy kérdéseit.

Nevetéssel

Tudományosan bizonyított, hogy a nevetés csökkenti a streszt, és segít abban, hogy a mindennapi nehézségeket könnyebbnek, és jelentéktelenebbnek lássuk, mint nevetés nélkül.

Így hát feltett szándékunk nevetni, és nevettetni. De ne ijedjetek meg, nem szeretnénk kötelező nevetést előírni. De tudjuk, hogy a beszélgetések, és a játékok közben óhatatlanul nagyon sokat nevetünk. Tudjátok, a nevetés még az immunrendszert is erősíti. Úgyhogy egészséget növelő nevetésre felkészülni!

Játékkal

Ki mondta, hogy csak a gyerekek játszhatnak? Rengeteg olyan játékkal készülünk, ami kimondottan szórakoztató felnőtteknek is. Egész véletlenül van egy nagyon komoly játékmesterünk a csapatban, aki felajzott vadászkutyaként várja, hogy megmutassa Nektek a játékait, amik elűzik a gondokat és segítenek kikapcsolni.

Iderakunk egy idézetet, mert az mindig komolyabbá teszi a mondandót: Az életben a játék az egyetlen dolog, ami komoly.” – Kertész Edina

Milyen esetben érdemes eljönnötök a cilinderes játékestre?

Ha alapvetően jó kedvűek vagytok, és ezt szeretnétek megőrizni

Dől ránk a sok negatív hír. Ember legyen a talpán, aki ezekben a zűrzavaros időkben képes megőrizni a pozitív hangulatát és napsütéses hozzáállását. Ha Nektek sikerül, akkor ehhez hatalmas gratuláció! Annak érdekében, hogy a jókedv páncélját ne tudja kikezdeni semmi, érdemes eljönnötök és még inkább megerősíteni a “jókedv-immunrendszereteket”!

Ha úgy érzitek, mindjárt összedől a világ

Nem vagytok egyedül ezzel az érzéssel. Igen, van sok nehézség a világban, de kár aggódnotok azokon a dolgokon, amiken úgysem tudtok változtatni. Segítünk Nektek egy kicsit elterelni a figyelmet, és higgyétek el, ez sokat számít. Ha arra fókuszáltok, hogy jól érezzétek magatokat, akkor rájöttök, hogy nem is olyan rossz hely ez a világ.  

Ha szerettek új emberekkel megismerkedni

Bátran mondhatjuk, hogy mi annyira szerencsések vagyunk, hogy csupa jó fej párral volt szerencsénk esküvőzni az elmúlt 5 évben. Ezért, ha eljöttök a Cilinderes Játékestre, akkor biztos, hogy Hozzátok hasonló kedves, vicces, barátságos emberekkel találkoztok majd. Az új emberek megismerése pedig rengeteg lehetőséget rejt. Ugyanis minél nagyobb az ember kapcsolati hálója, annál boldogabb, és sikeresebb lehet az életben.

Ha szerettek játszani

Sokszor elfelejtjük, milyen jó is játszani. Sokszor a napi taposómalomba csak a “felnőttes” dolgokra koncentrálunk. Elfelejtünk játszani. Pedig milyen jó is az! Mi azt tapasztaljuk, hogy valójában mindenki szeret játszani, csak szabadjára kell engednie játékos énjét. Aki így tesz, arra biztosan rámosolyog a nap. Még akkor is, ha felhős az ég. 

Ha szeretnétek kimozdulni

Fontos néha megpihenni és együtt lenni. Közös programot szervezni. Mert az esküvőn megfogadtátok, hogy örökkön-örökké. De ezt akkor tudjátok megvalósítani, ha együtt is töltötök minőségi időt. Nevettek együtt. Játszotok együtt. Megadjátok a kapcsolatotoknak a kapcsolati időt. Higgyétek el, megéri.

Esküvőre emlékezés

Az esküvőre sokszor úgy gondolnak vissza a párok, hogy minden úgy volt tökéletes, ahogy volt. Mi hiszünk abban, hogy minden tökéletes pillanat megismételhető. Sőt, meg is kell ismételni. Gyertek el a Cilinderes Játékestre, és adjátok át magatokat a pillanat örömének.  És mondjatok egymásra újra és újra igent, örökkön örökké!

Fontos: Semmi sem kötelező!

Az est folyamán mindenki annyira vesz részt a programokon, amennyire jól esik neki. Senkire sem lesz ráerőltetve semmi. Nem lesz feszengés, kínos pillanatok. Minden úgy lesz, ahogy a legkomfortosabb a számotokra. Mi, a Cilinderesek, évi 300 esküvőn veszünk részt, így bátran kijelenthetjük, hogy pontosan tudjuk, és érezzük, hogy ki, mit, vagy mit nem szeretne. 

Nálunk a komfortzónából kilépni nem kötelező, mindazonáltal erősen ajánlott…!  🙂

Ami biztosan nem lesz a cilinderes játékesten

Nem lesz negatív hangulat. Nem számolgatjuk a gázfogyasztást. Nem beszélgetünk aktuálpolitikáról, és nem foglalkozunk azzal a rengeteg negatív hírrel, ami nap mint nap ránk ömlik. 

Ezek ellen megoldást ajánlunk: önfeledt, vidám 3 órát. Olyan három órát, ami után jobb kedvvel, vidámabban mentek haza. Jobb lesz összebújni egymással. Tudni fogjátok, hogy az élet csodálatos, tele van nevetéssel és vidámsággal. 

Akik a cilinderes játékesten cilindereskednek

Cilinderes ceremóniamester

Bilicsi Mónika

Móni feketeöves kommunikátor. Színésznő és énekesnő. Igazi világcsúcs-tartó, már ami egy ifjú párral való beszélgetés hosszát (és mélységét) illeti. Valahogy mindig mindenki azonnal és örömmel megnyílik neki. Nem véletlenül ő a Cilinderesek HR anyukája. Szuperképessége a hallgatás, az érdeklődés, és az odafigyelés. Hidd el, mire észbe kapsz, mindent elmondtál neki…

Cilinderes ceremóniamester

Buzder Brigitta

Brigi amellett, hogy esküvőkön cilindereskedik, csapatépítőket tart (persze nem az esküvőkön). Segít pályaválasztásban, coachként és családállítóként is segít megtalálni azoknak az utat, akik keresik önmagukat, a boldogságukat, vagy akár az álomállást. Brigi azonnal igent mondott, amikor felkértük, hogy csatlakozzon a Cilinderes Játékest csapatához. Alig várja, hogy együtt játsszunk és nevessünk. 

Cilinderes ceremóniamester

Debreczeni Attila

Attila a Cilinderesek egyik alapítója. A Cilinderes Játékest ötletgazdája. Hisz abban, hogy a dolgok úgy lesznek, ahogy lenniük kell. De amíg lesz valahogy, addig is nem árt, ha jó kedvünk van. A “hogyan igen” elvet vallja. Ő az, aki a Cilinderes tréningek vezetője. Titkos ereje az időkorlátok betartása. Ha ott van, akkor biztosan jut idő mindenre. Mindig van nála egy poén, és sosem fél azt használni.

Cilinderes ceremóniamester

Lantos Bálint

Bálint a játék-specialista. Extra képessége, hogy mindenkire odafigyel, és senkit nem hagy unatkozni. Bármikor képes egy újabb játékot előhúzni a cilinderéből. Ő az, aki a legőszintébb, és egyben a legakaratosabb ember a világon. De ez az ő igazi sármja! Az adminisztráció nem az erőssége, de szerencsére ez Rátok nincs hatással, csak ki szerettük volna írni magunkból. 

A program

18:30 - 19:00 Érkezés

Gyertek időben, mert 19:00-kor kezdünk.

19:00 - 19:05 Rövid köszöntő

Tényleg. Nem lesz hosszú. Viszont reményeink szerint szórakoztató lesz, és informatív. 

19:05 - 19:30 Ismerkedés

Élmény lesz az ismerkedés. Már ez is a játék része lesz. Azért fontos, mert így hamar meglesz a csapat egysége, és a bizalom.

19:30 - 21:30 Játék és beszélgető szekciók

Itt jön a lényeg: különféle játékokkal készülünk. De aki játék helyett inkább az élet nagy dolgait fejtené meg, neki is lesz egy beszélgetős szekció. Különböző témák mentén beszélgetünk.

21:30 - 22:00 Lezárás/beszélgetés

Átbeszéljük a Cilinderes Játékest eseményeit. Megbeszéljük, kinek, mi tetszett, hogy éreztétek magatokat.

Hasznos információk

Időpont - 2023.01.12. Csütörtök 19:00 - 22:00

Mindenképp az év elejére tervezzük ezt a napot, mert fontos, hogy jól indítsátok a 2023-as évet, és már az elején megtaláljátok a jó kedvet és a motiváltságot.

Helyszín - Oktogonhoz közel

A pontos helyszínt csak a jelentkezőknek adjuk meg, mert mindig jól jön egy kis misztikum… 

Étel

Vacsorát nem tervezünk, mert elvinné a fókuszt az estéről, de lesz finom pogácsa, és egyéb nasik.

Ital

Vendégünk vagy egy pohár borra, vagy limonádéra. Egyéb italokat (üdítők, sör, bor, aperol spritz) pedig tudsz vásárolni.

Maximum 30 fő

Annak érdekében, hogy valóban úgy sikerüljön az este, hogy mindenki jól érezze magát, maximum 30 főben határoztuk meg a létszámot. Lehet párban jönni, és lehet egyedül is érkezni. Egyedül úgysem érzi majd magát senki, mert együtt leszünk, játszunk, beszélgetünk… 

Early Bird Jegyek – 2022.12.06. – ig

Boldogság jegy

Részvétel a Cilinderes Játékesten

Víz és finom pogácsa

Játék, nevetés, ismerkedés

Vendégünk vagy egy pohár borra, vagy limonádéra

Early bird jegyek 2022.12.06. -ig

9.900 ft helyett 6.500 Ft

Páros Boldogság jegy

Részvétel a Cilinderes Játékesten 2 fő részére

Víz és finom pogácsa

Játék, nevetés, ismerkedés

Vendégeink vagytok egy pohár borra, vagy limonádéra

Early bird jegyek 2022.12.06. -ig

14.500 ft helyett 9.500 Ft