2024. 07. 17. (szerda): Cilinderes Piknik – esküvői szolgáltatók egymás között

Annyira szeretünk veletek együtt dolgozni, de úgy érezzük, sosincs igazán időnk arra, hogy egy jót beszélgessünk és megismerjük egymást. Ezért a nyáron megrendezzük az első Cilinderes Pikniket, ahová várunk Benneteket nagy szeretettel. 2024-ben a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Ez a mi ajándékunk Nektek – ingyenes, de regisztrációhoz kötött

2017 óta tevékenykedünk az esküvők színes és szerettel teli világában. Azóta rengeteg nagyon jó emberrel találkoztunk, akik ugyanúgy a párokért vannak és a párokért teszik a dolgukat, ahogyan mi is. Azt gondoljuk, hogy kell egy olyan kötetlen, laza, nyakkendő- és ingmentes piknik, ahol sörözhetünk, fröccsözhetünk és persze egy jót beszélgethetünk. Gyere el és sztorizzunk egy nagyot! 🙂 A piknik ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Arra kérünk, hogy csak akkor regisztrálj, ha tényleg el tudsz jönni.

A program 

16:00-kor nyílnak a kapuk. Mivel ez az első Cilinderesek szolgáltatói piknik, ezért ez egy kicsit „kísérleti” rendezvény lesz. Ami biztos, hogy szuper lesz a társaság, továbbá lesz finom étel és jó ital. 

Minden más pedig legyen meglepetés.

A helyszín: Szelmann Ház

(1225 Budapest, Nagytétényi út 306.)

Olyan helyet kerestünk, ami a piknikhangulatot erősíti. Természetesen lesznek sörpadok és lesz közös bográcsozás. Jöhettek kocsival, de akár BKV-val is lehet érkezni, hogy ne kelljen sofőrszolgálatot igénybe venni.

Maximum létszám: 100 fő

Azért is fontos a regisztráció, mert a helyszínnek van egy 100 fős befogadóképessége. Emellett nekünk is fontos a tervezéshez, hogy tudjuk, hányan leszünk.

Hozhatsz feleséget/férjet/gyereket/barátot

Jöhetsz egyedül, de ha szeretnél mást is hozni, ezt is megteheted. Az űrlap kitöltésénél meg tudod adni, hogy hány fővel érkezel.

Csak akkor regisztrálj, ha tényleg jössz

Mint látod, van egy létszámhatár, ezért kérlek, csak akkor regisztrálj, ha tényleg számíthatunk rád. Ha időközben valami közbejön, akkor kérünk, hogy ezt jelezd.