Gondtalan, önfeledt esküvő elengedhetetlen része: Ceremóniamester extrákkal!

Ceremóniamestert keresel? A legjobb helyen jársz! Nálunk a ceremóniamester nem csak hogy cilinderes, de van EXTRA „tartozéka” is: plusz egy fő esküvői tanácsadó, aki nélkülözhetetlen segítséget nyújt a szervezésben, készülődésben, kreatív ötleteivel megoldja a lehetetlent is. Reklámokban ezt úgy mondanák:

„1-et fizetsz, 2-t vihetsz!”

„Kedves Cilinderesek! Köszönjük, hogy megismerhettünk benneteket, és köszönet azért, hogy esküvőnk és lakodalmunk lebonyolítását PROFI módon elvégeztétek. Nagyon örülünk, hogy Titeket választottunk, hoztátok azt a színvonalat, hangulatot, amit az ember egy örömteli napon elvár. Ölelés!” 
Andi és Laci

 

a gondtalan esküvő titkos hozzávalója

Mire is jó a ceremóniamester?

Biztos ismered az érzést, amikor bulit rendezel, és házigazdaként egyedül neked nincs időd senkire és semmire. Nem tudsz egy jót beszélgetni a vendégekkel, mert tőled kérdezik, hová tegyék az ajándékokat, hol találnak papucsot, merre van a mosdó, mit lehet enni, és amúgy mi lesz az est további részében… Az esküvő kicsit hasonlóan tud kinézni, hacsak nincs ott egy cilinderes ceremóniamester, aki különleges „karmestereként” segít összefogni a Nagy Nap történéseit. Szeretettel instruál, észrevétlenül terelget, (ki)vár, odafigyel, a háttérbe vonul, majd a megfelelő pillanatban, zsigerből működő dramaturgiai érzékkel, egy humoros és/vagy határozott mondattal közbelép. Segít, hogy ne Ti legyetek a házigazdák a saját esküvőtökön, hanem önfeledten tudjátok élvezni a soha-vissza-nem-térő pillanatokat.  

Mit csinál a cilinderes ceremóniamester?

Házigazda és „esküvői karmester”

A ceremóniamester feladata, hogy amit közösen megálmodtatok, azt precízen „vezényelje le”, természetesen igazodva az óhatatlanul is változó körülményekhez, az esetlegesen felmerülő problémákat rugalmasan, kreatívan és hatékonyan oldja meg.

A Ti, és a násznép legjobb barátja

Ha kell, szeretettel instruál, odafigyeléssel terelget, (ki)vár, figyel, a háttérbe vonul, majd a megfelelő pillanatban, zsigerből működő dramaturgiai érzékkel, egy humoros és/vagy határozott mondattal közbelép.

Egy lépéssel a történések előtt jár

Mindenről tud, időben tájékoztat, ha kell, beavatkozik, megelőz, intelligens humorral szórakoztat, ugyanakkor a meghitt csendet féltve őrzi számotokra, együtt dobban a szíve Veletek.
A lehető legjobb választás volt, akik ott voltak mellettünk, amikor a legnagyobb szükség volt rájuk. Már az első találkozáskor kitartó türelemről tettek tanúbizonyságot („5 perc és ott vagyunk – sorry-sorry ❤), és az előkészületek folyamán végig ott voltak támogató háttérként. Külön köszönet a rögtönzött varrodáért és főként azért, hogy az elrabolt férjemet előkerítették. ? A szerény külső mögött egy igazi laza, humoros, pörgős személyiség lakozik – EXTRADURVA TÁNCTUDÁSSAL!!!  Még egyszer köszönünk mindent!
Erika és Attila

 

Az a bizonyos extra: viki, az esküvői tanácsadó

Univerzális extra

Elakadtatok a szervezésben? Inkább másmilyen tortát szeretnétek, mégsem jó a ruha, lemondta a DJ, és még a tökéletes sminkest sem találtad meg…? Segítek, ötletelek, kreatív megoldásokat javaslok: összekapcsollak Benneteket a számotokra tökéletes szolgáltatóval.

(N)Őkelme

Vannak dolgok, amiket a férfiak – bármennyire is imádnak minket – sosem értenek meg. Én tudom, miről beszélsz. Mit érzel. Mindig van nálam bölcs gondolat, egy kis csoki, és/vagy citromfű tea… kivéve, amikor nincs, olyankor leginkább csak röhögünk.  Sisterhood rulez!

Segítség 150%

Mindenben (is) segítek a Nagy Nap előtt, de az egyik legfontosabb, hogy a ceremóniamestert felkészítsem „Belőletek”, ellássam bensőséges és részletes infóval Rólatok, hisz aznap ő lesz a legjobb barátotok, így a hangulat pedig baráti, önfeledt és meghitt lesz.

„Kedves Cilinderesek! Nagyon örülünk, hogy titeket választottunk, ha újrakezdenénk megint titeket kérnénk fel. Köszönjük, hogy munkátokkal még emlékezetesebbé tettétek a nagy napunkat!”
Kinga és Bálint

 

miért nélkülözhetetlen a cilinder?

Szupererőt ad

Mindenkinek jól áll

Rengeteg gondolat van alatta

cilinderesek, avagy #örömmunka szívvel-lobbal

Attila szerint ijesztően hangozhat elsőre, de tényleg az van, hogy mi minden párunkba egy kicsit „belezúgunk” (és gyorsan tegyük is hozzá, hogy szerencsére ez az érzés sosem marad viszonzatlan!). Magával ragad szerelmespárjaink története, az egyediségük, a jellemük, a nyitottságuk, a humoruk és a különlegességük. Ha a személyes találkozó alkalmával fellángol a kölcsönös szimpátia, mindannyian érezzük, hogy működik a „kémia”, akkor valami egészen varázslatos, bensőséges, szeretet-, és bizalomteljes, humorral fűszerezett hangulat áramlik majd a Nagy Napotokon. És pontosan ez az a varázslat, amit mi annyira szeretünk a munkánkban.  Ha Ti is szeretnétek kipróbálni, mennyire vagyunk „kompatibilisek”, milyen a Cilinderesek-flow, kérjetek ajánlatot, és nézzük meg! 🙂 Ja, és persze esküdjetek!  
A lehető legjobb vàlasztás Ti voltatok? Örülünk hogy megismerhettünk titeket ès hogy rèszesei voltatok a Nagy Napunknak? Kreatívak, jó fejek, lazàk,közvetlenek, talpraesettek voltatok ès minden felmerülő vàltozàst kezelni tudtatok! Külön köszönet a csillagszóró beszerzèsèèrt amivel megmentettètek az esküvő egyik fènypontjàt! Mindent köszönünk? # CILINDERESEK?
Szabina és Ricsi

Az első találkozásnál már tudtuk, hogy a Cilinderesek lesz a lehető legjobb választás számunkra, rögtön egy húron pendültünk, minden jól ment a szervezés alatt és az esküvő napján is Aranyosak, segítőkészek, viccesek és még sorolhatnám… Szuper csapat, köszönünk mindent
Heni és Ádám

A legjobb döntés volt, hogy a Cilindereseket választottuk!!! Már az esküvő előtt beletették szívüket-lelküket! Az én esküvőm kivételesen bonyolultra sikerült, sok probléma volt, de gyönyörűen kezelték a helyzeteket! Rengeteg bátorítást kaptam tőlük, és nélkülük nem sikerülhetett volna ennyire jól a nagy napunk! A vendégek oda-vissza voltak, iszonyatosan jófejek, kedvesek, és brutál profik! Köszönöm , hogy a nagy napunkon támogat – tatok, segítettetek minket! Örökké hálás leszek neketek! És nagyon-nagyon megszerettünk titeket! Aki csak teheti ne gondolkozzon! Cilinderesek a legjobb választás! Millió puszi és köszönjük nagyon!
Vivi és Safi

Mi történik az ajánlatkérés után?

Felvesszük a kapcsolatot

Ajánlatkérésed elküldése után 48 órával felvesszük Veled a kapcsolatot, és megbeszélünk egy személyes, vagy egy személyessel egyenértékű online találkozót.

Találkozunk

Átbeszéljük az esküvőtöket, elmondjátok, mik az elképzeléseitek, kiderül, mennyire vagyunk szimpatikusak Nektek. Ez utóbbi, az a bizonyos kémia a legfontosabb, mert az egy húron pendülés, az együtt rezgés a Nagy Napon (is) elengedhetetlen.

Ajánlat + ajándék

Találkozó után megkapjátok az írásos ajánlatunk, aminek része egy praktikus ajándék tőlünk: az esküvőtök előzetes forgatókönyve. Ezt attól függetlenül jár Nektek, hogy megrendeltek-e vagy sem. Bízunk benne, hogy így is tudunk Nektek segíteni a szervezésben.

Hol tudunk találkozni?

Személyesen/offline

Budapesten belül bárhol tudunk találkozni Veletek, egy előre megbeszélt időpontban és persze helyszínen. Ajánlatkérésetek után 24 órán belül felvesszük Veled a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a találkozó részleteit, a „mikorokat”, a „hogyanokat”, a „holokat”, ésatöbbiket.

Videóhívás/online

Bármikor élő videó kapcsolatba léphetünk Veletek, ami a személyes találkozóval egyenértékű, és csak deréktól fölfelé kell normálisan felöltözni, mint a TV bemondóknak…  🙂 Miután megérkezett hozzánk az ajánlatkérésetek, a virtuális találkozó időpontját előre egyeztetjük Veletek.

így forgatunk mi, avagy videón a cilinderesek:

Esküvői dekorációt készítünk. Kiderül belőle, hogy a ceremóniamester kézügyessége hagy némi kívánnivalót maga után.
Werkfilm a fotózásról, ami 2017 leghidegebb napján Attilát a sarkvidéki hideg karmai közé löktük egy fotózás erejéig…
Legfrissebb videónk arról, amikor Szabina és Ricsi bevállalták a TTD fotózást, miben van víz, sár, pezsgő, és egy rózsaszín flamingó is.
Videó arról, ahogy Attila, a nem túl erős kézügyességgel rendelkező egyén, sk. elkészít egy karika(!)gyűrűt, már-már ötvösi magaslatokban!

Ha akarsz egy biztos pontot az esküvődön, kérj ajánlatot!

Az ajánlatkérés semmilyen kötelezettséggel nem jár. Leülünk, beszélgetünk, megismerjük egymást, kiderül, hogy árad-e a flow... Minden esetben megkapjátok az esküvőtök előzetes forgatókönyvét. Nincs más hátra, kattints az ajánlatkérés gombra, és persze: esküdjetek! 🙂

Néhány kép rólunk munka és élet közben:

Ha akarsz egy biztos pontot az esküvődön, kérj ajánlatot!

Az ajánlatkérés semmilyen kötelezettséggel nem jár. Leülünk, beszélgetünk, megismerjük egymást, kiderül, hogy árad-e a flow... Minden esetben megkapjátok az esküvőtök előzetes forgatókönyvét. Kattints hát az ajánlatkérés gombra, és persze: esküdjetek! 🙂