A legjobb esküvői fotóst keresed? semmi mást nem kell tenned, mint töltsd ki az alábbi űrlapot.
A többit mi intézzük!

    Fotóst keresel a Nagy Napra? Olyat, aki minden fontos pillanatot megörökít, aki fűzfa alatt pózolós, kliséktől MENTES képeket készít, megragadva a pillanat varázsát? Ha igen, akkor csak töltsd ki a fenti űrlapot, és dőlj hátra! Mi megtaláljuk Neked a 2 legjobb fotóst, aki ráadásul még biztosan szabad az esküvőtök napján, és aki a leginkább megfelel Nektek. A fotósok felhívnak, megbeszéltek egy találkozót, és ha szimpatikus az egyikőjük, akkor már meg is van, aki megörökíti az esküvőtök legszebb, szerelmes, vicces, megismételhetetlen pillanatait. (Az űrlap kitöltésével hozzájárulsz, hogy az elérhetőségeid átadjuk az általunk ismert két legjobb fotósnak, aki még szabad a dátumotokon.)

    Miért érdemes az alábbi űrlapot kitöltened?

    • Kényelmes, mert nem vakrepülés számodra a fotós választás, hisz mi ismerjük az általunk ajánlott kollégákat, és tudjuk, hogy mind szakmailag, mind emberileg olyan színvonalat képviselnek, amit bátran és szívből merünk ajánlani Nektek. 
    • Nem kell a szabad időponttal rendelkező fotósokat vadásznod. Csak olyanok veszik fel veled a kapcsolatot, akik még biztosan szabadok az adott napon. 
    • Rengeteg időt spórolhatsz meg: amit fotós keresgéléssel töltenél, azalatt inkább menjetek el a pároddal egy szerelmes randira. 🙂