Miért is jó Nektek, ha van egy cilinderes ceremóniamester mellettetek?

az esküvőtök napján mindent (is) megoldunk, Ti csak dőljetek hátra!

Összeállítjuk, és ajándékba adjuk Nektek a nagy napotok forgatókönyvét

tele vagyunk kreatív ötletekkel, az esküvőtök szervezésében is segítünk

2022. évi párjaink részt vesznek nyereményjátékunkon, ahol a fődíj egy kétszemélyes wellness hétvége!

10.000 Ft Cilinderes kedvezményre vagy jogosult a legtöbb szolgáltatóhoz, akiket mi ajánlunk

a legjobb szolgáltatók járnak Nektek – plusz 10.000 ft kedvezmény tőlük! 

A kiváló esküvői szolgáltató aranyat ér

Több száz esküvővel a hátunk mögött számos esküvői fotóssal, videóssal, DJ-vel, zenekarral dolgoztunk már együtt. Láttuk, hallottuk őket „élesben”, munka közben. Tapasztalatból mondjuk, hogy bizony kincset érnek a jó szolgáltatók! Ezért a jók közül is kiválasztottuk a legjobbakat, és bemutatjuk őket Nektek, hogy még nagyobb biztonságban tudhassátok az esküvőtöket! 

Ráadásul mi nem kérünk a szolgáltató barátainktól jutalékot (mint ahogy azt sokan csinálják az esküvő szakmában) azért, hogy a párok figyelmébe ajánljuk őket. Mi azt kértük tőlük cserébe, hogy a nekünk szánt jutalékot adják a párjainknak, kedvezmény formában! 

ja, és nyerhetsz egy 2 személyes wellness hétvégét is!

Ajándékul fogadd el…

Sokat gondolkodtunk, mi lehetne az a valami, amivel kifejezhetnénk a hálánkat Nektek, jövendőbeli párjainknak (és „ex-párjainknak”, hisz a 2020 és 2021-es házaspárjainkat is szeretnénk megajándékozni!), akik egy nagy igent mondtak ránk, a cilindereinkre szavaztak, és mellettünk döntöttetek. Végül arra jutottunk, hogy ez csakis valami bombasztikus meglepetés lehet, olyan, amit még nem látott sem az esküvő szakma, sem a házasulandó párok!

De vajon minek örülnének a szerelmesek…? Aztán rájöttünk, hogy valószínűleg hasonló dolgoknak, mint mi. 🙂 Együtt lenni, nevetni, és csak úgy nagyon élvezni az életet! Úgyhogy egyértelmű, hogy valamilyen élményt adnánk Nektek. 

És miért? Mert bármennyire is elcsépelten hangzik, szeretünk adni. Mert amit adsz, azt kapod vissza. Ezért hát szeretnénk boldogítani Benneteket, ezáltal magunkat is! 😀 

Nyereményjátékunk* fődíja egy wellness hétvége, de kisorsolunk egy 2 személyes vacsorát, és 2 fő részére színházjegyeket is. A nyeremények sora pedig egyre csak bővül… 🙂
(*Bár nagyon szeretnénk, de még nem állunk úgy, hogy minden egyes párunkat befizessük egy wellness hétvégére, vagy meghívjuk vacsira, ezért vagyunk kénytelenek Fortuna segítségét kérni!)