Nyereményjáték – pároknak, akik igent mondanak a cilinderes ceremóniamesterre

Milyen nyeremények várnak rád, ha cilinderes ceremóniamestert választasz az esküvődre? 

Fődíj - 2 napos wellness hétvége - romantikus feltöltődés, immáron házaspárként!

Sok-sok izgalmas nyeremény, melyek sora folyamatosan bővül, egyetlen közös van bennük, hogy két fő számára szólnak

Ami alapból jár: Profi cilinderes ceremóniamester az esküvőtökre!

nektek ajándékozzuk titkos adatbázisunkat, amiben a legjobb esküvői szolgáltatók elérhetőségét gyűjtöttük össze, az évi több, mint 300 esküvőnk alapján

10.000.- Ft Cilinderes kedvezményre vagy jogosult a legtöbb szolgáltatóhoz, akiket mi ajánlunk nektek

Cilinderes ceremóniamester

Miért találtuk ki ezt a nyereményjátékot?

Köszönjük

Szeretnénk megköszönni a bizalmatokat

Nagyon hálásak vagyunk Nektek, amiért ránk szavaztatok, és visztek magatokkal egy cilinderes ceremóniamestert az „élő show”-ba, vagyis az esküvőtökre! 🙂

Sokat gondolkodtunk, miként tudnánk ezt az örömöt kifejezni, de a bögre, gravírozott fakanál és/vagy hűtőmágnes (elég vérszegény) ötletét elvetettük… És úgy döntöttünk, hogy élményt biztosan ajándékozunk Nektek, wellness hétvége formájában!
A legeslegjobban azt szeretnénk, ha minden párunkat meghívhatnánk rá, de akárhogy osztottunk-szoroztunk, sehogy se jött ki a matek… 🙁

Ezért arra gondoltunk, hogy “feladjuk”. Mármint, szó szerint. Feladjuk az Égieknek, egyenesen Fortunának, hogy döntse el ő, ki lesz az a szerencsés páros, akik megnyerik ezt a feledhetetlen, romantikus hétvégét.

Ezentúl minden decemberben kisorsoljuk ezt a főnyereményt az adott év Cilinderes esküvői között! A további ajándékok sora pedig egyre csak bővül, romantikusa vacsora, színházjegy, búvárkodás… és még ki tudja, milyen csodás élmények várnak Rátok decemberben, a sorsolásunkon! 

 

megtartottuk A 0. sorsolást!

Amikor kitaláltuk, hogy a 2022-es párjaink már egy nyereményjátékon vesznek részt, akkor úgy éreztük, nem tehetjük meg a 2021/2020 párjainkkal, hogy ők ebből kimaradjanak! Ezért egy rögtönzött, 1 hónap alatt összerakott nyeremény játékot szerveztünk a számunkra, 3 értékes ajándékkal! Online, élőben közvetítettük a sorsolást, ami hatalmas érdeklődés követett! Óriási élmény volt számunkra, hogy a karácsony előtti héten megtarthattuk a Cilinderesek történetének 0. sorsolását. Ezt nézhetitek meg a mellékelt videón.

Ha szeretnétek egy profi cilinderes ceremóniamestert, ráadásul a 2022-es sorsolásra is meg akarjátok váltani a jegyeteket, akkor kérjetek egy ajánlatot, minden kötelezettség nélkül!

 

Nyeremények

Cilinderesek wellness

A fődíj, tadaaam: 2 személyes wellness hétvége

Tudjuk, hogy hosszú házasság egyik titka a közösen átélt élmények, hogy minél több feledhetetlen kalandot éljetek át közösen, és izgalmas programokat szervezzetek magatoknak. Épp ezért az összes nyereményünk erre a témára épül, de talán a 2 napos wellness hétvége az, amire a legtöbb szerelmespár azonnal igent mondana! Célunk, hogy ha megnyeritek, akkor olyan feledhetetlen 2 napban legyen részetek, amikor a fókusz kizárólag egymáson, a pihenésen, kikapcsolódáson, és a kényeztetésen van! Mint egy igazi, rövidített nászút! Mézes-hétvége. 🙂 

 

Romantikus vacsora

2 személyes romantikus vacsora

A kulináris élvezetek világába elmerülni mindig jó program, hát még ha az ember a szerelmével költet el egy meghitt, romantikus vacsorát! Gyertyafény, cseverészés, vagy épp az élet nagy dolgainak megfejtése, miközben természetesen ilyenkor szabad a másik tányérjáról ellopkodni egy-két finomságot… Mi így képzeljük. 🙂 Ha cilinderes ceremóniamestert választotok az esküvőtökre, koccintsatok a mi egészségünkre is!

 

Momentán társulat – 2 személyes belépő

Mi nagyon szeretünk nevetni, és szeretjük az improvizációt is, mint műfajt, és mint „varázserőt” is (mind a privát életünkben, mind pedig az esküvőkön!), reméljük, Ti is! 🙂 Ha még nem voltatok egyetlen RögvEst-en sem, garantáltan függők lesztek! A színpadon más sem fog történni, mint rögtönzés! Vérprofi, fekete öves improvizálásban tréfát nem ismerő (vagyis dehogynem, CSAKIS azt ismerő!) színészek brillíroznak az adott szituációban, ami a szemünk láttára, fülünk hallatára, és a rekeszizmaink legnagyobb örömére ott, az adott pillanatban bontakozik ki. Ezen a videón épp egy szerelmes szerenádot láthattok, amit egy lánykérés előzött meg.

 

Cilinderesek fotózás

Családi fotózás

Ez az ajándék mindig jókor jön! Ki ne szeretne profi fotókat a szeretteiről, ami akár karácsonyra, szülinapra is remek ajándék lehet! Ha cilinderes ceremóniamestert kértek fel az esküvőtök „levezénylésére”, esélyetek lesz rá, hogy Ti nyeritek meg ezt a lehetőséget! Az oldott, feszengés-mentes hangulat garantált, közben pedig profi fotók készülnek Rólatok! Mosolyra fel, vigyáz, kész… KATT! 

 

A nyeremények sorát folyamatosan bővítjük – Ti pedig bízzátok profi „karmesterre” az esküvőtök!

Rengeteg ötletünk van, csupa izgalmas, értékes nyereménnyel bővítjük a fenti sort. Ami biztos: ha cilinderes ceremóniamestert választotok a Nagy Napotokra, minden esélyetek meglesz arra, hogy ezekből a nyereményekből haza is vigyetek egyet, hisz a sorsoláson Ti is részt vehettek!

Ha pedig azon aggódtok kicsit (vagy nagyon), hogy az esküvőtök zökkenőmentesen, jó hangulatban bonyolódjon le, és mindenki jól érezze magát, a legjobb, amit tehettek annak érdekében, hogy ezt a terhet letegyétek a vállatokról, ha visztek magatokkal egy cilinderes ceremóniamestert a Nagy Napra, akinek más feladata sem lesz, mint hogy a háttérben összefogja a szálakat, óvja meghitt pillanatokat, és persze az önfeledt hangulatot is garantálja! Tudjátok, mint a gumibogyó szörp titkos hozzávalója: se nem túl sok, se nem túl kevés. Szeretettel ajánljuk figyelmetekbe a Facebook oldalunkon és a Google-ben található értékeléseinket, melyeket olyan párok írtak nekünk/rólunk, akik cilinderes ceremóniamesterre bízták az esküvőjüket. És hogy jól tették-e? Nos, részletek az értékeléseknél… 🙂 

Kérjetek ajánlatot tőlünk minden kötelezettség nélkül, és üljetek le a Ti cilinderesetekkel, beszéljétek át az esküvőtöket, és már másnap megkapjátok a Nagy Napotok előzetes forgatókönyvét, amit akkor is tudtok használni, ha valamiért mégsem egy cilinderesre esne a választásotok. 

 

ha kell egy csapat, aki segít

Az esküvőtök napján 1 fő cilinderes ceremóniamester megjelenése garantált. De minden cilinderes mögött egy egész csapat áll, ha további segítségre lenne szükségetek.

Attila - a kék cilinderes

Debreczeni Attila, a Cilinderesek alapító tagja. Már az óvodában is mikrofon volt a jele. Hosszú évek óta „hangoskodik” a szakmában, a szó legjobb értelmében. Helyzet-, és közösség-érzékeny, reakcióideje fénysebes, emberbarát. Kezében mikrofon, szívében állandó nyár, cilinderében mindenre (is) van megoldás. Humor mindig van nála, és nem fél használni!

Viki - a fekete cilinderes

Jaloveczky Viktória, a Cilinderesek alapító tagja. Ösztönösen simít el hepehupás helyzeteket, esküvőkön ceremóniamesterként további feladata a könnyfelszárítás, mosolyfakasztás, hangulat-lágyítás, humorral operáló attitűdje családi ökörség. Szertartásvezetőként bárkit, bárhol, bármikor összead. Hobbija az esküvőd, feltett szándéka, hogy boldognak lásson Benneteket közben, előtte és utána is.

Bálint - a bordó cilinderes

Lantos Bálint, az ifjú titán, a Cilinderesek felfedezettje. Angol nyelven ír-beszél-nevet. Pimaszul fiatal, de ez ne tévesszen meg senkit, átkozottul talpraesett, kellemes, jellemes, szervezőzseni. Görögországban egy egész nyarat töltött animátorként, minden nap angolul szórakoztatta egy neves hotel vendégeit. Nehezen engedték haza, de őt hívta az esküvők világa. Na meg a Cilinderesek.

István szürke cilinderes ceremóniamester

István - a szürke cilinderes

István, hobbi-bankár, született Cilinderes. Hétvégenként egyik öltönyét a másikra cseréli, és csal mosolyt az arcokra, örömkönnyeket a szemekbe, megnyugvást a lelkekbe, s teszi mindezt akár angol nyelven is. Magabiztosság, energia és véget nem érő jókedv egy személyben, szótárában csak a „megoldható”, „nyugalmas” és „mulatságos” szavak szerepelnek. Good vibes only! #szürkecilinderes #mindenrevanegy #jóötlete

Norbi zöld cilinderes ceremóniamester

Norbi - a zöld cilinderes

Sok éven keresztül kereste a saját útját; olyan hivatást szeretett volna, amit élvezettel végez, nem kötelező munkának tekinti, amiben időről időre fejlődni tud. Számára a ceremóniamesterkedés az a hivatás, ami egyben a hobbija is. Fontosnak tartja, hogy az életünket olyan dolgokkal vegyük körbe, amelyek pozitív energiával vannak töltve. Élvezi, ha nagyobb társaság veszi körül, és mindenkivel nagyon hamar megtalálja a közös hangot. Mindig szeretett szervezkedni, lehetetlennek tűnő ügyeket elintézni. Számára a nevetés, és a jó kedv elengedhetetlen kelléke egy találkozásnak. Nem ismer lehetetlent, és a reménytelennek tűnő helyzeteket is mindig optimistán kezeli. #zöldcilinderes #pozitívattitűt #nincslehetetlen 

Arnold sárga cilinderes ceremóniamester

Arnold - a sárga cilinderes

Arnold főállásban a világot jelentő deszkákat koptatja, bármikor csukott szemmel is képes elszavalni egy verset, és nem is akárhogyan! Szerencsére sztárallűröktől teljesen mentes, ifjú kora ellenére kiforrott egyéniség, öltözködési stílusa, megjelenése, valamint humora is könnyed, eredeti és stílusos. Arnold színházban edződött rendezői látásmódját, improvizációs készségét az esküvőkön is remekül kamatoztatja, lámpalázat hírből sem ismeri, viszont mivel helyén van az önértékelése, és remek csapatjátékos, sosem lopja el a show-t a pártól, a mikrofont, és búgó hangját pedig csak akkor használja, ha a helyzet is úgy kívánja.  És igen, a való világban is úgy néz ki, mint az ifjú Abraham Lincoln. #sárgacilinderes #határozottanlincoln #elrendező #mindentismegoldó 

Arnold sárga cilinderes ceremóniamester

Tibi – a sötétkék cilinderes

Tibi már az óvodában is állandóan szervezkedett, intézkedett, kispajtásai legnagyobb, és az óvónénik legkisebb örömére… Ám szerencsés alkat, hiszen humora és veleszületett megnyerő stílusa minden nehéz helyzetben kisegíti. Vigyázat, mert szívből jövő nevetése ragadós! Szereti a dolgokat optimista oldalról megközelíteni, azonban ha az esküvőn nem várt zökkenővel találja szemben magát, nem ismer tréfát, vagyis dehogynem: kevés tréfa és erős egyéniség, e kettő tökéletes és hatékony elegye teszi az lagzikban kizökkenthetetlenné. Habár termete mackós, ez senkit se tévesszen meg, hisz a szőrös külső hatalmas, őszinte, együtt érző szívet takar! #sötétkékcilinderes #erőskézzel #mosolyogva

balázs_ceremóniamester

Balázs – a barna cilinderes

Balázs, a kifinomult modorú, és ellenállhatatlan mosolyú miskolci csibész, néhány évvel ezelőtt úgy döntött, szerencsét próbál a fővárosban. Magával hozta mindig vidám életszemléletét, és rózsaszín szemüvegét, amin keresztül könnyedén megtalálja a dolgok jó és szép oldalát, a cilinder már csak hab a tortán… vagyis extra kiegészítő a fején. Hétköznapjai a számok bűvkörében telnek, hétvégén azonban az Excel-táblákat cilinderre cseréli. Még ennél is ifjabb korában rockzenészként képzelte el az életét, zenekart is alapított, de mindenkit megnyugtatunk, az esküvőkön nem énekel, maximum léggitározik. Szuperképessége többek között rendíthetetlen nyugalma, társaságában a legjobban aggódó ifjú pár is zen-be kerül. #barnacilinderes #nyugivan #ésléggitár

 

van egy ajándékunk a számotokra…

Minden ajánlatkérés után egy személyes találkozót javaslunk, ugyanis mi hiszünk az offline világ fontosságában, a valódi gesztusokban, a látható pillantásokban… Valamint a legfontosabb is kiderül a találkozás alkalmával, mégpedig az, hogy szimpatikusak vagyunk-e számotokra. A személyes-kémia oda-vissza működése elengedhetetlen ahhoz, hogy a Nagy Nap tökéletes legyen. 

A találkozás kötelezettségektől mentes, és ráadásul minden esetben gazdagabbak lesztek egy ajándékkal: miután átbeszéltük nagyjából az esküvőtöket, megírjuk Nektek az előzetes forgatókönyvet, ami akkor is segítségetekre lesz, ha nem ránk esik a választásotok!

miért nélkülözhetetlen a cilinder a ceremóniamesterről?

Szupererőt ad

Mindenkinek jól áll

Rengeteg gondolat van alatta

Hol tudunk találkozni egy ceremóniamester megebszélésre?

Személyesen/offline

Budapesten belül bárhol tudunk találkozni Veletek, egy előre megbeszélt időpontban és persze helyszínen. Ajánlatkérésetek után 24 órán belül felvesszük Veled a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a találkozó részleteit, a „mikorokat”, a „hogyanokat”, a „holokat”, ésatöbbiket.

Videóhívás/online

Bármikor élő videó kapcsolatba léphetünk Veletek, ami a személyes találkozóval egyenértékű, és csak deréktól fölfelé kell normálisan felöltözni, mint a TV bemondóknak…  🙂 Miután megérkezett hozzánk az ajánlatkérésetek, a virtuális találkozó időpontját előre egyeztetjük Veletek.

Néhány kép rólunk munka és élet közben:

Ha akarsz egy biztos pontot az esküvődön, kérj ajánlatot!

Az ajánlatkérés semmilyen kötelezettséggel nem jár. Leülünk, beszélgetünk, megismerjük egymást, kiderül, hogy árad-e a flow... Minden esetben megkapjátok az esküvőtök előzetes forgatókönyvét. Kattints hát az ajánlatkérés gombra, és persze: esküdjetek! 🙂