Mennyi lesz az esküvőtök „bevétele”?

Vakrepülés helyett mi végeztünk egy kutatást, hogy segítsünk Nektek a tervezésben. Arra kerestük a választ, hogy vajon mennyi „bevétel” jön össze egy esküvőn. Több, mint 300 friss házas vett részt a felmérésünkben. Ha kíváncsi vagy a kutatás eredményére, add meg az e-mail címed, és küldjük a válaszokat! 

Kik vagyunk, és miért készítünk ilyen kutatást?

Cilinderes ceremóniamesterek vagyunk. A célunk, hogy segítsünk Nektek, és a Hozzátok hasonló, esküvőjüket tervező pároknak. Sok minden van a tarsolyunkban, amivel meg tudjuk könnyíteni a szervezést. Ez a közvélemény-kutatás csak egy kis apróság. Szerintünk egy fontos apróság.

Lesznek még az e-mailjeinkben hasznos infók, amik segítenek a szervezésben-tervezésben.

Ha szeretnél többet tudni rólunk, és kíváncsi vagy, milyen extrákat kaphatsz tőlünk, a cilinderes ceremóniamesterektől, akkor kattints!

„Kedves Cilinderesek! Köszönjük, hogy megismerhettünk benneteket, és köszönet azért, hogy esküvőnk és lakodalmunk lebonyolítását PROFI módon elvégeztétek. Nagyon örülünk, hogy Titeket választottunk, hoztátok azt a színvonalat, hangulatot, amit az ember egy örömteli napon elvár. Ölelés!” 
Andi és Laci