Legyél Te a dekoros üzlettársunk!

 

Ott(hon) vagy dekorban? Odavagy a virágokért, és szerinted is minden tárgynak lelke van,  igazi művészlélek vagy? Szeretsz alkotni, létrehozni valami különlegeset? A kreativitásod, és a szépérzéked a szupererőd? Szereted az esküvőket, és úgy érzed, Te tudnád a világ legszebb dekorációját összerakni? Esetleg valamilyen művészi végzettséged is van mindehhez? Ráadásul kipróbálnád magad vállalkozóként? Akkor köztünk a helyed!

 

Mi ez az egész?

Ceremóniamesterek vagyunk, és az egyik legfontosabb feladatunk a sok közül, hogy olyan szolgáltatókat ajánlunk a párjainknak, akikről tudjuk, hogy hasonló értékrenddel bírnak, mint mi, és messzemenőkig tudunk azonosulni velük mind szakmailag, mind emberileg. Az igazság az, hogy eddig nem sikerült megtalálnunk az Igazit dekorosból, ezért úgy döntöttük, megkeresünk Téged, és Veled együtt felépítjük a legmenőbb dekoros csapatot, amilyet még nem látott az esküvők világa. Ha úgy érzed, ezek a sorok Hozzád szólnak, akkor azonnal bökj a “jelentkezem” gombra, és kezdjük el az ismerkedést! 

Téged keresünk, amennyiben az alábbiak igazad Rád!

Szereted az embereket

Igen, sajnos nem elég ha a világ legtehetségesebb dekorosa vagy. A legfontosabb, hogy szeresd az embereket, élvezd a társaságukat, érdekeljen a történetük.  Ez egyrészt fontos, amikor a párokkal találkozol, de akkor is elengedhetetlen, amikor a dekoros csapatot mozgatod, és együtt dolgoztok, amikor rendezitek be az esküvő helyszínét.

tehetséges vagy

Tudjuk, ez elég tág meghatározás. Az elképzelésünk az, hogy valamilyen művészeti sulit végeztél. Vannak már alkotásaid, amik azt bizonyítják, hogy különleges látásmódod van, kifinomult stílusérzéked, érzéked a széphez, értesz a színekhez, a tárgyakhoz, és ahhoz, hogy néznek ezek együtt ki jól. A lényeg, hogy meg tudj álmodni, és létre is tudj hozni egy teljes dekorációt. 

szeretsz önállóan dolgozni

Mi azt az embert keressük, aki tud önálló lenni, talpraesett, és agilis. Mi mindenben segítünk, de sokszor Neked kell majd megoldani feladatokat. Például segítőket szerezni a dekoros csapatba, hogy az esküvőn ne egyedül kelljen dekorálnod, vagy autót bérelni, beszerezni a kellékeket, lecuccolni a helyszínre, stb. Szóval mindent IS meg kell oldanod, fontos az önállóság. 

Mit adunk mi a vállalkozáshoz?

Költségvetés

Mi tesszük bele az elinduláshoz szükséges összeget. Amit közösen találunk ki. Mi egy kisvállalkozás vagyunk, ezért értelemszerűen nincs korlátlan összeg a birtokunkban erre. Viszont rugalmasak és bevállalósak vagyunk, merünk lépni, amit annak köszönhetünk, hogy 3 év alatt eljutottunk az évi 120-140 esküvőig úgy, hogy sosem sajnáltuk a pénzt a fejlesztésre, és az új ötletekre. 

Marketing és piac

A párjaink alig várják, hogy olyan dekoros szolgáltatót tudjunk nekik ajánlani, aki valóra váltja az esküvői dekorral kapcsolatos álmaikat, és olyan minőséget nyújt, amire vágynak, mindezt megfizethető áron. Az elmúlt 3 év alatt kiismertük azokat a marketing csatornákat, melyeken keresztül el tudunk jutni azokhoz, akiknek tehetséges, és csupa szín dekorosra van szükségük. És hidd el, nagy szükségük van Rá(d). 

Rendszer

Amikor valaki belekezd egy vállalkozásba, nem is gondolja, hogy milyen nagy szükség van egy jól működő rendszerre. Például a marketing csatornákra, az alap stratégiára, az értékesítési folyamatokra. Mi ezt már kialakítottuk, ezért is tudunk jelen pillanatban 6 ceremóniamesterrel működni. A helyzet az, hogy a “dekoros stratégiánk” is készen van. Persze ezt csak azzal osztjuk meg, aki végül a csapat tagja lesz.  

Mit kérünk Tőled?

Lelkesedést

Mi őszintén imádjuk a munkánkat, odavagyunk a párjainkért, szeretünk mindent, ami a “cilindereskedéssel” jár. Neked akkor érdemes jelentkezni az általunk meghirdetett pozícióra, ha tényleg szereted az embereket, nyitott vagy az új dolgokra, és imádod az alkotás folyamatát, beszippant a flow, amikor létrehozol valami szépet, vagy különlegeset. És örömmel tölt el, ha ezzel örömöt szerezhetsz embereknek. 

munkát

Nincs mit szépíteni: igen, ebbe bele kell tenni a munkád, a szíved-lelked, az időd, és az energiát. Össze kell állítanod a dekorációkat. Meg kell tanulnod az értékesítés folyamatait (segítünk). Találkoznod kell párokkal. De ha a lelkesedés adott, akkor ez számodra nem csak egy munka lesz, hanem “örömmunka”. Saját tapasztalatból mondjuk: valami újat felépíteni mindig hatalmas élmény. 

}

kitartást

Legyünk őszinték. Nem egyik napról a másikra leszel gazdag az esküvői dekorálásból. Az esküvő biznisz sajátja, hogy az aktuális év mindig az előző évben töltődik fel. Persze ez nem azt jelenti, hogy ne lenne megrendelésed 2020-ban. De tudnod kell, hogy mindenhez idő kell, ehhez is. Viszont ha jól csinálod, a gyümölcsözés garantált – mindenki legnagyobb örömére!

Mit jelent az, hogy üzlettárs?

Ami biztos, hogy a “bajtársiasság és a barátság jegyében” képzeljük el az együttműködésünket. Nem alkalmazottat keresünk, hanem egy vállalkozó kedvű, nyitott, kreatív, és tehetséges embert, egy csapattagot, akit ugyanaz a célok vezérlik: alkotni, létrehozni, maradandót adni, örömet szerezni megannyi kedves embernek. Ami az üzleti részét illeti: nagyon konkrét elszámolások alapján, mindenki egyetértése mellett dolgozunk majd egymással. Hiszünk abban, hogy akkor lehet igazán jót létrehozni együtt, ha mindenki elégedett és boldog. A lényeg, hogy addig nem kezdjük el a közös munkát, amíg minden apró részletet nem tisztáztunk 100% pontossággal.  . 

Jelentkezés menete

1. Jelentkezel

Töltsd ki a jelentkezési űrlapot a lap alján, küldd el nekünk, hogy miért szeretnél velünk dolgozni, írj le  néhány fontos dolgot Magadról, amit mindenképp fontosnak tartasz elmondani.  

2. Feladat

Kapsz egy feladatot e-mailben, melynek az elvégzése után egy fényképet vagy egy videót kérünk az elkészített munkádról. Ezután is értesítünk, ha bejutottál (vagy ha nem) a következő körbe.

3. Személyes találkozó

Találkozunk személyesen. Beszélgetünk. Megismerjük egymást. Meghallgatjuk egymás motivációit. Kiderül, hogy működik-e köztünk a kémia – mert ez elengedhetetlen a közös munkához.

4. Eredményhirdetés

Végül eldől, hogy kire esett a választásunk. Ha Rád, akkor elkezdődik a közös munka, és egy csodálatos utazás az esküvők világába. Mi már nagyon várjuk! Ha Te is, jelentkezz!