Dekorost keresel az esküvődre? segítünk megtalálni azt, aki a legszebbé varázsolja az esküvőtöket! Töltsd ki az űrlapot, és dőlj hátra!

Olyan különleges dekorról álmodozol, ami izgalmas, teljesen újszerű, nem elcsépelt, lélegzetelállító és szemet gyönyörködtető?Amely még nyomokban sem tartalmaz közhelyes borostyánt, fehér rezgőket, lufit, művirágot, organzát és nylon székszoknyákat? Amiről azt mondja majd a násznép, hogy “atyaég, ez elképesztő, egy esküvőn sem láttunk még ilyen szépet…!” A jó hírünk, hogy ismerjük azt a szupercsapatot, akik megalkotják Nektek az álom-dekort! (Az űrlap kitöltésével hozzájárulsz, hogy az elérhetőségeid átadjuk az általunk ismert két legjobb fotósnak, aki még szabad a dátumotokon.)

Miért érdemes a fenti űrlapot kitöltened?

  • Kényelmes, mert nem vakrepülés számodra a dekoros keresgélés, hisz mi ismerjük a legjobb csapatot, rengetegszer dolgozunk velük együtt, és szívből ajánljuk őket.
    Biztos lehetsz benne, hogy olyan dekort kaptok Tőlük, amely sallangoktól mentes, különleges, fantáziadús, amiről hosszú ideig beszélnek majd elismerően a vendégek.
    Rengeteg időt spórolhatsz meg: amit dekoros keresgéléssel töltenél, azalatt inkább menjetek el a pároddal egy szerelmes randira. ?