(Mindenek előtt Fontos megjegyzés: a fent látható, adás közben bevágott, „Az esküvőszervezés legfontosabb lépései” című listát NEM a Cilinderesek állították össze, azt önszorgalomból a Fem3 szerkesztői írták, és biggyesztették a képernyőre…)

A TV2 székháza felé sétálván, bejelentkeztünk Facebook-on élőben, csak hogy fokozzuk Viki lámpalázát. Ja, mert hogy Viki kamerafóbiában szenved. És poloskafóbiában. Szerinte a poloskák hasa az egyik legfélelmetesebb dolog a világon. Meg az, hogy nem tudják irányítani a saját repülésüket, véletlenszerűen, hangosan zümmögve hánykolódnak a levegőben, ezért történhetett meg, hogy váratlanul Viki fejének repült egy zöld, ijesztő hasú egyed. Viki, ebben dermesztő pillanatban, amennyire csak tudott, megpróbált nyugodt maradni. Az artikulátlan sikkantás maximálisan visszafogott volt. (A poloska is túlélte. – szerk.) Szerencsére a ceremóniamester nem fél a poloskáktól. Se.

Miközben arra vártunk, hogy adásba kerüljünk, remek társasággal múlattuk az időt, az Animal Cannibals-al és Dudics Dénessel beszélgettünk, és megállapítottuk, hogy (szerencsére) egyikőjük sem normális, a szó legjobb, legszerethetőbb és legnemesebb értelmében!


Várkonyi Andi és Stohl Luca nagyon kedves volt velünk, Attila természetes közegében otthonosan mozgott, minden kérdésre kimerítő és pontos válaszokat adott, szórakoztató és könnyed stílusban, ahogy csak ő tudja, míg Viki az öt perc alatt, többször vált riadt oposszummá, aki ájulás előtt áll/ül, (az amúgy gondolatoktól mindig zsúfolt és hangos) fejében sokszor mélységes csend honolt, magányos iringók gurultak szana és szét. Viki továbbá a lámpaláztól a felé intézett kérdéseket sem igazán értette, szíve a fülében dobogott, ezért nem is nagyon hallotta őket… Persze azért ő sem úszhatta meg a kedélyes kommunikációt, elvégre mégse oposszum az ember, a robotpilóta vérverejtékkel húzta elő a válaszokat, amikor pedig elveszett a saját maga kreált, világ leghosszabb mondatának labirintusában, akkor Attila mindig kihúzta a csávából, és átvette tőle a szót… Na, hát többek között ezért Attila a ceremóniamester, nem pedig Viki…