Ők (is) a Cilindereseket választották

“Viki, Attila nem győzöm elégszer leírni és megköszönni a segítségeteket. Amikor kellett, rögtön ott voltatok és intéztetek mindent. Mindig nyugodtak és derűsek voltatok (lásd anyakönyvvezető-affér). Ti ketten egy szuper csapatot alkottok, és ezt a munkát ugyanígy folytassátok! 
Oda és vissza vagyunk, amiért ennyire csodálatossá tettéket az esténket!”

Orsi és Peti

 
“Kedves Viki és Attila! Köszönjük, hogy megismerhettünk benneteket, és köszönet azért, hogy esküvőnk és lakodalmunk lebonyolítását PROFI módon elvégeztétek. Nagyon örülünk, hogy Titeket választottunk, hoztátok azt a színvonalat, hangulatot, amit az ember egy örömteli napon elvár. Ölelés!”  Andi és Laci

 
A lehető legjobb választás volt, akik ott voltak mellettünk, amikor a legnagyobb szükség volt rájuk. Már az első találkozáskor kitartó türelemről tettek tanúbizonyságot (“5 perc és ott vagyunk – sorry-sorry ❤), és az előkészületek folyamán végig ott voltak támogató háttérként.
Külön köszönet a rögtönzött varrodáért és főként azért, hogy az elrabolt férjemet előkerítették. 😊
A szerény külső mögött egy igazi laza, humoros, pörgős személyiség lakozik – EXTRADURVA TÁNCTUDÁSSAL!!! 
Még egyszer köszönünk mindent!Erika és Attila

 
“Kedves Viki és Attila! Nagyon örülünk, hogy titeket választottunk, ha újrakezdenénk megint titeket kérnénk fel. Köszönjük, hogy munkátokkal még emlékezetesebbé tettétek a nagy napunkat!” Kinga és Bálint

 

“A lehető legjobb választás Ti voltatok! Örülünk, hogy megismerhettünk titeket, és hogy részesei voltatok a Nagy Napunknak! Kreatívak, jó fejek, lazák, közvetlenek, talpraesettek voltatok és minden felmerülő változást kezelni tudtatok! Külön köszönet a csillagszóró beszerzéséért, amivel megmentettétek az esküvő egyik fénypontjàt! Mindent köszönünk😊 #CILINDERESEK😊”

Szabina és Ricsi

 
“Az első találkozásnál már tudtuk, hogy a Cilinderesek lesz a lehető legjobb választás számunkra, rögtön egy húron pendültünk, minden jól ment a szervezés alatt és az esküvő napján is 🙂 Aranyosak, segítőkészek, viccesek és még sorolhatnám… Szuper csapat, köszönünk mindent!” Heni és Ádám

 
„A legjobb döntés volt, hogy a Cilindereseket választottuk!!! Már az esküvő előtt beletették szívüket-lelküket! A mi esküvőnk kivételesen bonyolultra sikerült, sok probléma volt, de gyönyörűen kezelték a helyzeteket! Rengeteg bátorítást kaptunk tőlük, és nélkülük nem sikerülhetett volna ennyire jól a nagy napunk! A vendégek oda-vissza voltak, iszonyatosan jófejek, kedvesek, és brutál profik! Köszönöm, hogy a nagy napunkon támogattatok, segítettetek minket! Örökké hálás leszek nektek! És nagyon-nagyon megszerettünk titeket! Aki csak teheti, ne gondolkozzon! Cilinderesek a legjobb választás! Millió puszi és köszönjük nagyon!” Vivi és Safi

 
“Szuper csapat, fantasztikus hangulat. Legjobb választás volt az esküvőnkön!”

Réka

“Szimpatikus páros, az eredmény remek hangulat!”

Frici

 
“Ugye tudjátok, hogy indult nálunk…, én akartam ceremóniamestert, Teo nem!
Aztán első találkozás után megszavaztunk Titeket, már akkor…, és milyen nagyon jól tettük! 🙂
Egyszerűen fantasztikusak voltatok, mondjuk ez már az előkészületek során kiderült számunkra, nagyon kreatívak vagytok, lelkiismeretesek, lelkesek, JÓ FEJEK, személyes “kiszolgálásban” részesül általatok mindenki, az már biztos!
Atti Te szuper “műsorvezető”, koordinátor, szónok, showman vagy! Viki nem kevésbe egyébként, de plusz személyedben még egy barátnőre is lelhet minden menyasszony, legalábbis a Nagy Napra biztosan! 🙂 Jöttetek, csináltátok, mondtátok, koordináltatok, segítettetek, oldottátok a feszültséget, gondoskodtatok a hangulatról! A nehézségek ellenére sikerült csodálatossá tenni a mi napunkat, és jó hangulatúvá varázsolnotok az egész estét! Szerintünk min. 150%-on teljesítettetek!
Mindent köszönünk szépen, nélkületek nem ment volna! 😉 Csillagos 10-es Nektek! :)))

Betti és Teo

 

Ha akarsz Te is egy biztos pontot az esküvődön, kérj ajánlatot!

Az ajánlatkérés semmilyen kötelezettséggel nem jár. Leülünk, beszélgetünk. Megismerjük egymást. Minden esetben megkapjátok esküvőtök előzetes forgatókönyvét. Nincs más hátra, kattints az ajánlatkérés gombra.