köszönetajándékot keresel? 

Ami egyedi és személyes?

Megtaláltad!

Az Esküvői Hírmondó egy magazin, amiben az ifjú pár, vagyis Ti vagytok a főszereplők, Rólatok szólnak a történetek. A násznép imádja, az utolsó betűig kiolvassa, és biztos, hogy elviszi magával. Szóval egy telitalálat köszönetajándék.

Egyes vélemények szerint – és ahogy Pali bácsi olyan pontosan megfogalmazta – “a köszönetajándék az a totál felesleges cucc, ami ott kallódik egy doboz mélyén, mert haszontalan, de kidobni sem mered, nehogy valamikor rákérdezzen a pár és sértődés legyen belőle…”

Nektek most lehetőségetek van olyan köszönetajándékot adni, ami szórakoztató, egyedi, igényes, ötletes, különleges, időtálló és a lehető legszemélyesebb. Amit semmiképp nem hagynak a lagzi után a vendégek az asztalokon, mert fontosnak tartják hazavinni, és évek múlva is szívesen veszik elő lapozgatni. Ez a köszönetajándék pedig nem más, mint az Esküvői Hírmondó.

Következzen Heni és Ádám üzenete, miután először kézbe vették, és elolvasták a saját Esküvői Hírmondójukat, idézzük:

“Eeeez fennnnomenális!!!!”

Sokat gondolkodtunk, mit is írjunk még ide. Aztán rájöttünk, hogy ennyi pontosan elég. Mondhatni, a legelégebb!

A násznép reakciója az Esküvői Hírmondóra

Olvasgatták

Amikor a vendégek elfoglalták a helyüket, egyből felkeltette az érdeklődésüket a színes magazin, és amikor meglátták, hogy az ráadásul a párról szól, azonnal lapozgatni kezdték, mosolyogva (időnként felnevetve) olvasgatták… 

Hazavitték

Nem maradt egy példány sem az asztalon. Beépített kémjeink legalábbis ezt jelentették. A helyszínen csupa olyan táskát, ritikült, babakocsi kosarat láttunk, amiből egy összetekert Hírmondó kandikált kifelé… 

A legkisebbek is imádták

Az Esküvői Hírmondót kisközönségünk is jókedvűen forgatta! Egyszerűen falták a betűket, tényleg, szó szerin! Mivel elég vastag, enyhén vízlepergető papírból készült, nehezen ázik át, ezért nyálfogónak is kiváló! 

Itt és most Ti vagytok a főszereplők!

Nektek is lehet saját újságotok az esküvőtökre. Amiben a Ti történeteket a legizgalmasabb, legviccesebb, kalandokkal és váratlan fordulatokkal teli, és ami segít a násznépnek még jobban megismerni Benneteket. Arról nem is beszélve, hogy így nem kell százszor elmondani ugyanazt a sztorit az esküvőn (“És hogy ismerkedtetek meg? Mikor kérte meg a kezed? Mik a terveitek a jövőre nézve?, stb.) külön-külön mindenkinek.

 

 

“De a mi sztorink nem elég izgalmas…..”

Ezt gyorsan ugorjuk is át. A tapasztalat az, hogy a rokonság, a barátok és a vendégek nagyon kíváncsiak Rátok, mindent tudni szeretnének Rólatok, és nagyon örülnek a szórakoztatóan megírt Hírmondónak. Nektek annyi csak a feladatotok, hogy találkozzatok velünk, elkészítjük Veletek a mélyinterjút, a mi dolgunk pedig az, hogy úgy írjuk meg a történeteteket, hogy az szórakoztató/vicces/megható legyen. A jó hírünk, hogy képesek vagyunk rá, rengeteg meglepő szófordulat és még több dramaturgiai érzék szorult belénk. Sok évnyi kreatív szöveg-, újság-, és regényírói tapasztalattal a hátunk mögött vágtunk bele az Esküvői Hírmondóba. Úgyhogy vigyázat, betűvető van nálunk, és nem félünk használni!

Hogyan születik meg az Esküvői Hírmondó?

Megrendelitek

Miután beleszerettetek az ötletbe, ajánlatot kértek tőlünk, majd pedig kiválasztjátok a Nektek tetsző Esküvői Hírmondó csomagot. 

Mélyinterjú

Felhívunk telefonon. Megbeszélünk egy online, vagy egy személyes találkozót. Előtte kaptok tőlünk egy kérdőívet, ami segít felkészülni az interjúra.

l

Megírjuk

A találkozót követően megírjuk a szöveget, a Tőletek kapott fotókkal, nyomdakészre szerkesztjük a magazint. 

Örömszerzés

A személyetekre szabott Esküvői Hírmondók az asztalokon várják a násznépet, akik örömmel viszik majd haza, és ámuldoznak, hogy hű, nahát! 

Ki írja az Esküvői Hírmondót?

Jaloveczky Viktória vagyok, szövegelő, örömbetűvető, kilencujj-munkás és flowfüggő. Az oviban könyv volt a jelem (tényleg!). Az írással hat évesen kerültem közelebbi kapcsolatba, és azonnal beszippantottak a kunkorok. Óriási kalandnak és különleges varázslatnak éreztem (és érzem azóta is), hogy a fejemben megszületett, láthatatlan és hallhatatlan gondolataimat, érzéseimet egy ismert, és érthető rendszerbe foglalom, mellyel akkor is tudok érzelmeket üzenni, átadni, ha nem vagyok jelen fizikailag. Az embereket, és a velük való kapcsolódást: a kommunikáció minden formáját szeretem, mélyen hiszek a leírt és/vagy kimondott szavak hatalmában. Írtam a Joy-ba, 10 évig az Elle-be, írtam kreatív szövegeket TV műsorokba, írtam egy regényt, írtam az Anyaparára, és a WMN-re, most a Cilinderesek szövegeit írom. Alapvetően romantikus alkat vagyok, hiszek az igaz szerelemben, és elérzékenyülök az igennél. Egyszóval… izé… százszóval is szívesen leírlak! 🙂

Kérj ajánlatot!

Az ajánlatkérés Neked 1 percedbe sem kerül, és semmilyen kötelezettséggel nem jár! Mi 24 órán belül küldjük az ajánlatot, ami alapján el tudod dönteni, hogy tényleg a legjobb és legeredetibb ajándékot tudod adni a násznépnek.